Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 11, 2009

we will always love you....

heeee...saja je nak blogging pagi-pagi buta (it's 5.30am) while waiting for my lil princess tido....yups!! Kyra suka bangun every 1-2 hours...melalak pagi-pagi buta..either dier nak minum susu, berak/kencing or saja jek nak kacau mommy and daddy dier tido :P

huuhu! thanks to my hubby tolong dukun-dukungkan Kyra, peluk-peluk dier while me blogging..hehehe!! we dah berjanji...if dier atas darat..dier jaga baby...if dier naik kapal...it's my turn...hey!! it's more than fair....if dier naik kapal...i've got to take care of our lil'Kyra for 4 months..dier atas darat for 2 months jek..so, 2 months jek dier jaga Kyra :) thanks sayang....jangan risau...as a mommy and isteri yg mithali...hanin still jaga dier...Kyra needs me :) i know you also need me...heee...seronok tengok B jaga Kyra...comel!!!

patutler masa time hanin mengandung...i can't sleep time-time camni....rupa-rupanya biler Kyra lahir jek...she can't sleep just like me..betul kata orang-orang tua...apa yang kiter buat masa mengandung..anak kiter akan terbawa-bawa biler dier lahir (betul ke?)... contohnya..masa preggie time, hanin kuat makan...asik rasa lapar jek....now, my baby ikut me...huhuhu! menyesal tak ikut cakap my parents...jangan layan sangat perasaan lapar tu!! skang padan muka me ;p
Kyra 24/7 lapar....rasa sedih biler dier menangis...."Kyra...mommy will try my best to give mommy's milk selagi mommy mampu..."

memang me and my hubby penat...tak dapat tidur malam...but biler tengok muka innocent Kyra...hilang semua penat tu...we're happy with our life now...kalau boleh nak lagi banyak anak..insyaAllah if Allah izinkan :)

ughhhhh!! kenapa ler pantang kena 44 days??? hanin teringin macam-macam :( nak makan sushi..nak makan seafood...nak buffet kat hotel....nak makan thai food...nak chinese food..huhuhu! macam-macam ler hanin teringin... tapi now hanin makan makanan pantang je (u know kan apa makanan pantang) selain tu makan ubat gamat yang dina bagi (thanks dear)..jamu...ughhhh!! lambatnya lagi nak abis pantang... sian lak tengok my hubby...isteri dier pantang...dier pun nak ikut skali..hahah!! thanks again B...u r always there for me.....



Bluekkk!


haahaha! biler tengok gambar tu..hanin nak tergelak....dah ler menangis..melalak....lepas tu biler nak tukar lampin..tunjuk lak lidah...nak tidur pun macam tu :) Kyra macam cakap.."padan muka mommy and daddy....Kyra just nak test...mommy and daddy sayang Kyra tak?"

:) Kyra jangan risau...no matter what we will always love you......you will always be the princess in our heart...




kena buli with my aunties lagi
(i love someone to hug me biler tido..my aunties dah tak larat
nak hug...they put this hairy gorilla on top of me..baru leh tido)




P/S: thanks for coming again uncle najib....and thanks also to aunty ili sebab melawat Kyra...Kyra loves dress yang aunty bagi...i know i will look like a princess biler pakai :)

5 comments:

Marsha~ said...

hehe..baru rasa penangan tk tido malam.... untung hubby cuti kan? pasni mesri farshid malas naik kapal punye.. dulu bob after 5 bulan baru naik. dia yg jaga anak dia 24hrs.. huhu..
betul lah, i dulu nak habiskan 44 hari pantang seksa wooo.. tekak nk mkn mcm2..kalah org pregnant.. akekek

HaninFarshid said...

hehehe..tuler..nasib baik dua-dua tak kerja...time nie ler farshid baru nak tidur...memang dier dah start rasa malas nak naik kapal pun :P asik2 nak peluk anak dier...ooo..patutler si Qila manja ngan daddy dier...ni Kyra pun mesti sama nie..

yups...memang kiter mengidam mengalahkan orang pregnant..huhu! time preggie leh belasah jek...skang time pantang..tengok je lah..hahah!

shima said...

Ya ampun Hanin, jgn disebabkan entry akak makan kat chinese restaurant tu Hanin mengidam ye. Minta maap la bebanyak...

ngeee....Hanin sama je mcm akak. Akak pun mcm Hanin, kalu Hubby akak ada, akak kurang sket menjaga budak kenit 2org tu. even kalu tgah mlm derang nak susu, akak xbangun pun :)

ety said...

ala-ala kyra buli mommy n daddy dia yer..

ety dulu ms pantang without hubby coz dia keje kat kl n ety kat prk..weekend jer br ada..ms tu la mmg bg dia jaga rizqi..

pastu ms pantang la selera mmg tinggi..hehe..tgk org mkn jer msti nak..paling xtahan bila tgk makan aiskrim..huhu..sedapnya..xtahan nyer pasal ety cuit skit.hahaa..

AnneHotFM said...

Uncle Najib? Najib Rahim ke?