Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 10, 2009

Special Moments with them :)

B....first of all...honey nak say thanks for being an understanding husband :) and thanks sebab bagi permission honey kuar berbuka posa with my friends...honey sorry sangat-sangat sebab balik lambat semalam...but NOOOOO!! B tak marah Honey....B faham....Honey rindu sangat kat Aisha,Sar and Fiza....borak punya borak tak sedar dah sampai lewat malam....I had fun,girls.....you girls are the greatest frens :) * i had date with my special frens on the special date 09.09.09...wahoo!! *

banyak kali gak ler my hubby call...message-message....risau eh,B? thanks again sayang...for being a caring husband...honey suka B call or message-message me banyak kali :) Honey rasa B sayang Honey sangat-sangat....

huhu! before nak kuar with them...kena main-main with Kyra first...takut dier merajuk mommy tinggal dier...or report kat daddy dier ke? :p tapi biler kyra pegang my handphone je...susah dier nak bagi balik..lama gak nak pujuk....macam tau-tau mommy dier nak kuar je...alhamdulillah kyra ok :) thanks Kyra for being an understanding daughter..




suka tengok gambar daddy :)




dah start gigit dah!!!




hmmm...best lak...



sampai tertido anak mommy..
tapi hp tak nak lepaskan...




well...i berbuka posa with my frens at One Garden Seafood,Bangsar...tempat dier cantik sangat-sangat....me and my friends makan sambil dikelilingi air....meja kaca ada air mengalir...kerusi kaca pun air mengalir....and makan atas kayu pun dikelilingi air....macam bali style...love it...relax je...and Garden seafood bangsar food dier memang sedap....dari dulu lagi..masa hanin duduk di bangsar for 16 years before hanin pindah subang jaya.... at Seafood garden..we ate Sharks Fin Soup, Lemon chicken, sweet and sour fish fillet, kailan ikan masin and butter milk prawn...oh! and nasi goreng....nyum..nyum...memang sedap :) nasib baik masa time order the waitress kata dah banyak nie...kalau tak bertambahler food...ahaks! yang pasti abis...*B jeles...honey tau....nanti balik kiter makan seafood eh?*


'us' at Garden Seafood one bangsar...


then, after makan at Garden seafood....we all berpakat nak makan ice cream at somewhere else....first-first ingat nak makan at baskin robins....tapi ramai sangat orang..so, we went to Mango...tempat dier jual dessert...mostly buat from mango :) memang relaxing...best sangat-sangat...owner dier pun baik...the ice cream and blended nyum-nyum....kat sana sambung borak lagi....yay!! Fiza engage this 3rd October....B....boleh eh honey pergi? pretty pleaseeeeeeeeeeee!! honey sedih B takde but dulu masa time kiter engage and kawin....fiza datang...now...please....honey nak pergi...to be there for her on her happy day....honey gi dengan aisha...B jangan risau ;)




mango yogurt






cant resist the yogurt..





the happy us :)





Them...




BFF




best tau...


memang syok berborak sampai tak sedar dah midnite...huhu! semua rush balik....sampai-sampai rumah...my lil Kyra tak tido lagi...tunggu mommy balik, eh? sian dier....notti mommy...yang bestnya B..our lil kyra senyum-senyum tengok honey....sigh!! honey suka sangat biler kyra senyum....after i kissed her on the forehead and on the cheeks..automatically my baby yawn...terus sleep...wah! sleeping beauty mommy nie...rupanya nak mommy hug and kiss baru nak tido :)

To B and kyra..thanks sebab memahami mommy nak kuar jumpa kawan-kawan mommy...mommy rindu sangat kat diorang....lagipun bukan selalu ;) mommy loves both of you sooooooooooo much :)

to my great frens, Sar,Aisha,Fiza....nanti kiter jumpa lagi...thanks for the special moments...i had fun ;)

sebelum tido, wajib amik nie...hmmm..love the taste...



Bidadari...for the women...



why?? my B nak balik.....middle of next month...insyaAllah....


so...kenaler get ready...lagipun bagus untuk dalaman wanita ;)


i'm excited B....rindu B...kyra pun rindu daddy dier.....

err....B...next week honey ada bukak posa date lagi...heheheh...

B.....cepatlah call.........miss your voice...*bodek nak kuar sambil buat suara manja ;)*




12 comments:

w|cKa` said...

kyra makin comel.. rambut pon dah panjang..

bidadari tu ke k.nin pakai? nak try jugak la.. mana tau rezki saya plak nnt..

HaninFarshid said...

izan

heheh...tak sabar rambar rambut kyra panjang lagi..nak ikat2..hehehe!

yes...thats the bidadari yang k.nin pakai...it's good for inside and outside...just give it a try...insyaAllah izan :) tapi jgn lupa berusaha..jumpa dr...jgn stress and berdoa banyak-banyak tau..and please dont ever give up....lagipun izan masih muda :)

wina said...

seafood??? yummmy.....
ade air mengalir kt meja kerusi yg x tahan tu :-)

kyra dh besarlah..bru dapat tengok her pic secara dekat

ety said...

hanin..ala-la-la....

lama xtgk kyra makin cute nyer dia..geram untie..pipi pn dh tembam yer..

eh..ety pn nak beli la bidadari tu...nk tmbh apa yg kurang..huhuhu...

HaninFarshid said...

wina...

why dont you go there? best,relaxing and romantic ;) food pun best...

yups! kyra dah makin besar...rambut pun makin tumbuh :)hihi! tak sabar nak ikta rambut dier nie :)

................


ety

tuler....memang makin tembam dier...hihi! asik nak cubit2 je...

hee...cuba try...hanin try sebab hanin tengok ada sorang kakak kat sekolah hanin mengajar dulu...umur dah 34 tahun...anak berderet2..macam setiap tahun je...tapi tetap maintain...muka pun bersinar2..cantik je..masa time hanin nak try dapat baby...dier yg suh try minum bidadari...dier kata bagus untuk dalaman;)rasa dier pun ok..and yang penting...farshid suka hanin minum nie..heheheh!

~ SueHarriz ~ said...

hehe..kyra suke tgk pix daddy..pastu 'makan' daddy..hahahahaaaa

HaninFarshid said...

hahaha...dier geram tu...tu yg dier gigit2...marah daddy dier tak balik2.. :p

Marsha~ said...

kyra sgt gud girllll.. senangnye dia tidur ek?? hehehe.. kalau kak Qila, dah merajuk panjang dah tu kena tinggal... kyra sgt gebu.. geram tgk lengan dia.. hehehe

cik mas said...

salam kenal hanin.. kita sekapal.. istri2 pelaut.. :)

HaninFarshid said...

marsha

dier dah penat sangat merajuk tu yang tertido tu...hihi

yups...badan dier makin sedap...geram sangat.. :)

....................

kak mas

salam perkenalan...kiter exchange link eh?

Noor Aisha Amir said...

miss u hanin!

thanks for organizing thia.. u tau2 je la i. bab nak meng'call' org mmg liat. hehee..

seb baik u tak post gamba i tido dlm mango tu.. huhuhu

HaninFarshid said...

ahaks...

miss u 2....tulah...kiter berjumpa berdua memang senang....kalau nak jumpa ramai2 memang susahkan? :)

takkanlah i nak letak gambar u tido...hik! hik! mcm lah i tak kenal you...kalau dah penat sangat :)

thanks for the great time to U,Sar and Fiza