Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 18, 2011

Happy 3rd birthday,rayyan!!!

Last Saturday,we went to Rayyan Muszaphar,Kak ena's son 3rd birthday party at their condominium...pool side Casa Indah 1 condominium,kota damansara....it was a blast birthday party.....ada clown....and the food was delicious...most of the party guests pakai ikut tema....Red theme....

Kyra of course excited.....sebab nampak pool.....huhu! sakit jantung gak hanin nak kejar kyra lari and nak terjun masuk pool....hahahah! Farshid lak busy jumpa kawan-kawan kapal dier :p borak-borak pasal kerja kapal semua...lil kyra moody sangat-sangat tak dapat masuk pool...asik cakap..."nak pool....nak...nak...pool..." je....sorry kyra sayang...mommy tak boleh masuk pool atas sebab-sebab tertentu....daddy lak takde mood nak swim....huhu!

 ety,dina,me and kyra....
nanti kiter lepak-lepak lagi,eh?

 me+kyra.....k.ena+the birthday boy...rayyan...


Rayyan dearie,

Happy 3rd birthday! aunty hanin+uncle farshid+kyra sentiasa mendoakan semoga rayyan membesar menjadi anak yang bijak,soleh dan berbakti kepada keluarga,agama and bangsa :) your parents are very proud of you ;) be good son to mommy and ayah..and good bro to  ur big sis tau :)


Hanin happy sangat-sangat dapat jumpa semua kawan-kawan Hanin semua....tapi sorry korang...tak dapat lepak lama-lama.....takpe...yang penting...dapat jumpa jap....and borak-borak...mama hanin bbm hanin...kata ada family dinner that nite....kyra pun dah mengantuk nak sleep..then,farshid ajak gi taipan jap....farshid nak survey something kat sana ;) dier kata dier nak beli for hanin...i need to change to a new one...huhu! tapi yang lama tetap simpan...apa dier? adalah.......secret.....heheheh! B,honey memang suka....tapi kiter kena discuss dulu,eh? by the way,thank you sooooooo much,sayang...Alhamdulillah rezeki..im soooo happy :)


uh! before gi taipan....hanin singgah rumah jap....hantar lil kyra....kyra dah sleep...thats why kyra moody kat party tadi sebab kyra sleepy and penat sangat-sangat...lepas antar lil kyra...terus gi taipan..tempat farshid nak bawa hanin...after dah survey apa yang farshid nak beli for me ;) *honey tau..B dah tak sabar nak beli for me...but sabar eh,sayang...kiter kena discuss dulu :)* we went to tutti fruitti...teringin lak nak makan frozen yogurt kat sana....yummy!! memang our favourite....then,singgah jap...boutique kawan hanin kat sana.....oohhhhh!! love the caftan.......hanin nak beli for raya nanti.....sabar hanin.....raya lama lagi..kalau tak,tunggu ada wedding....baru beli...hehehe!

 kyra dah zzzz...

 honey sayang B sangat-sangat...
thanks,B :)

 Yummy tutti fruitti...

 the happy me...

lepas tu....terus rush balik rumah....nak get ready for our family dinner......we had Thai food for our dinner...uh! thanks pakcik sebab belanja....sedaaaaaaapppp!!  lepas dinner....boleh tak hanin teringin nak makan apam kat Devi's corner TTDI tu?....hahah! farshid layan je mood hanin yang mengada-ngada nie.....bawa hanin makan apam tu......sorry....too tired nak amik pics.....whole day kuar......nanti hanin gi sana lagi....hanin amik pics apam tu,k....yang bestnya pasal apam nie...sebab dier ada banyak pilihan.....hanin suka the peanut butter+cheese apam....farshid lak suka nuttela apam...uh! we also ordered sunnyside apam....thank you,B......Thanks aisha+agos sebab kenalkan apam nie...heheheh!


Overall.....we had soooooooo much fun last saturday......thanks for the invitation kak ena.....it was a very great party.....glad rayyan loves his birthday present that we gave him  ;) to pakcik...thank you for the dinner.....sedaaaaaappppp!! and to B....thanks a lot for everything......love you soooooo much.....uh! honey suka apa B nak beli for me ;) and thanks sebab sudi drive from Subang to TTDI nak layan mood makan honey yang mengada-ngada ;)


oklah....nak bawa kyra gi swim.......dier dah bising-bising tu....take care all....

2 comments:

Fazil Hamid said...

1 ok lg...
sy 3..mmg x ok...
kalau nak mandi manda kene bawak adek2 tlg jaga..

Mama Kyra said...

hi kak hanin..jom vote kyra no36..nti dh vote tgl link kt eja..nk msk dlm senarai lucky draw kyra..
http://itsmeshielafirdaus.blogspot.com/2011/04/contest-baby-comel.html