Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 15, 2010

Just for fun ;)

Smiling...yups! im smiling when im looking at our old pics,B :)

hihi!! kiter dulu lainnya,B........baru honey perasan......... *or saja je buat-buat tak perasan :p*

dari zaman kiter studies (kiter tak jumpa lagi...) ,kiter couple (sekejap sangat...after 2 weeks couple...B merisik :p),tunang (one year),kawin (dah almost nak masuk 3 years kiter kawin,B...alhamdulillah) and ada anak (a cute,smart,beautiful and cheeky one year old kyra).....yes!! we looked sooooo different....hahahha!!

Honey still teringat B cakap kat honey...B cakap...kalau kiter jumpa earlier....B memang akan kawin awal2 dengan honey...awwww!! soooo sweet...takpelah...lambat ke cepat...yang penting...kiter dah happily married and dah ada anak pun :)

tak tau nape....honey rasa nak tergelak je,B ....*when i looked at our old pics*

saja je honey nak tempek our old pictures....biler B tengok...nak bagi B senyum...nak bagi B realize kiter berdua memang dah semakin chubby....and one day, biler kyra baca my blog...biler dier dah besar...honey nak dier tau...mommy and daddy dier ada zaman 'hot' dulu...hahaha! perasannya.....

Just for fun,eh B? honey letak our old pictures...maybe boleh bagi kiter semangat ke....nak kurus balik *Iyelah tu*......hmmm..maybe.....if we stop eating at our favourite restaurants....or kiter tak ikut family kiter makan kat luar (my family jenis yang makan besar...order mesti penuh satu meja...we love to eat saefood and western)...hahah! tu yang susah tu....we love eating!!

Biler honey bising kat B.....kata honey dah tembam,dah chubby sangat-sangat *heee...tak nak sebut gemuk tu*.....B kata you love me for who i am...not the way i look....yang penting you're happy with me....and honey tau layan B...thanks B...tapi...honey nak try kurus skit....skit pun takpe....boleh,eh...sayang?? honey tau B jeles kalau honey kurus....B takut honey pakai seksi-seksi balik,eh? jangan risau sayang...honey pakai baju yang B bagi honey pakai....i'm a wife and a mother now ;)

B pun kena ler tolong honey...biler balik....jangan kuar makan sangat...or kurangkan makan skit..eat more healthy food :p *hmm...boleh ke?*....tak tau napa....B balik je....habis semua diet honey hilang....happy sangat kot B balik...or....honey suka kuar makan-makan dengan B......B pun ada je yang B teringin nak makan :) ye lah...4 bulan atas kapal...biler cuti 2 bulan....memang B lepas geram teringin nak makan macam-macam....sebagai isteri yang mithali...honey pun layan je...camna tak bulat!!

oklah sayang...take a look at our old pics!! dari zaman kurus sampai ler zaman chubby :p what do you think?hahahaha.....enjoy,k...sayang...

kyra,janji ngan mommy and daddy tau....dont laugh when you look at our old pics :p err....mommy pernah laugh tengok gambar tok ayah and mama tok dulu....

.....................................................................................

err..nie pics B masa time B study kat UK dulu and masa time B cadet....eee...kurusnya B...handsome and macho lak tu :P (hihi! you're my hubby....suka hatilah honey nak puji B ;))




i love this pic soooo much!




semua dah jadi bapak orang pun :P




muka innocent lagi nie :)



semua dah happy with
hidup masing-masing......



...............................................................................................

my pictures at Uitm and Maktab Perguruan :)



at UITM sarawak :) kuruskan?
sampai nampak tulang2 tu...hahah!



sekarang nie...semua dah jadi cikgu English :)



............................................................................................

our pictures lepas kawin



at Penang...lepas nikah :)





honeymoon at Bali....
time nie dah chubby skit....





me ;)




the happy preggy me ;)
time nie lah me naik gila-gila...
farshid pun bertambah chubby...hihi!



......................................................................

Pictures NOW...err...tak payah ler tunjuk...semua dah tau kan...oh! yes.....we're the happy chubby mommy and daddy to our lil' kyra....hahahah!!

oklah...got to go :)...nak packing...tonite nak gi JB....one whole week me and kyra nak duduk kat sana....daaaa!! have a great weekend,peeps ;)

hmmm...B.....B,senyum tak gambar kiter dulu-dulu?? comelkan? :p

no matter what...i love you,B......muahx!! big hug and kisses from me and kyra to you....



4 comments:

Marsha~ said...

hehehehe.. ni yang nak kena cari balik gambar bob masa dia kurus ni... hahahahahahahah

Ena Mazly said...

nak cari gak gambar capt masa dia cadet... kuikuikui.. harus gelak guling2 semua org tgk gambar dia kurus kering dulu...

dianafirdaus said...

:)
tak per...yang penting u happy...
we oll pun sama juga 'membesar' bagai juara...
Sure gelak sendiri bila tgk gmbar lama..sekejap je rasa berkobar2 nak work out,lepas tu hampeh ;)

syafawani said...

haha..tu namenye zaman kecik samapi besar..ahaha..neway sukenye tengok your family dear sis..hepi je salu..i adore u la!aha..*tibe je..