Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 17, 2010

Baju raya kyra :)

Yay! yay! kyra dah ada baju raya....mommy jangan jeles tau..hihi! kyra ada two cute baju kurung..Yay!! kain dier pun best...sejuk...Thank you sooooooo much mama bozo :) I love it sooooooooo much! i know i will look great in those baju kurung :)

wah! anak dara mommy sorang nie...puasa pun belum lagi...dah dapat baju raya...happy dier...tulah untungnya jadi cucu sulung...semua tok manjakan kyra....ada je hadiah kyra dapat...

baju kurung kyra dah ada...now nak cari baju kebaya lak...

my ayah baru balik from Jakarta tadi....ayah told me kat sana ada banyak baju kebaya yang cute-cute for kids....heeee...bestnyaaaaaa!!! nak beli lah for kyra...

my parents and my sister nak gi jakarta lagi this 23rd June...nak cari barang kawin my sis....sambil-sambil tu boleh suh diorang tengok-tengokkan baju kebaya for kyra....

bestnyaaaa kyra...belum apa-apa lagi dah ada baju kurung and baju kebaya...mommy satu habuk pun takde lagi....hihi! opppss hanin...puasa dulu......baru fikir baju raya :P

ok...baju raya kyra dah ada...now nak cari kasut raya yang comel :) tak sabarnyaaaaaaa!! aunty-aunty...or uncle-uncle kyra yang baca blog kyra...tak nak belanja ke? *hint...hint* hihi!!

hmm...hanin ingat nak beli gak cute handbag for my lil' kyra....boleh simpan duit raya kyra dalam tu...wah! berangan mommy.....belum apa-apa...nak mintak duit raya for kyra....raya lambat lagiler :P dah lah tak best...daddy takde...daddy raya atas ship...

oklah...got to go...nak sleep....sambil-sambil tu..boleh berangan baju raya and kasut raya yang cute-cute untuk kyra :P yippeeee! tak sabarnya nak tengok kyra pakai baju kurung and baju kebaya....mestilah excited..this raya...my lil kyra dah boleh jalan...mesti cute bila kyra pakai baju kurung/kebaya...sambil kiss tangan mintak maaf and duit raya :P

........................................................................


picas of lil kyra bila dapat baju raya ;)




mommy...jangan jeles...
kyra dapat 2 baju kurung.
..




mommy nak tengok?




eee...cutenya....




ni pun cute....kyra sukaaaa!





baju raya kyra.... :)
thank you soooo much mama bozo...





the baju kurung's button yang cute...







now, tengah survey baju
kebaya yang cute lak for kyra :)





6 comments:

Mrs. Amie said...

Hanin,

I nampak ada 1 kedai kat Wangsa Walk Mall jual baju kebaya utk baby yg cantik sgt2.. serius nice.. and the price pun 'nice'.. hiks! but, sgt cantik..maybe u boleh gi jln2 n tgk!

Azizah Abd Jamal said...

hai Hanin,

EEE...
Chomelnya hanin.
Suka the button.. :)

Hug n kiss for kyra
emmuuuahhhh!

i n n z c h u b b y said...

x sabar nak tengok kyra pakai baju kurung nnt.

mesti comel! :)

Mummy Zara Sofea said...

best kyra..dhade 2 bju raya..zara bru satu....hihi...

kebaya tuk babies aritu i jmpe kt jakarta..convert duit kite dlm RM12++ je yeh..last piece, mmg ngam2 size zara..kat sini mahal kan...

pastu leh x i xbli..pastu menyesal xsudah smpai skrg...konon nkround2 lgi, at last xjmpe balik kdai tu...gerammmmm...*smua hubby nye pasal...

HaninFarshid said...

mrs amie,

huhu! really?? nanti hanin gi tgk....kat great eastern mall pun ada gak kebaya for babies yang cantik2...huhu! :)

......................

GG

comelkan?? hanin pun geram tgk the button :)

HaninFarshid said...

inn

:) hehehe! k.nin pun tak sabar :)

.............

sheeda

tulah...kat jakarta murah and cantik...tu yg nak tengok kat sana :)