Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 16, 2010

bila dah bosan......

i'M SOOOOOO BOREDDDDDDD!!!

*takpelah...hanin update je blog*

my hubby takde....gi help my MIL pindah rumah...angkat barang semua...kyra sleep *penat main and dancing*...uh! right now im listening to lady gaga's song "telephone"....wajib.....kyra nak tido, kena dengar lagu lady gaga or beyonce or any dance song......takde dah london bridge,twinkle twinkle little star semua...hahaha!

sigh!! bila kyra tak tido...asik nak main je...nak dance je...hanin suh dier sleep...ingat nak rest jap...tapi bila dier sleep...rasa bosan lak...macam nak disturb je kyra suh bangun :p haip! notti mommy...kalau daddy ada mesti dah sound mommy jangan kacau his princess....



syyy! she's sleeping...


now kyra funny sangat-sangat bila main with her dolls...sian Mr.teddy,Mr.bear,Mr big bird and Mr koala kena buli dengan kyra...ada ke dier suh doll-doll tu pakai pampers? hahahah!!! ada yang kena pakai her old romper...kyra memang tak reti pakaikan pampers lagi ler....kyra suh mommy dier ler tolong buat *hanin pakaikan je mami poko or huggies pull up pants :p senang...* kalau mommy tak nak main skali...memang ler kyra mengamuk....now kan kyra dah boleh walk....dier pergi je kat pampers...amik the pampers...tunjuk kat doll suh pakaikan.....and then..now dier dah pandai bukak her almari....dier bukak je almari...amik her old romper....tunjuk kat mr teddy...suh Mr teddy pakai the romper...hish!! macam-macam anak dara mommy sorang nie...mommy pun layan je....yang bestnya..handbags and sunglasses mommy pun jadi mangsa...huhu!! terpaksaler mommy explain kat kyra....doll-doll tu semuanya lelaki...lelaki tak pakai handbag...hihi! pandai-pandai je mommy nie letak jantina doll tu...yelah!! hanin takut nanti kyra nak pakaikan make-up kat doll tu plak kalau kata doll tu pompuan :P hahahah!!



Mr Koala,Mr Bear, Mr big bird and mr teddy
pasrah je kena buli dengan kyra..hihihi!




B, suddenly honey rasa lonely sangat-sangat...ni baru B pergi tolong mama pindah rumah...blum sign on kapal lagi....i know me and kyra gonna miss you :(

kyra...because of you...mommy strong...thanks sayang....you always make me happy when daddy's not around :)

hmm...malam nie nak makan apa eh?? kalau my hubby tak balik lambat...ingat nak tengok wayang ler ;) cerita "the karate kid"...hiihii!! kyra...malam nie bagi can mommy nak dating ngan daddy eh? ;) sayanggggggggggg kyra....

oklah kyra dah tido mati...hihi!! curi-curi dengar lagu 'Angels cry' by mariah careylah...hihi! mommy's favourite... ;) shhhhh!!

4 comments:

_Yaya_ said...

hehe nakal btol la kyra nie.

i n n z c h u b b y said...

comel la pulak bila tengok mr.koala and the gang dgn pakai pampers tu. hehe!

HaninFarshid said...

yaya

hihi...nakal tapi adorable..hihi! tak sampai hati mommy nak marah :P

............

inn

tulah..ada-ada je idea kyra nie...sian diorg kena buli ngan kyra..nasib baik kyra tak suh k.nin pakai pampers.. :P

kak mas said...

samala kita hanin. kekadang bila anak tido mulala bosan pastu usik2 dia tgh tido..