Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 7, 2009

confession of a shopaholic Part 1

help me!!!

yesterday kemas2 kyra's almari.......

banyaknya baju kyra tak guna lagi.....kalau guna pun sekali je....

almari dah penuh.....as usual..hanin kena perli ngan farshid :p

*
hanin nak gi singapore....christmas sale*

ada burberry....guess...gap.....polo ralph lauren...etc....

Hanin ingat nak jual....jangan risau semua original...and hanin jual....memang murah dari original price and affordable....

sorry B....its my fault....biler beli banyak-banyak...honey lupa kyra ada baju apa..


............................................................................

hanin jual yang nie dulu....

semua ni hanin beli kat singapore....so...original price dlm singapore dollar...hanin tukar to RM



Burberry long sleeve rompers- both male and female leh guna (kyra tak pernah pakai)


original price : S$ 99.90

sale price : rm 59

age : 6m/68cm








Burberry long sleeve shirt- both male and female leh pakai (kyra tak pernah guna)

original price : S$ 97.90

sale price : rm 55

age : 6month/68cm









both rompers and long sleeve shirt
ada butang kat belakang :)



Burberry cap (kyra tak pernah guna)

original price : S$25.90

sale price : rm19

age : 6m/68cm




(kalau beli dengan rompers or shirt...hanin hanya tambah rm10 (cepat.......ada satu je)




.....................................................................................



Guess short skirt (kyra tak pernah guna)

original price : S$ 45.90

sale price : rm35

age : 3m





Guess jeans (kyra tak pernah guna)

original price : S$ 49.90

sale price : rm 45

age : 3 month





...........................................................



mothercare gown.....siap ada tanda harga lagi....kyra tak pernah guna....hanin beli before discount...kalau tak silap hanin...discount 50%

original price : rm62.00

sale price : rm15

age : 0-3 month






and mothercare carseat....(kyra dapat new one...rugi lak tak guna yang nie) SOLD :)

masa time hanin beli rm699.90 i think....

now mothercare ada discount...rm400++

hanin jual rm350

kyra guna sekali je....masa time beli that is 1 month ago :)


boleh guna from birth to 15 months(0-13kg)

side impact protection and 4 reclining seat position when forward-facing







if you want to buy...u can e-mail or ym me at: honeyn82@yahoo.com

:)


nak amik barang...kat area2 subang or puchong....or i pos to ur house...FOC..







12 comments:

Mrs. Amie said...

Babe, i pun baru nak buat lelongan..hahaha... mcm u jugak.. ada yg Qaira tak pernah pakai.. and ada baru pakai sekali jer esp baju mothercare choclate tue.. Qaira pun ada.. pakai sekali.. pastu terus lupa.. ingat nak rembat guess skirt pink kyra.. tapi size 3mths plak.. rugi.. harus Qaira tak muat.. i like that one!

~ SueHarriz ~ said...

babe nape nk let go carset tu? x best ke..?

HaninFarshid said...

amie

hihi..kena buat lelong...baju kyra dah byk sangat...sampai tak muat almari...if i want to buy new one...kena kosongkan almari skit...hahaha!!

i like that one too...i lupa i beli..so..kyra tak guna lah....huhuhu!!

.................

sue...


tu memang bagus..kyra duduk je terus tido...she loves it..just daddy dier ter'belikan new one for her...heheh!! terbanyak lak kat rumah...biler dah guna lagi satu...daddy dier malas nak tukar2 letak dlm kereta...so,tak gunalah..

sayangkan?

Mrs. Amie said...

Ok, u punya statement 'terbeli' tue mmg I suka.. sbb i selalu mcm tue..hahaha..

Shida Radzak said...

saya minat nak beli car seat tu tp saya dok semban...leh tak u bagi ni fon senang nak contact?u sms i at 0126790052-shida

AIRA HANIZA said...

Ha'ah...sedapp jer guna perkataan "terbeli"..muahahaha... Kalau u nak tau, the only think yg Zara tkde skang ni is car seat... Now mmg tgh cari2 car seat yg sesuai tuk Zara..Daddy dia ni cerewet skit, tknk yg gabak, nak yg slim...hahahaha...

wina said...

hihihi..sampai dah kena wat lelong ye hanin??

i pun suke pink skirt tu tp confirm ketat tuk kira bam² :-)

w|cKa` said...

tinginye nak beli tp masih terlalu awal utk saya soping utk baby.. huhu

HaninFarshid said...

amie..

nasib baik u faham :) biasalah...excited beli utk anak :)


....................

shida

ok shida...i dah msg u..

......................

aira

hihi!! yg tu kira slim..tapi panjang...sebab yg tu muat for my hubby's car...my hubby tak boleh masuk big car seat sbb keta dier sempit kat belakang :P

.......................

wina


hihi...just for fun...memang kena buat lelong..almari kyra dah tak muat...and semua baju2 tu small for her :)

dianafirdaus said...

Hanin,
best nyer...branded n murah..
Butttt...utk i simpan lama lagi kot..huhuhu (tgh pikir ada nak kasik sesape tak ni..)
Anyway..harga yg u offer best,sure sekejap jer abis :)
So tak per..i tunggu utk confession siri yg akan - akan datang plak (hehehe mana tau kan)
Muahahhaha...

HaninFarshid said...

yups diana..i memang bagi the best price...yg penting baju tu original :)

insyaAllah diana...i buat the next confession biler u boleh beli eh? ;)hahahaha...

ety said...

ala...comel2nyer..rizqi xleh pakai..hehehe...