Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

Present From Iran...Tq sooooo much Mama Bozo....

Kyra dapat present for birthday kyra.....yay! yay!


Present from Iran :)

Im soooooooo happy.....Im jumping of happiness.....Alhamdulillah rezeki kyra sentiasa murah....ramai sayang kyra ;) kyra dapat banyak presents and $$ for my birthday presents :)


Mama Bozo (grandma) belikan necklace for kyra masa time Mama Bozo (grandma) balik Iran melawat moyang kyra kat sana.....

Thank you soooooo much Mama Bozo (grandma)...

Kyra loves the necklace soooooooooo much!!

I will take a good care of it.....

Mommy will help me to take care of it...sampai kyra betul-betul pandai appreciate the necklace....because its a very precious necklace....mommy ada tempat special nak simpan the necklace ;)

I love you sooooooooooooo much,Mama Bozo!  thank you...thank you...


uh! daddy cakap.....nanti InsyaAllah one day, daddy will bring kyra and mommy to iran melawat  moyang kyra kat sana.....yippeeeeeeeee!!! Daddy pun rindu mama bozo daddy...dah lama daddy tak balik kampung daddy :) 


yay! tak sabar nak balik kampung daddy....daddy cakap food kat sana sedap-sedap....makan sentiasa mewah....and then,daddy nak bawa kyra melawat tempat cantik-cantik kat sana...yay!!!


sooooooo happy and excited!!!!

ok, have a great day y'all....

Kyra sayangggggggggggggggggg semua...


hugs and kisses from me to all....


 My Precious necklace....
present from Iran :)
Thank you sooooo Much,Mama Bozo...

 cantikkan??
I love it soooooooo much!

 Mommy jangan jeles...
Kyra dapat necklace cantik :)

Tengok tv pun tak nak lepaskan the necklace...
But sorry,kyra sayang....mommy kena
simpan and jaga necklace kyra betul-betul :)

Alhamdulillah....Hanin bersyukur sangat-sangat...Lil kyra membesar dengan bijak,sihat dan cerdas....at 2 years old....macam-macam progress lil kyra yang buat mommy and daddy bangga dengan kyra....mulut semakin becok...hahah!! and you still the active+cheeky kyra :) 

Mommy and daddy love you soooooooooooo much,kyra....we will always pray the best for you....

8 comments:

Farah Shamsudin said...

sangat beruntung tau! baby kyra pun cumell sangat..

syanasaid said...

cantik
:-)
tapi hati2 jgn letak bawah or msk toilet sbb ade kalimah ALLAH tu
jaga elok2 ye

HaninFarshid said...

farah...

thanks dear :)

HaninFarshid said...

syana,

yups! now,the necklace memang hanin simpan elok2 kat dalam peti besi..pakai bila waktu tertentu :)of course we will take a good care of it....

thanks :)

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

~LIZA~ said...

very nice :)

ety said...

heppy belated b-day kyra syg...sorry untie lmbat wish..tp untie still ingt b-day kyra tau cuma nak msg xsempat..apapun semoga kyra membesar menjadi anak yang terbaik buat mummy n daddy kyra yer..

hanin:xsempat ety nak masuk contest..next time la..kl hanin ada buat lg..lately busy sgt2..

1more thing...rasanya ety nmpak ur friend GG n her BF kl xsilap kat KLIA hr tu masa my mum balik umrah..nak tegur tp msti GG xkenal ety nyer..hee..ety kenal dia pun sbb blog hanin ni n pnh jmpa skali masa b-day kyra dulu..1year ago..

IntaNBerliaN said...

bestnya kyra.. byk tol adiah dia dpt... ;-)

tag hanin join GA..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html