Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 8, 2010

about my hp and my driving license :)

Oh Yes!!! i'm busy..........

very...very....busy.....

busy layan kyra...hehehehe!!!

dier tau kot daddy dier takde...so dier nak manja dengan hanin lebih-lebih...sampai hanin tak boleh buat kerja lain....



muka je nampak innocent...
tapi lasak yang amat!! fuhhhh!!


sorry to all my friends if hanin lambat reply your messages...or tak jawab your calls....huhu! susah sangat....dah lah busy layan lil' kyra yang lasak and a lil' bit noti *takpe..asalkan kyra healthy and happy*.....and then dier conquer lak hp hanin....sampai hanin tak boleh pegang hp hanin...bunyi message ke....or dier dengar orang call hanin je...dierlah the first one yang akan pegang my hp...konon nak jawab :p kalau hanin nak amik hp hanin dari kyra....abislah dier mengamuk....takpelah hanin think positive....maybe kyra tunggu daddy dier call...tu yang dier tak nak lepas-lepas hp hanin...


ni hp kyra....mommy tak boleh amik...
nanti kyra shout!!



and then, dier main-main dengan hp hanin...dier lupa lak letak mana...adoi! especially biler hanin letak silent mode....memang pening nak cari....sigh! sabar je lah anak mommy sorang nie....nasib baik mommy sayang kyra...and mommy tak pandai marah....



cuba teka mana kyra letak hp mommy?
heheheh!


my hubby pun dah bagi hint....bagi hp lama to kyra...and i buy a new one....hmm....tengok dululah B....takdelah lama sangat pun....baru je beli last year :)

maybe my hubby kesian kot....biler tengok kyra dera my hp...hahahah!! abis dier gigit-gigit...or dier picit-picit my hp....tu ok lagilah...yang bestnya....tak tau ler napa...kyra suka sangat baling my hp :p adoi!! nasib baik ler hp nokia nie jenis tahan lasak....

hmm...i'll think about it,eh sayang?kalau dah teruk sangat hp honey kyra kerjakan...maybe i must find a new one...lagipun penting ooooo....honey kena ada hp....B nak call honey.....and kyra nak dengar suara daddy dier :)

oh!! i have bad news....really...really bad news....arghhhhhh!

baru hanin realize something......benda yang paling important ada dekat farshid....cuba teka apa dier??


*

*

*

*

*

*


cepat teka!!!


*

*

*

*

*

*


teka lagi.....



*

*

*

*



my driving license ada kat farshid.......arghhhhhhhhhhhhhhh!!! so, now...hanin tak boleh drivelah for 4-5 months.....lupa nak mintak kat farshid masa time dier nak sign on kapal hari tu....yang bestnya..my i/c..kyra's i/c...our ING card...Mothercare VIP card...Toys'r'us card...pumpkin patch card..etc....ingat lak dier nak bagi...boleh lak my driving license dier lupa..yelah...biler farshid ada atas darat...semua tu farshid simpan dalam wallet dier....malas ler nak bawa purse hanin yang besar....lagipun...apa-apa pun farshid yang bayar...heheheh!! tu yang kadang-kadang hanin kuar ngan farshid...handbag hanin tak bawa...kalau bawa handbag pun letak barang-barang kyra dalam tu.....

biler my hubby called...i told him...boleh lak B ketawa..."takpe honey....duduk rumah diam-diam...." aiks!! ke B sengaja tak nak bagi my driving license?? hmmmm....penting tau B.....camna nak beli barang-barang kyra? nasib baik honey ada adik and wani yang baik hati bawa honey gi sana-sini.....

to all my friends...kalau nak kuar...terpaksalah hanin tumpang :P heee...macam tak biasa lak...hahahahah!!

heee..B jahat....B jahat....kalau nak kuar gi dekat-dekat...boleh ler honey curi-curi drive keta...kalau nak gi taipan ke...subang parade...empire or sunway...or OU....or tempat jauh...tak berani ler honey....tauler subang jaya nie banyak polis...

sedih tau honey....B sukalah...honey jadi isteri mithali...duduk rumah je...kena online shopping ler camni :p

uh!! today cerita Twilight Eclipse kuar...yay!!! so, tomorrow me and my sisters gi tengok wayang midnight....of courselah my sisters belanja...why?? 10th July is my birthday...dah tua dah hanin...hahah! yups! im 28 years old *tuakan?*...so, this saturday i have plans with my family and friends....yipppeeeeee!!! tapi sedih gak...my hubby takde on my birthday :( hmm..takpelah...yang penting...hanin dah dapat pun birthday present from him ;) thanks B...honey suka sangat-sangat....

oklah...got to go...have a great day y'all....muahx! from me and kyra....

oh! ada kerja kosong lagi...nanti-nantilah hanin update,k...daaaa!



4 comments:

Mummy Zara Sofea said...

hppy bday in advance hanin!!!!!hot momma...

dorang suke main phone kan, zara pun sama..siap gigit2, n airliur msuk speaker...i bg phone yg tipu2 tu, xnak lak die..aisshhh...

hanny maness said...

cute lah kyra ni :)

kak nin, kenapa takbuat fb ? klau kak nin ada fb, mesti dpt letak pic kyra byk2. heee. :D
hani geram lah tgk kyra ni. cute sangat2 ! :))))

HaninFarshid said...

sheeda

thanks dear :)

tulah....suka sangat main phone...hp2 lama hanin dah bagi kat kyra...tp dier tetap nak main ngan hanin punya...dier tau kot yg lama tu tak leh guna :p

..........................

hanny

thanks dear :)

huhu! abg farshid tak bagi k.nin ada fb...dier pun takde....dier suh low profile...hahaha!! dier bagi ada blog je...sebab k.nin leh update pasal k.nin and kyra...tengoklah one day...kalau abg farshid tiba2 tukar fikiran...tapi tak tau ler bila...lagipun abg farshid nie tak suka main benda2 nie sgt...e-mail pun tak suka...ym pun sama...kalau nak ckp ngan k.nin...call or message je...hahaha!

kalau k.nin takde wat fb...tungguler in few years time..maybe kyra ada her own fb ke?heheheh!

CuppyCakeMommy said...

hanin,
lama tak contact hanis..i lost ur hp no lah babe..tolong sms i k..

nanti jemput datang ke befday mia ye..18th ni..3-6pm
at Taska Jari Kecil Alam Sari,Bangi
email i for rsvp ysalli@yahoo.com

boleh jumpa2...