Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 1, 2009

her new hobby....

hmm...our lil kyra makin active :) macam-macam dier nak explore...penat mommy and daddy layan dier lompat-lompat....merangkak sini sana....main tarik-tarik our rambut...layan dier nak try panjat sini sana...pukul-pukul....huhu! and etc....memang banyak sangat our lil kyra dah pandai buat...so...we must be there for her 24/7...tengok apa dier nak buat....takut jatuh ke...apa ke? nanti mommy lak kena salah ngan daddy :p


panjat daddy dier...
kacau daddy dier tido :p




takpe kyra....we had fun layan you walaupun penat :) mommy and daddy puas hati tengok kyra ketawa-ketawa happy...kyra happy...both of us pun happy ;)

oh!! now our lil kyra dah ada hobby baru...she loves to play with toys that she can use her mind...yang kena guna creativity....kalau bagi toys macam doll or frog...habislah kyra cabut kaki.....tangan semua....hahaha!!

sebab terlebih creative sangat anak mommy nie.....daddy dier pun beli kan kyra Lego,clipo and letter and shape box....hehehe!! mommy pun tumpang main gak....daddy pun sama :p



she loves to play with her new toys...'clippo'





kereta baru kyra...
mommy pun tumpang main :p





vroom....vroom



apalah yang daddy buat nie? :p



lagi satu about our kyra...dier makin manja....clingy and nak orang peluk dier je....dier pun nak peluk-peluk orang...hanin nak gi toilet pun susah..hehehe! dier macam takut mommy and daddy dier tinggalkan dier...sigh! B...camna lah B naik kapal nanti? hope kyra ok....



manja sangat...suka
baring atas kaki mommy...



peluk daddy time daddy tido...



oh! esok 2nd December....our lil' kyra dah masuk 8 months.....heee....dah besar dah dier!!! :)

alhamdulillah..anak mommy membesar dengan sihat,cergas dan bijak :))

mommy and daddy love you sooooooooo much!

ok,B...cepat plan...apa nak buat esok?? hihihi!!!

10 comments:

ZuRaNaI said...

hii~
mummy kyra pun kne thn lsak
kyra ske kco2 mummy die..hii~

w|cKa` said...

dah 8 bulan ek.. cepatnye masa belalu.. kyra makin hari makin comey..

Lina said...

awww... she's so adorable. i think babies are super-clingy! but i love it.. only sometimes it's impossible for me to go to the toilet when aleesya's like that.. hahah!

hanin, join lah lunchie this friday! =)

Dina said...

Happy 8 months old lil' Kyra!!

^____^


Bile lagi ek nak jumpe Kyra nih..
Rindu laa aunty kat Kyra.

HaninFarshid said...

zuranal

memang kena tahan pun...walaupun penat...terlebih lasak dah kyra nie :P

takpe...seronok gak layan kyra :)

..................

izan

yups...cepatkan? rasa macam baru semalam je kyra lahir :)

thanks izan....

.............

lina

thanks dear...

yups...me too love it sooooo much...seronok biler diorg nak manja2 nie :)

insyaAllah lina..tengok apa my hubby's plan :)

................

dina

thanks aunty dina...jomma jumpa...kyra pun rindu kat aunty dina :)

Mama Qiestina said...

eeeeeeeeee kyra maken syomell la.

dah pandai main2..dah pandai duduk.
tula kan hanin tgk anak happy kite pon happy :)

HaninFarshid said...

tulah yat...memang seronok tengok dier dah pandai main2 and duduk2... :) hidup kiter rasa happy je...tak sabar tunggu kyra dah leh jalan2...huhu!! yang tu hanin memang kena get ready...mesti makin active kyra..kena guard dier 24/7...hehehe...

Mrs. Amie said...

Happy 8mths young darling Kyra! arrghh..time nak mengemas toys, i rasa mcm nak pengsan jer..hihihi

wina said...

happy 8 months old lil kyra..muah muah! juz few days behind kak kira :-)

hanin, kyra is exactly the same with kira..suke sgt memanjat atas kite sekarang..sabar je lah :-)

HaninFarshid said...

amie...

thanks....tu i bagi dier main setempat je...senang nak kemas :)


...............

wina

thanks wina...


tulah...memang suka panjat-panjat atas kiter time kiter tengah tido lak tu... i think when babies reach 8 months...semua macam tu..:P