Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 14, 2010

Bulan July yang busy.......




Happy.......Happy......Happy......



Nape eh Hanin happy??? ;)

of courselah....My B Just called....dari semalam sampai tadi.....mesti bergayut biler B free....Maxis pun dah bagi warning.....dekat nak credit limit....ish! sibuk je en.Maxis nie....bagilah can orang bermanja :p nanti hanin gi bayarlah....hanin kan salah seorang customer yang kayakan Maxis!! hahaha...

My B asked me....apa activity hanin biler dier takde...hihi!! jeles eh,B?

bulan nie memang banyak activity....tapi banyak hanin tak dapat gi :( bukan sengaja hanin tak nak gi....kalau boleh....nak sangat gi....ramai ajak kuar.....ajak shopping...ajak minum-minum...tapi banyak yang hanin tolak....sebab hanin busy jaga kyra *lil kyra makin lasak sejak leh jalan nie*....and lagi satu.....hanin takde Driving License (kan..hubby hanin terbawak naik kapal :P)....camnaler nak drive...hahah!! kalau sesapa nak amik hanin...boleh dipertimbangkan :p

yang sedihnya...Birthday Adzryl and Birthday Qaira pun hanin tak dapat gi....sorry sangat-sangat....kenapa hanin tak dapat gi birthday diorang? nie alasan dier.....


Adzryl (4th July 2010) - kena hantar hubby hanin kat KLIA....and then...nak sedih-sedih kat rumah....biasalah kan...


Qaira (10th July 2010)- hanin memang ada banyak plan on that date..it's my birthday! dah janji ngan my family and friends....


btw, thanks for inviting,mommies (nita and amie) ....sorry sangat-sangat tak dapat datang....miss nak jumpa korang....insyaAllah one day kiter jumpa,k....i know it's a great party!! :) mesti Qaira and Adzryl enjoyed themselves...

apa lagi eh plan hanin?? kena list down nie...my hubby nak tau...hahahah!!


this week - shopping time with my family.....

next week - GG's engagement (24th July).....and Nia's (lea) 1st birthday party (25th July)....


and then on the 31st July...1st birthday party Zara (Aira)...hihi....1st August...insyaAllah our lil kyra ada photoshoot :) eh! bukan nak jadi model....just suka-suka amik gambar macam kat Alamanda hari tu....en farshid suka....so....dier mintak buat lagi....dier nak pictures kyra banyak-banyak....yelah!! mommy amik...kyra memang tak nak pandang camera....kalau orang lain amik....suka je dier...hahaha! memang kena professional lah...yang pandai amik hati kyra...kalau tak....memang susah nak amik pics kyra pandang camera :p

and Sar lak nak beranak dalam akhir bulan nie....memang nak gi melawat....insyaAllah B, honey nak kuar ngan Aisha dalam next week....rindu nak jumpa dier...Shy pun honey plan nak jumpa....if tak sempat this month...bulan puasa ler jumpa :)

hmm..apa lagi eh plan honey? lupa lah B...nanti honey teringat balik...honey cakap kat B eh?

biler hanin cakap je hanin banyak plan bulan july nie kat farshid.....memang kena perli ler..."amboi.....B pegang driving license Honey pun...leh jalan-jalan lagi..."

heheheh!! of course....kena ada activity..membusykan diri...nanti honey sedih rindu B :P B pun tak nak kan honey sedih-sedih rindu B?

"if i hold our ATM Cards...mesti honey duduk diam-diam kat rumah...." boleh tak my hubby gelak jahat biler dier cakap camtu.....

Don't you ever dare B!!! banyak yang nak kena bayar nie...huhu!! and camna nak beli barang-barang kyra?? jangan tau B....tak baik B buat macam nie kat Honey tau....honey tau B suka usik honey :P

Honey sayang B sangat-sangat....

Kyra pun sayang daddy dier sangat-sangat....

and i know you love us too ;)

sebab tu honey tau...B tak kejam...hihi! B tak sengaja nak bawa my driving license naik kapal...

oh! to my sisters...thank you soooooo much....diorang lah yang baik hati drive me around :) and tolong jaga kyra....

to my friends....terima kasih kerana memahami.....kalau nak jumpa...memang hanin kena tumpang ler :p

oppsss!! gotta go....kyra dah bebel nak susu...

Im smiling...my hubby just message me.....*awww...so sweet of you,sayang....i love you too ;)* apa my hubby message? rahsialah!!! tapi memang boleh buat hanin happy selalu...

muahx! to all of you.....have a great day y'all...


....................................................................


B, nie honey saja letak pictures kyra yang dulu-dulu...bagi B senyum-senyum...tengok our cheeky lil' girl :) thanks aunty GG for the pictures....





kyra suka buat mulut macam tu :)
I LIKE!!





Dierlah penghibur hati honey
time B takde :)




our cheeky lil' girl..
mommy and daddy love you,kyra!





thanks to adik and wani...sebab
tolong k.nin jaga kyra :)
*hmmm...nie sapa buli sapa nie?
suka je kyra....*





P/S: B jangan risau,k....semua barang-barang kyra cukup :) kalau tak cukup...honey gi beli....

P/S: to my family and friends...thanks for being there for me and kyra when farshid's not around :)





4 comments:

honeys said...

Salam Hanin ;)

Haniiiinnnnn!
Nik here..not sure la Hanin igt lg ke tak..
aww, Hanin pun da kawin n ade adorable baby girl..Congratulations Hanin ;D
oh, n Happy Belated Birthday to u..
sweet la ur blog,shows yg u ni romantic n loving wife & mommy..
Hanin ade fb?
miss ya ;)

HaninFarshid said...

salam....

hi nik...of course lah hanin ingat...how are u,dear?

yups! dah kawin and dah ada anak pun..hihi! thanks babe for the birthday wish and the congrats ;)

and thanks sebab sudi baca blog hanin yg tak seberapa... :)

sorry nik...hanin takde fb :( blog je hanin ada...miss ya too...anything add me kat ym-honeyn82@yahoo.com...

Anita, Mummy Adzryl said...

awwww... it's okay, dear. i truly understand. :) nnt see u at nia's n zara's bday parties plak k!! hehehe. ohh anyhow, sape photog u masa 1st august photoshoot tu? sbb kalo takde lg, i nak suggest a friend. well, she's a photog tp sbb i dh byk kali amik her service, so mcm dah kawan2. hehe.

apa2, let me know k. nak hangout ke apa ke.... take care dear! :D

~~Sue eLLa~~ said...

hye kak hanin..sue singgah lagik sini....suka baca ur blog...n ader link dah...bye kak...if free singgah lar blog sue....