Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 2, 2009

My lil baby is 2 months old

heeeee....Good Morning,everyone!! Mesti my lil Kyra fikir.....Apaler mommy nie...Suka Kacau Kyra tido...Dah ler Kyra tido best jek semalam...Yups!! pagi-pagi lagi hanin dah kacau my lil baby....just to say.....


" Happy 2 months,Kyra"


Cepatnya my Kyra dah besar :) And yes....she's my shopping partner now....heee....dah pandai dah.. excited biler masuk kedai baju....hahahah!

Kyra...mommy just doakan Kyra membesar menjadi anak yang bijak dan solehah....mommy loves you sooooo much...

mommy rasa macam semalam je...you were inside my tummy...now..i hold and feel you in my arms :)

ok...it's bath time for my baby....tengah fikir nak bawa kyra gi mana celebrate her 2nd Month birthday tonite with my hubby and my sisters....tapi before that...bawa kyra shopping for tonight celebration ;)


..........................................................................................................

Pics of my lil Kyra tido...heheh...nampak tak kain warna Green tu....thats my pouch/sling or whatever they call it....nak bagi dier tido dengan baik..kena balut with that kain...and selain kena balut...she loves to sleep in her gym yang daddy dier bought for her....yes...kyra tido ganas skit...sampai terkeluar kaki dier from her jumper suit :)







style tido yang sama...
anak daddy ler katakan...
(sowi,B..i put this pic...i love it!)

















heeee...tengok tu.. her small feet
outside her jumper suit :P





heee...anak mommy dah bangun...suka buat muka kerek dier....geram..mommy suka kacau dier tido :P


7 comments:

Mrs. Amie said...

kejap jer dah 2 bulan Hanin... how time flies yer.. nnt kejap je tgk dia dah gi skola tadika plak...hihihi

Marsha~ said...

baru 2 bulan ek? rasa mcm lama je sebab kyra dah start kuat jalan2 since dia sebulan kan?? hehehe.. dia tido dgn u all atas katil ek?? samelah mcm kami.. penuh 3 beranak kat atas katil.. tu yg selalu berebut space dgn bapak dia.. hahahah..

shima said...

Hanin, kalu org lain, 2bulan dah rasa berat nak tinggalkan baby sbb dah nak keje balik. tapi kyra...untung mommy 24-7 ada kat sebelah je.

marsha, u penuh 3beranak, shima penuh 4 beranak atas katil..ngeeeee

HaninFarshid said...

mrs amie....

tuler pasal...macam baru semalam je dier lahir :) tuler....pejam celik pejam celik...dier dah kawin...hahah! jauh tu i berangan :P

.....................

marsha

yups...dier memang kuat jalan-jalan since dier sebulan :P

yups...dier tido bertiga with us...dier tak nak tido dalam katil dier...letak je...dier mengamuk :p dier nak bau mommy and daddy dier...hehehe! lepas nie berdua ler hanin tido ngan dier :(

.....................

kak shima

heee....tu ler daddy dier nak...hanin memang rindu nak mengajar balik :( tapi for kyra...hanin tak kisah..at least hanin dapat spend time with her masa time farshid takde...biler kyra dah besar nanti insyaAllah dapat ler bukak tadika yg hanin idam2 kan ;)

heeee...tak sabar hanin nak 4 beranak lak atas katil...marsha tu bakal tambah lagi satu...jelesssss!!

Ena Mazly said...

Sangat seronok jadi kyra, hari2 shopping baju ek...^_________^

caNNyGurl said...

happy besday kyra!!!!!


cepat2 bukak neseri kak. Bole sy iklankan kt sume org. ahahaha


abes ah tergugat kyra =p

HaninFarshid said...

kak ena....

hehehe! terlebih excited kak...biasaler...1st child :)


.....................

AJ

hahaha...insyaAllah one day AJ....tengok kyra camna...nanti klu akak dah nak bukak..leh broadcast kat semua :P

anyway,thanks....doa2kan akak eh?