Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

Inilah dier peserta-peserta contest hanin.....Group 1

Yay! yay! Blackberry Hanin dah ok....sooooo happy.....Hanin dah boleh received e-mails semua.....hehehe!! baru je balik from Mydin,gi celcom centre kat sana......actually nak renew my hubby and my bro in law's driving license kat post office kat sana...dah ada celcom centre kat sana...so, trylah check my BB.....lama gak lah diorang godek-godek my BB....heheh! tapi nasib baik ok......happy...happy.....

ok,now...hanin list downkan contestant Contest Photo Anakku Ceria.....ni baru Peserta-peserta contest hanin tau.....the winners....sabar eh? kena tengok bila the judges free ;) tapi we will announce the winners  as soon as possible....will try our best...hehehe!! Hanin pun tak sabar nak shopping nie :p adik hanin pun tak sabar nak buat chocolate marvelous dier tu...

sigh! banyak betul dugaan nak list downkan peserta contest hanin....kejap kejap lil kyra kacau...suh layan dier....then,teman my hubby kuar makan.....then,my bro in law masak and ajak makan....bla...bla....bla...sorry eh? kalau terlambat skit.....

ok...ok...tak nak bebel panjang-panjang....ni lah dier peserta contest hanin.....thank you...thank you soooooo much :)


2. Risa




6. Nana





  


15.  Zie 1 

16. Zie 2


18.  Deqlis 1




22. Anim 




 












42. Syana









52. Yatie



55.  munna

oppsss....ada lagi.... banyak lagi ;) jap hanin listkan lagi kat next entry...Group 2 punya lak...heheh...check kat next entry ye..tengok ada sesapa tertinggal ke? tq... ;)

4 comments:

chempakamummylicious said...

I'm no 48!!..sukee sgt tgk nama dlm listt..heheh..

Hana Kirana said...

OK Saya no 34...

iduraz said...

nama saya da..no 39 tq yerk

Yatie said...

ok.. no 52.. ;)