Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, June 5, 2009

daddy dah nak naik ship :(

we're backkkkkk!!!

hehehe! sebenarnya semalam hanin dah balik....me,my hubby and lil Kyra...last minute planning tiba-tiba nak gi JB tengok my parents kat sana...sambil-sambil tu bawa Kyra jalan-jalan for her 2 months birthday ;) takde buat pape kat sana..just lepak-lepak..makan-makan...shopping-shopping je :P


on the way nak gi JB.. tengah berangan...


Oh! my ayah also brought us to Ledang Heights/east leadang/horizon hills at Kota Iskandar....eeee...saja je ayah bawa tengok-tengok umah and tanah there...cantik sangat rumah kat sana...mama and ayah pun suka ;) dah kat sana....we lepak at Puteri Harbour...tempat boat...suka sangat...macam kat Sanctuary Cove,Australia.....it is one of Iskandar malaysia punya project...


me



sian ayah...mama tak ikut sebab kerja...



my hubby



my baby baik je tido dalam stroller...

we went to JB for 2 days only....balik hari khamis (yesterday)...sampai-sampai je KL...mama and ayah terus bersiap nak gi Perth,Australia with my sisters.....their flight pukul 12 midnight...sedih.....hanin and kyra will be lonely :( my hubby lak nak sign on Puteri Zamrud this 6th June, that is tomorrow, flight kul 11.30 am...bosannyaaaaa!! no one at home....only me,kyra and our maid....nasib baik rumah my Tok mama kat belakang je :P leh lepak sana klu bosan...

B, me and Kyra will miss you...

yang penting...my mama, ayah,and sisters dah janji nak beli clothes for Kyra...tak sabar tunggu diorang balik ;)

today.....we went to Jabatan Imigresen at terminal 2 Subang airport buat pasport for Kyra....yessssss!!! my lil girl dah ada pasport....ayah suruh buat...sebab...senang nanti nak bawa Kyra jalan-jalan..heheheh!! of course 1st trip Kyra nak gi Singapore, end of this june....shopping baju raya for my baby ;) hehehe.....2nd trip...tengah plan with my hubby....can't wait nak bawa kyra jalan jauh-jauh....tapi Kyra kena janji with mommy kena jadi good girl tau :P kalau tak...kena tinggal...tapi alhamdulillah..setakat nie kyra suka jalan-jalan...baik je dier...heeee..

pasport my lil girl... tengok tu...muka gangster Kyra :P




hee...happynya..
my baby dah leh jalan-jalan




baik dier dalam
pangkuan kak wassini


sementara tunggu pasport siap for two hours...lepak jap at OU....cari birthday present for my small cousin...tomorrow is her birthday..adaler makan-makan skit...sambil-sambil tu ada ler beli flip flash alphabet and numbers for Kyra...tak sabar nak ajar my baby.....really miss being a teacher...takpe Kyra..mommy ajar Kyra pun seronok apa...will give you my best...sambil-sambil tu shopping baju for me and kyra nak gi birthday party my cousin,Fisha esok....mommy will be alone :( daddy dah naik kapal....


tak sabar nak
teach Kyra...


Tomorrow kena bangun awal...nak hantar my hubby gi KLIA.....tengah emo nie.....

kyra....kyra jelah yang teman mommy...buat mommy happy :) daddy dah nak naik ship....mommy will be strong for you...

oppsss...my hubby dah panggil...got to go....nak gi umah my Parents in Law...daaaa!!


P/S: B....honey janji jaga Kyra baik-baik...she will always remember her daddy....muahx! we love you soooo much! B kerja rajin-rajin eh!

10 comments:

faRra said...

kak hanin..
be strong okey..
i noe u'll be a great wife to him n a greattttttt mom to lil kyra..

:)


klu akk rase bosan sgt dok umah, juz text me..
cheh2..
le kua sekali..
aritu kite jmpe pon kejap jer..
hEe~

btw, send regards to abg farshid k..

AngOsH said...

salam akak, jgn sedih2...nnt Kyra lgik sedih...hehehee....be strong sis!

AnneHotFM said...

Kak, kt subang airport ade jabatan imigresen ek? leh wat passport? wow! btul ke?

(pls reply n confirm) :D

HaninFarshid said...

farra

thanks sis :) ok...pape i'll text u..kiter leh lepak sama2 :)

abg farshid kim salam balik...


.................

angosh

ok dear...thanks :) try my best to be strong for kyra...


.................

anne

yups....kat subang airport kat terminal two ada jabatan imigresen...

jgn risau ada signboard tulis jabatan imigresen malaysia tunjuk masuk ke subang airport terminal two :)

..........................

shima said...

Hay, Hanin tamo sedih2 tau. Biasala dah keje derang kan. Hanin jaga diri baik2 n kyra juga.

Mrs. Amie said...

Hanin..selamba jer ckp Kyra muka gangster..hahahah

nina mazda said...

Kak Hanin jgn sedih2 kayh..
Kejaaaap je nnt Abg Farshid balik lagi..
:)

Dina said...

Hanin dear,
I know how you feel when it's time to say goodbye to Farshid again.
Hmmm..

But hey, you have us all around you to keep you company.. yeay!
:D

We'll come and kacau Kyra lagi.
Tak pun go shopping and makan-makan dengan Kyra ke.. hehe!

caNNyGurl said...

waaahhh. Kecik2 dh ade paspot. Gempak gile. Sy umur 23 ni haaa br ade. AHHAHAHA

Kyra sgt untung dpt mummy & daddy mcm farshidhanin.blogspot.com


EHEHHEEH

HaninFarshid said...

kak shima..

thanks kak...yups...hanin faham kerja diorang..just..this is Kyra's first time kena tinggal ngan daddy dier...tu yang buat hanin sedih...

.....................

mrs amie...

hahaha! tu daddy dier yang cakap...daddy dier suka sangat ngan gambar tu...nampak naughty sangat2..

.....................


nina

thanks dear for ur support...

.....................

dina...

thank you soooo much....nanti kiter planning-planning eh? mesti kyra seronok ...

........................


Aj...


hahaha! AJ pun beruntung apa dapat parents yang berjaya membesarkan anak menjadi orang yang berguna dan berjaya dalam idup ;)

.......................