Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, July 18, 2010

..........at Desaru...........

B...tak sabarnya B sampai Bintulu esok or lusa....nak cakap phone dengan B puas-puas....and then nak ber'3G ' dengan B....yay!! me and kyra rindu sangat-sangat kat B :)

yups! me and kyra still at desaru,Johor....mama ada training kat sini....so, honey and kyra joinler....at least kyra boleh mandi pool and gi beach...you know how much our lil' kyra loves to swim....

ada je activity me and kyra kat sini...ayah bawa gi ostrich farm....gi mandi pool...gi mandi laut...gi makan lobster (wah! kyra suka sangat lobster,sayang...)....gi makan durian (oh! suka sangat durian macam daddy dier :p)....merata-rata lah ayah bawa me and kyra jalan-jalan...

ok,B...B suruh honey always update blog and upload kyra's latest pics kan?...memang banyak honey nak cerita..tapi honey just cerita skit2 dulu,k....

and here are some of kyra's pics...nanti honey update lagi eh?....busy layan our lil'kyra yang makin active and cheeky...lagipun line broadband kat sini slow sangat-sangat....hope you enjoy our lil'kyra's pics....*sebenarnya ada banyak lagi pictures nak upload (pics makan durian..pics makan lobster...pics...kat ostrich farm..mandi pool..mandi beach...etc...) tapi broadband lembap..nanti2 lah eh?*

we love you sooooooooo much,B....





1st time...our kyra makan durian...hihi!!




mommy..nak lobster lagi!




eee...mommy...what's that?




besarnya telur ostrich,mommy....




sukanya dier mandi pool....




tok...wait for me,tok!!



Geram kan tengok our kyra? pipi makin chubby...rasa nak gigit-gigit je pipi dier :P

oh! B...honey balik KL this friday....banyak sangat plan this weekend :)





1 comment:

mrs.lune said...

betol. nampak sgt pipi kyra dah makin chubby. comei. gamba k.nin, abg farshid n kyra yang kt atas tu pun sgt sweet. best2. harap2 nti dpt anak secomei kyra jugak=)