Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, December 25, 2009

you're always there for me :)

i'm happy......thanks sayang for calling me...biler B message me...you'll be calling me at 1 am...honey tunggu tau.....honey happy sangat-sangat biler B call....walaupun lambat skit :p

"Honey...love you soooo much...how are you?"


*smiling...when you said you love me...honey nak lompat biler B call...tapi kena control depan kyra...pelik dier tengok mommy dier nanti :p*

rasa-rasanya macam everyday je honey dengar suara B....hihi!! kalau tak guna maxis...guna sattelite phone....kalau tak call...B mesti message me...you really miss us,eh?? *rasa-rasanya B lagi rindu kyra...hihi! asik-asik tanya dier....thanks sooooo much sayang....B jangan risau....me and kyra ok....honey janji kyra sakit skit je...honey bawa gi jumpa paed dier...*

huhu!! baru je honey settle our maxis bill....semuanya sebab nak pastikan B leh call honey puas-puas and lama-lama....tomorrow B nak anchor jap kat spain...hope ada line....B dah janji nak call me....kalau tak i'll be waiting B sampai kat Cove point port,USA this 2nd januari....boleh manja with you puas-puas on the phone...banyak honey nak cerita nie :) B kena call tau...2nd januari nie our kyra dah 9 months....yippee....B kena call and talk to her....kyra excited sangat-sangat biler dengar suara B....

"honey..i'll try my best to call you...i promise you...do always wait for my call.."

i know i can trust you,B...honey faham kalau B susah call...kapal gi europe and US bukan senang nak call macam kapal yang B biasa naik...gi Japan-korea-taiwan...and lagi mahal nak roaming...but i know you will always try to call me...B call kejap pun...i'm happy....i promise you...honey akan sentiasa tunggu B call...

biler honey cakap kat B..

"B...honey try kurangkan shopping...honey guna duit shopping honey untuk bayar bill B call honey...honey nak cakap lama-lama dengan B.."

B leh ketawa....

"sayang....sayang leh ke tak shopping?? ni pun sayang baru shopping kat singapore..."

*malulah saya..*

ooooo...B tak percaya kat honey eh? siap ketawa-ketawa lagi.....nanti honey akan try buktikan kat B...honey sanggup berkorban apa saja asalkan B call me...termasuk kurangkan shopping...GULP! insyaAllah...


B....2nd April 2010....our baby nak masuk 1 years old?? whats your plan? ;) honey janji honey tunggu B balik....hope B dapat balik on time....

tomorrow morning honey nak balik kampung...ada kenduri....and maybe next week...kena gi johor lagi....ayah gi jakarta...ada kerja...so mama sorang-sorang...honey and kyra teman mama kat sana...leh jalan-jalan lagi :p mama kata nak masuk singapore lagi...yippee!

do miss you sooooo much sayang...honey nak tido dah...esok kena bangun awal...muahx!! will be waiting for your call ;)

Love you soooooooooooo much!!

apa yang B pesan kat honey...will always keep it on my mind...thanks B...for being there for me walaupun B jauh......betul cakap B...i'm a mom to kyra and a wife to you...yang penting i have both of you...and i'm happy with my life....

yups! i'm thankful to have such a great life,hubby,daughter,family and friends....


to my friends...thanks for calling and messaging me when farshid's not around :) at least hanin tak rasa lonely sangat-sangat :) nanti insyaAllah hanin free...kiter jumpa,k....

6 comments:

faRra said...

April 2010 Kyra genap setahun..
rase kejap je mase berlalu kan...~
n do hope k.Nin pon akn rase cmtu spnjang abg Farshid g sailing nie..jgn sdey2 k..:))))

.ArianiAizat. said...

nt kyra setahun,ada buat bday party ke macam bday chica tak?dah besar dah kyra=)

rajennya abg farshid call k.nin pkai satelite..bertuah k.nin..kapal masuk spain eh?kira spain tu ant port yg besh la kt europe tu bebanding laen:)

missy liyana said...

hi kak hanin. :)
yana here. been a silent reader of yours for a while rd.
suke sgt bace ur posts sbb yana pn slalu teringatkan bf yana (keje kpl jgk) when i read them. ;)
anyways, kirim slm kat lil kyra. die sgt comel ok! klw rajin singgah la tu my blog.

p/s : now tgh xmas sale kn? mesti best shopping! hee

w|cKa` said...

baru cakap xnak shopping dah nak ke singapore plak.. shopping lagi la kat sana tu nnt kan? hihi

Belly-Button said...

kak nin, mane blog archive ni sha nk bc from 1st entry tp xbule nk g ke oldest post.huhu

sHa said...

hanin n shopping mcm da isi ngn kuku
rite dear?

btw
happy new year, hanin! :)