Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 9, 2009

Kyra happy...i'm happy :)

YAY!!!! my lil Kyra dah happy balik....aminnnnnnn!!! dier dengar suara daddy dier je...senyum-senyum dier....heheheh! bukan Kyra sorang je...mommy pun sama...senyum sampai telinga...thanks for calling B :) tak sabar B sampai taiwan esok....lagiler kyra happy...dapat cakap lama-lama ngan daddy....hope ada 3G...leh Kyra tengok muka daddy dier :)

Alhamdulillah B...Kyra sekarang dah makin ok....maybe sikit-sikit dier dah boleh accept kerja B...every night sebelum kyra tido..i always talk to her about you....B jangan risau...of course semua good stuff about you :) heee! banggaler tu....biler Kyra menangis je...Honey akan cakap kat Kyra...."Kyra..daddy loves you.." terus dier diam ;) and then dier happy balik...tidur pun senyum-senyum...hehehe! mimpi daddy dier lah tu..kan Kyra?

lagi satu yang buat Kyra happy....of course grandma,grandpa,mama adik and mama wani dier dah balik from perth,australia...first-first kyra merajuk gak tak nak kat diorang...tapi biler grandma dier pujuk-pujuk and then tunjuk baju-baju baru and toys dier yang grandma and grandpa beli kat Aussie...terus ok..siap manja-manja lagi...heh! anak mommy nie....boleh tahan eh? pandai bodek :P ikut sapa ler nie? ;)



B..honey nak gi australia lagi...pleaseeeee!!




Kyra tido dengan happynya ditemani
papa koala bear, mama koala bear and baby koala bear :P


mama hanin cakap...kyra mengamuk sebab dah lama tak gi shopping and dah lama tak tengok baju baru....hahahah!! betul ke?? takdelah B..mama buat lawak je....of course Kyra mengamuk sebab dier rindu B :)

malam nie kyra boleh ler tido dengan happynya....dah dengar suara daddy....and grandpa...grandma...mama adik and mama wani dah ada dekat dier....fuh!! lega hanin......tido best hanin malam nie..hehehe!

B..are you happy now? mesti B dapat kerja dengan tenangnya biler tau Kyra sekarang dah OK kan? :)

kena tido awal nie....esok nak gi One Utama...saja je bawa kyra jalan-jalan and then tengok baju for her...dah ada orang teman and nak bawa ;) baru bersemangat skit mommy nak gi...heee! b jangan risau....mommy gi ngan wani, kak wasini and kyra je ;)

Good night everyone...harap-harap malam nie kyra dapat tido dengan lenanya..sambil mimpi daddy dier :)

oh! lupa nak cakap...thank you so much ayah and mama :) sebab beli barang for me, farshid and kyra..heeee! happy sangat-sangat....




some of Kyra's clothes...
thanks ayah and mama....

kyra happy je!




;)


B.... cantik sangat-sangat beg yang ayah and mama belikan untuk honey....mama kata kat sana murah...lagipun Gucci,Prada and Coach are affordable branded items and kadang-kadang diorang buat sale ( macam cerita confessions of a shopaholic tu)....heee..jahat nie...cucuk B...kenapaler LV tak pernah buat sale macam brand yang lain tu...geram.......tumpang mama jelah....hehehe...nanti kiter gi Australia eh? lama dah tak gi sana ... klu tak pun US ikut mama and ayah....hahaha! tunggu swine flu nie reda dulu...leh melawat skolah rendah and menengah B kat washington DC and tempat lahir honey kat Ohio ;) or UK? melawat Tok Cu kat sana and tengok university tempat B study dulu...heeee...kena kumpul duitler macam nie...tak salahkan berangan? ;) lagipun kat sana branded items murah sangat-sangat....one day eh,B...One day.... *berangan*.....sukanya honey berangan :)





10 comments:

.ArianiAizat. said...

hi kak nin..dah lama nx drop comment kat blog k.nin sbnrnye..tp asek xleh jer,xtoa npe..huhu

happy dgr k.nin&lil kyra happy ..namo sedey2 dah ea..kyra kecik2 cumil,da besar nt sti cun!!~

:)

btw,geram kat koala bear tuh ;p

Marsha~ said...

bagusnyeeeeeee kyra boleh tido dlm terang ek?? sgt gud girl.. kak Qila tu, jgn harap.... huhuhu.. happpynyeeeeeeeee mommy kyra ni.. :)

HaninFarshid said...

nani...

thanks eh? k.nin memang happy nie biler Kyra dah OK...hope dier dapat accept kerja daddy dier..

haha! jangan puji kyra sangat-sangat..nanti besar kepala dier :P jgn cakap dier cun tau...nanti daddy dier tak bagi kuar umah...hahahah!

hehhe...kyra pun geram ngan koala bear tu...

..................

marsha

hahahah! dier tu penakut...tu yg tido dalam terang...kira kak qila dier gagah berani le :P

memang tengah happyyyyyyyy :)

ety said...
This comment has been removed by the author.
ety said...

yea...yea....kyra dh hepy..mummy kyra pun dh hepy..

untie pn hepy jugak...hee..

kyra cpt buat pilihan mummy n daddy nak bawak kyra g jalan2 nanti.

Amazing AJ said...

kak, branded items kt sane murah2 tu bape eh? more than 500 tu TAK murah bg saye. hahahahahha

Akak sajes sy kene bwk bape eh duit msia utk g sane.spt mahu saving. hehe

HaninFarshid said...

ety...

hehehe!! thanks aunty ety...tuler...daddy kata kalau kyra good girl and dah tak menjerit baru gi sana..hahaha!!

ety...jom nak one day kiter jumpa minum2? :) pape hanin call ety...


.......................

aj

hahaah! aj nih...takde lah...k.nin kata murah biler compare price ngan malaysia :P tapi oklah...one day u can owe more than one after your hard work...dengar cerita org kerja kat UEM gaji besar...gaji semua dalam pocket k.nin ;)

k.nin suggest bawa orang yang boleh kiter nak pow! ahaks....k.nin tak tau ler AJ...selalunya k.nin pow orang :P

shima said...

wah, happynya Kyra n mommy kyra ye. Alhamdulillah kyra dah ok. GOOD GIRL ye.

* Nat Azmi * said...

Hi Hanin...before this tak pernah bersuara but finally, decided to say hello to u n baby kyra...

Be strong dear, i know it is hard (i pernah keje offshore, meninggalkan and ditinggalkan, since fiancee pun dulu keje offshore jgk)...tapi Insyaallah, it's all worth it for ur little family ;)

I'm glad you n kyra are happy now...be happy always dear..:)

HaninFarshid said...

kak shima...

alhamdulillah kyra dah good girl :)


.........................

nat

thanks for dropping B....and thank you for ur support :)