Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 10, 2009

"Yes Daddy...As i promise you...i behave myself.." :)


cak!! hi daddy :)


Daddy......tadi Kyra kuar jalan-jalan with mommy ngan mama wani and papa raedi (bf mama wani) gi One Utama....hehehe! lama kyra tak kuar,daddy...rindu sangat-sangat masa time daddy bawa kyra and mommy gi shopping and jalan-jalan....tak sabar tunggu daddy balik....Kyra rindu sangat-sangat kat daddy :( even though i miss you, i tried to be happy so that mommy pun happy....tak payah risau pasal Kyra....Kyra good girlkan,daddy??? as i promise you....i behave myself... daddy tau tak? penat kyra posing kat camera, camcoder and DSLR camera...3 camera tuh...huh! kyra macam model lak...takpe...kyra suka :) i love taking pictures...mommy kata nak buat album and video untuk daddy..so that...u will not miss watching me growing up :)



mommy...i think mr koala cakap2 ngan Kyralah...
betul lah mommy..heheheh!





kyra good girl je sementara
tunggu mommy abis makan


Daddy...mommy bought few clothes for me....cantik sangat-sangat...i know i will look cute in those clothes...hehehe! bertambahlah koleksi pakaian Kyra :) mommy pun beli baju for her at forever 21...sementara tunggu mommy slim down balik...mommy shopping kat situ jelah hehehe...Daddy, mommy dah bersemangat nak kurus balik after mommy tengok dier turun 2 kg lagi this morning :) I will help mommy to loose her weight...mesti mommy dapat kurus lepas penat jaga kyra and tak lalu makan sebab rindu daddy..(yelah tu!!) :P


oh!! tadi masa kat OU....kyra tengok mommy terlompat-lompat when you called her..Just Kidding!! takdelah...mommy happy je...takde lah lompat-lompat...mommy kenalah jaga maruah mommy sebagai seorang ibu :P Kyra tengok...bersinar-sinar muka mommy when she talked to you on the phone....good mood je mommy....lepas tu main message-message lagi :) mommy kata daddy dah sampai Taiwan...so..that means...daddy ada line .......yay!!! daddy boleh selalu call and message us....kan best kalau Kyra boleh lompat...memang kyra dah lompat dah sekarang ;)



it's my feeding time :)



mama wani takes care of me
while mommy makan




papa raedi suka usik kyra...




kyra dah tukar baju....kyra poo banyak sangat
sampai kena dress kyra.....heheheh!!
love hugging mr koala while sleeping :)



daddy....got to go...it's my feeding time..lepas tu kyra nak mandi...then, nak tukar baju tido...bye!! can't wait for your call tonight...nak dengar suara daddy....love you soooooooo much...miss you too!! daddy kerja rajin-rajin tau....kyra dah janji ngan mommy...nak rajin macam daddy one day :) oh! mommy loves you too...muahx!!

13 comments:

elya ezrin said...

kyra girl;
u are such a darling, and cute, and adorable, and cute, sangat!

mr.koala is ur new bestie ekk?
aunty nk pinjam bleh? =)

p/s: tell mommy aunty say she's so glowing, happy shopping ekk? =p

w|cKa` said...

wahhh kyra dah pandai menaip ek? advance ni.. cayalah kyra!!!

AngOsH said...

waaa akak..anak zaman it sungguh!yeay,exam was over!!!

Marsha~ said...

kyra mmg sgt gud girl... mmg sah kaki shopping dan berjalan ni... :)

ety said...

suka tgk kyra senyum2....untie tau kyra mmg suka shopping ni..

-Cik Mira- said...

hye kak hanin..
i'm ur silent reader =)
suka bc blog akak..
mcm2 leh kongsi rs yg sama coz 1 day sy juga akan rs cmtu jugak..
cute sgt baby kyra bila syum2..
geram rs..msti daddy dia dh tenang bila tgk kyra da ok..
take care ya!

shima said...

Kyra good girl. ntijadi good girl, mommy bawa shopping lai ye..

PurpearlLyna said...

Kyra, sapa ajar Kyra jelir lidah tu ?
Mommy year ??? oh oh oh~~~

Yat Ekhram said...

MUAHAHHAHAHAHHA.

kelaka la kyra..
muke dia sgt lucu & somelll.
Nak aje antie yat geget2 kalo jupe ni..

Kyra baik kan,tamoo notty2 while dady jauh,daddy work :)

Dina said...

Eiiiiyyyy cute sangat Kyra gelak tu NAK CUBIT CUBIIIITT JE!
>_____<

Baek je Kyra, tau daddy keje kan.. nanti daddy balek boley bawak Kyra jalan-jalan slalu lagi..

HaninFarshid said...

aunty elya...

hik!hik! thanks aunty..aunty pun cute ;)

yups! mr koala is my new bestie...tak boleh...mommy nak pegang pun kyra x bagi :P

hehehe! ok..kyra dah cakap kat mommy :)

.......................

aunty izan

hahaha!! takdelah...mommy yang tolong taipkan...mommy faham apa yang kyra nak sampaikan :P

......................

angosh

hahaha! dr akak dalam perut dier dah biasa akak main blog...so, dier dah terikut ;)hehehe...so...enjoy urself...bestlah tu...exam dah abis..


....................

marsha...

heheeh!! memang dier kaki shopping...ikut sapa ek? ;)

....................

aunty ety...

hehehe...maluler aunty puji kyra...
hehehe! yups...shopping is my favourite :)

........................


mira..

hi dear..thanks for dropping by :)and thanks sebab suka baca blog akak yag tak seberapa nie...

rasa nak picit2kan pipi kyra biler dier senyum?...skang asik nak senyum je...and yes...daddy dier dah tenang biler anak dier dah OK :)

u 2 take care...

.....................

kak shima...

heeeee....thanks aunty :)

....................

aunty lyna

hahahaha!! skang kyra suka jelir2 lidah... mommy dah marah..tapi kyra suka buat :P

......................

yat...

heheheh! kyra memang suka buat muka kelakar dier..tu yang seronok amik gambar ;) dah besar skit..tak tau ler style camna dier nak buat :P

...................

dina

hehehe! geramkan? hanin happy kyra dah OK...asik nak ketawa je....seronok dier dengar suara daddy dier.....

yups! alhamdulillah...kyra dah leh adapt kerja daddy dier :)

Mrs. Amie said...

comel muka kyra yg kuar lidah tue... ahahhaha..i tergelak2 nie hanin....

HaninFarshid said...

hahaha! tuler yang dier suka buat skang :P yups! love when she's doing her funny faces...i rasa happy je :)