Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 7, 2010

Happy Birthday To U!!!


HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!


fuh!! banyaknya gi birthday last weekend....Im getting bulkier :p heheheh!!! kyralah seronok dapat makan banyak-banyak and jumpa kawan...she had fun soooooooo much...daddy ada nie...seronok kyra jalan-jalan.... :) thanks sayang for making us happy...wedding invitation pun dapat banyak...tapi tak dapat gi...banyak sangat plan....lagipun farshid kena tolong mama dier pindah rumah :)...sorry sangat-sangat...

Last Saturday..ada dua birthdays yang kitorang attend :) waktu petang...harriz's 1st birthday at Mcdonald ss15...memang meriah....black and red (mickey mouse) theme....seronok sangat-sangat....kyra happy sampai menari-nari dier walaupun mula-mula tu, mood dier mengada-ngada skit...hihi!! thankx for the invitation,Sue :) dapat gak jumpa mommies yang lain...oh! yang paling best skali...all the mommies and babies main musical chair...yelah! baby tak leh main betul-betul lagi...mommy pun tumpang ler main sekaki :p

lepas gedik-gedik amik gambar.....terus balik rumah jap....tukar baju...mandi semua....terus shoot gi Taman Melawati, rumah parents farshid...ada birthday dinner with his family at Delicious Residency 2...actually mama's birthday this 7th June....tapi kena buat on saturday...sebab time tu semua anak-anak dier ada *tapi farzad tak dapat join...ada exam...good luck Dr farzad ;)* Happy Birthday Mama....May Allah Bless you..semoga panjang umur and dimurahkan rezeki :) we love you....hope you love the birthday gift...wah!! seronok sangat-sangat kyra jumpa mama bozo,papa bozo,uncle-uncle and aunty dier...yelah! jarang jumpa...uncle amir dier kerja kapal macam daddy...*same shipping company...just tak pernah naik sekali...hihi..and then susah nak jumpa..kadang-kadang farshid cuti...amir atas kapal..then,bila amir lak cuti...farshid atas kapal...*...uncle farhad dier busy ngan project petronas at Johor *orang minyak gak*...uncle farzad dier tengah busy study doctor...sama dengan aunty nana dier *nanti kiter pujuk daddy gi UK melawat diorang,k..kyra* happy our lil girl...semua manjakan dier....lepak sampai midnight...daddy seronok borak-borak with his brothers and sister...sampai kyra tertido :p

the next day lak....gi the Curve...saja bawa my mil jalan-jalan...lepas jalan-jalan and shopping...hantar my MIL balik rumah..then,terus shoot gi Ara Damansara...malam tu ada my cousin's birthday dinner at Lala chong....huhu! makan lagi :p happy 7th birthday fisha dearie....k.nin doakan fisha berjaya di dunia dan akhirat...and make your parents proud one day :) wah! mesti fisha tak sabar daddy and mommy nak bawa fisha gi Phuket tomorrow..have fun and enjoy your holiday,dear :)

today...my hubby ajak kuar tapi macam malas :p tengoklah kalau ada mood...ingat nak shopping baju nak gi Malacca this wednesday *yay! tak sabarnya...*...kalau tak kuar today...hihi! esokkan masih ada lagi ;)

Fuh!! busynyaaaaaaaaaaa.....but we had soooo much fun :)

do enjoy the picas,k....

...........................................................................................................................

Harriz's 1st birthday


kyra with mama harriz..
harriz with mommy kyra :)



apa yang kyra borak ngan saif tu...



kami antara yang terawal sampai...
ahaks!!



:)



with mama alya,rina



lebih main dari makan je kyra nie...hihi!!




amboi...seronoknya anak
mommy berborak :)




comotnya dier......




happy kyra belasah the balloons....




the musical chairs.....




yay!! mommy and kyra dapat duduk...
tapi kalah gak main musical chairs :P




happy birthday harriz....





the happy mommies and
the cute babies.....yay!!



daddy and kyra....



we had a blast time!

.........................................................


Mama's birthday at delicious,residency 2



me and nana...



me and mama....




kyra buat-buat tengok menu....



me and kyra!!




us!!




happynya kyra with papa bozo





farnaz(nana) with mama




mama with the boys..
amir,mama,farhad and farshid...
(farzad je takde)





Dr nana..and Dr Alan,her bf





happily dancing with uncle farhad....




kenyang....




The happy us...



.......................................................................................................

uh!! this 26th June...farshid's mama bozo(grandma) turun dari iran...farshid excited sangat nak jumpa...heheh! tak sabar nak dengar farshid cakap bahasa iran...yelah! dengan mama dier asik ckp english je...nak cakap iran...malu nak cakap depan hanin :P *i really...really hope farshid tak naik kapal lagi*



3 comments:

Mummy Zara Sofea said...

cute je kyra..huhu..
btw, nice mt u...nxt time leh jmpe lgi...

Marsha~ said...

farshid mix dari iran ye??? woaaahhh.. patutlah kyra pun mcm mix jugak eh?? hehehe.. hanin pun mix chinese kan.. woahhh sgt world.. hehehe

Elin said...

wah..berjalan jer kyra ek...somel la die...geram aunty..
ari tu hatta ada ckp..farshid ni mama die iranian...emmm..cantik..adik die pun cantik..heeheh. Bestnyer speaking iran..heheh...Hanin belajar ar ckp iran ngan farshid.