Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 18, 2011

Thank you for the wonderful late dinner...huhu! sedapnya apam tu.....

Now,mommy,Kyra and daddy tengah busy sangat-sangat....tapi mommy nak gak update blog...heheheh!! Kyra dah suh mommy rest...daddy pun sama....ye lah...penat layan kyra mandi pool...then, penat kejar-kejar kyra lari sana..lari sini....habis satu hotel..kyra tawaf....tapi mommy tak nak...heheh!! mommy bersemangat nak update blog gak.....mommy kata..banyak benda nak story....nak buat kenangan untuk kyra bila besar nanti.....and untuk daddy bila dier naik kapal :) daddy suka sangat baca blog mommy  bila dier atas kapal sama macam dier baca message/bbm mommy yang kawan2 mommy bagi bila dier atas darat...ahaks!


ok....skang...kyra bagi can mommy lak story...heheheh! ok mommy...dipersilakan untuk story....

^________________________^

uh! now.....hanin mengidam sangat makan apam kat Devi's corner TTDI *apam nie bukan jual dalam Devi's Corner tau....kat tepi jalan..sebelah Devi's corner...boleh order and makan kat Devi's corner*...thanks aisha+agos sebab kenalkan hanin apam yang sedap+marvelous nie.....and thank you sooooooo much sebab belanja Hanin and Farshid :) we had a blast time with you guys last friday ;) actually...plan last friday....nak gi makan seafood kat Lala Chong with Aisha,Agos,GG and Adli....and then,last minute plan after dah tukar banyak-banyak kali...then,GG+Adli tak dapat join....Aisha+agos kata jumpa kat Devi's Corner.....Tu lah...bila dah selalu sangat makan luar.....sampai dah tak tau dah nak makan apa and kat mana....lama gak kitorang fikir nak makan kat mana....hahaha! 


Apam kat sana memang sedap....ada banyak pilihan apam dier....and orang yang buat apam nie....orang OKU (pembuat apam nie..pekak and bisu...nak order and nak choose Apam dier...tunjuk gambar kat dier)....memang hanin tabik dier...sebab dier pandai buat duit....Hanin suka sangat Apam peanut butter and cheese dier....oppss...sorry you guys....no pics of Apam...sedap sangat makan....sampai lupa nak amik pics...hahahah! sebab hanin dah suka sangat.....the next day pun.....farshid bawa hanin makan apam kat sana lagi.....heee....sayaaaaaaang B! thanks,B.....sebab layan perangai wife B yang mengada-ngada nie....huhu! laparnya....bila teringat kat apam tu....


ok....back to the story time me and farshid jumpa our besties,Aisha and Agos.....huhu! we talked and laughed all nite long.....sampai tak  sedar....almost 4 jam lebih lepak sana....dah after midnite....hihi! berapa kali lah kitorang order drinks :p


Dear Aisha and agos,


Me and Farshid wanted to thank you again for the wonderful late dinner last friday.....we had soooo much fun with you.....it was such an amazing nite :) seronok dapat jumpa aisha and agos....we had a great time chit-chatting with both of you all nite long ;) uh! thanks sebab kenalkan hanin+farshid apam manis kat Devi's Corner....hahaha! sampai skang...hanin asik teringin nak makan apam manis tu :p


To aisha....

i want to thank you for being such a wonderful friend....Thank you for always being there for me...Thank you for your support,patience,kindness and your invaluable advices when i need someone to talk  and listen to....you always have something kind or comforting to say....When i met you...i met a friend for life...you're always close to my heart....it's friends like you that make life so special!


will miss spending time with you... and do keep in touch always :)

uh! Aisha....hanin ada something special for you....nanti kiter jumpa before you fly..hanin bagi eh? hope you love it ;)


oklah aisha+agos....nie our pics at Devi's corner....pics for you to remember us....and remember that we had a great time that nite.....skit je pics...heheh!! sebab kiter busy borak-borak....makan-makan and ketawa-ketawa :p



 ouch! terhantuk kepala...heheh!

 our bestest friend and sweetest couple....
Aisha and Agos...

 you will always be my best friend...

 the happy and chubby us...
me and my hubby :)

  
Have a great day you all......nanti hanin nak update pasal Rayyan's birthday party and kyra mandi pool dengan daddy lak ;) nak gi dating with kyra and hubby jap...nak makan lunch ;)

oh! insyaAllah by tonite or tomorrow...we will anounce the top 10....hehehe! terima kasih kerana sabar menanti dan memahami :) judges semua busy....sorry sangat-sangat...

3 comments:

Mummy Zara Sofea said...

hi..lame xbukk u nye blog..arini bru dpt bukak,bru msuk ofis ...huhu..

Farah Shamsudin said...

best ek apam tu?? fara kurang suka apam.. tapi kalau en suami belikan fara makan jelah..:)

suami pun suka jadi silent reader ye? sama lah kita.. suka sangat en suami saya baca belog saya ni..heheee..

syanasaid said...

apam apekah ini??
kecewa oh xde gambar
baca pn mcm da sedap jekcunp