Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 25, 2009

Kecik-kecik pun dah stress...

Yay!!! mama hanin bagi hanin abis pantang earlier than 44 days...heheheh!! jahatnya mommy Kyra nih....why?? well chinese and indian pantang for 30 days...belah mama hanin ada keturunan chinese...ikut ler style pantang diorang :P so, insyaAllah hanin abis pantang this 2nd May 2009 (or earlier :P ) hehehe...and lagi satu hanin cakap kat mama....hanin nak dating gak ngan farshid before dier naik kapal (dengan buat muka sedih :( ) mama sedih kot tengok muka anak ngan cucu dier nanti nak kena tinggal...dier bagi ler abis pantang awal skit :P yang penting...hanin dah dapat makan best-best..hehehehe!! my adik pun nak belanja makan sebab dier dapat naik gaji and bonus..thanks adik...mama sian lak if me kena tinggal kat rumah when my sister belanja semua :) thanks mama...huhuhu! memang susah nak kurus ler camni....asik nak makan je...


muka excited nak abis pantang cepat
(bukannya ikut sangat pun :P)


hanin tengok Kyra makin manja dengan daddy dier...."B, camna ler nanti B nak naik kapal this end of may(my hubby abis cuti 20th May)...Honey janji ngan B...i will teach Kyra to be a strong girl ( I know she is)..... B jangan risau....Kyra akan sentiasa teringat kat daddy dier ;) she will always be proud of her daddy..."



yeah!! daddy Kyra memang rocks the world
(cuba tengok tangan dier wat apa..heheh)

walaupun hanin bosan gak duduk rumah...tapi Hanin happy tengok perangai Kyra yang selalu buat hanin and Farshid nak ketawa je....pandai eh anak mommy buat lawak...yups! betul orang kata..anak merapatkan lagi perhubungan husband and wife...Thanks Kyra :)

Kyra loves to make funny faces...skarang dier suka buat muka stress...hehehe!! entahler apa yang dier stress...maybe mommy and daddy suka kacau dier :P here are some of Kyra's pictures masa dier buat muka stress :)

....................................................................................................................


muka stress sebab rimas kena kiss
ngan daddy dier..siap tolak-tolak lagi...
hehehe..Kyra geli ngan misai and janggut daddy...




muka stress lepas kenyang minum
susu mommy and susu formula..daddy
lak paksa-paksa suh abiskan milk...
daddy kata milk skang mahal..heheheh!





muka stress sebab nak tidur+kenyang
tapi mommy amik gambar....
(mulut still comot with susu)



nak tidur pun Kyra stress...
semua orang suka kacau Kyra tido


p/s: hmmm..this 14th may nak jumpa doctor for my 1st injection...hmm...kyra nak pakai baju burberry or armani?...kyra nak nampak cantik biler jalan2 with mommy..yay!! kyra dah abis
pantang :)

7 comments:

ayu said...

gebuuuuuuu gila kyra neh!! :)

ummul said...

haha,,,


muka kyra kenyang tuh mmg x bleh blah btolll,,,


dah abeh daya dah tuh nk abiskn milk tp daddy dia stil x putus ase,,,



syumel!

Ena Mazly said...

alolooolooo kyra syomell....manja dgn daddy pepuas ek, nnt daddy dah nak naik kapal dah....

oo mummy mengelat ek, abis pantang cepat .... ehehehhe

Dina said...

I pon ngelat abes pantang cepat arituh!

;P


Lawak nye muke Kyra stress kene cium ngan Daddy.. ehehe!!

HaninFarshid said...

ayu..

tengokler mommy dier camna.. :P


ummul

thats why....dier klu kenyang selalu buat muka camtu..daddy dier lak bising2 kata susu mahal..kena abiskan :P



kak ena

huhu! tu ler memang dier tengah manja ngan daddy dier...tak tau ler camna farshid naik kapal nanti...dua2 mesti takleh tidur....

heheh...yelah...bukan nak ngelat..mommy dier nak gak dating ngan daddy dier b4 daddy dier naik kapal :P


dina

hehehe..so, im not alone :)

hehehe...farshid memang suka usik Kyra...dier tau Kyra rimas ngan dier...lagi dier kacau :P

Marsha~ said...

muka yg nak tido tu sangat tak boleh tahan.. muka kenyangggggg sangat2.. hehe

ety said...

aksi kyra sgt cute...geram..rasa nk cubit2 pipi dia...

kyra manja ngn daddy puas..kyra kuat...cm mummy dia...

nnti leh main ngn rizqi..heee