Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, April 19, 2009

she loves to......

here are the pictures of our lil baby girl,Mariah Kyra Adelya selepas sihat...mommy happy sangat-sangat Kyra dah sihat..yay!!! oppsss...daddy pun sama :P





bestnya....love to play with water



jap daddy...biar Kyra cool down jap






mandi sambil tengok TV..
(yups...mandikan kat living room)




lepas breastfeed...Kyra tidur...



yups...she loves to mandi....klu mandi tak ikut time...melalak ler dier....me and my hubby dua-dua suka mandikan our precious lil baby girl...baik je dier...suka main dengan air :) maybe biler Kyra dah besar...boleh masuk swimming class...mommy pun dulu time kecik-kecik ikut nekma main golf...masuk swimming class :)

after mandi..wajib breastfeed kan dier...baru leh tidur dengan nyenyak...mommy and daddy pun dapat rest..hehehe!!

oh! lagi satu....our Kyra dah ada surat beranak..next month 13thMay2009...dapatler myKid dier...yahoo!! Kyra orang Malaysia :P




taraaa!! Kyra's surat beranak...

14 comments:

Mummy of Dani said...

hah!sama bath tub mcm dani. hehe. comelnya kyra. :)

Fizah AuM said...

wah,fisrt time tgk kyra.
mmg comel.dah besar mst cantik mcm mummy die :)
rambut beckham tu.tak tahan.ngehehehehe ;p

HaninFarshid said...

hi mummy dani...

hehe...same taste ler kiter...bag pun jenama sama :P thanks...bangga Kyra org puji dier...



hi fizah..

lama x dengar cerita...how are u? kyra mesti bangga u puji dier :P yups!! daddy dier suka main ngan rambut anak dier...lebat...rasa macam sayang nak cukur..

Dina said...

Syomel nye bath tub kiut die tuh!

^____^


Mesti Kyra tergedik-gedik bile kene air HE HE!

HaninFarshid said...

hehe..memang masa beli bath tub for Kyra..hanin and farshid rambang mata...cute2 sgt...and yes...biler Kyra masuk air jek...terover gedik dier :P

faRra said...

waaa..sgt
comeyl kyra mndi..
sambil tgk tv lak tu..

ahax..

p/s:kak hanin, bile tgk kyra kan, deep inside my heart i'm ready to have a baby..hahahhaha..klu frd tau ni mst die terperanjat giler!

ahax..


kyra..be a good girl k..
cant wait to cubit2 u la lil girl..
=p

HaninFarshid said...

heee..thanks..kyra memang suka mandi...tp nak bagi dier tak gerak2 sgt...kena bagi dier dengar2 bunyi tv..so, diam je dier :P

i know u will be a great mom one day..heheh!! dah ready? go for it..memang seronok ada anak in ur life...lagi merapatkan hubungan..and trust me...farid mesti makin berubah jadi seorg yg terlalu romantic and bersifat kebapaan biler dah ada anak...he will be a different person..in a good way...

if nak dtg tgk kyra...dtg ler...k.nin tak kisah :)

ety said...

cute nya dia mandi dlm bath...kyra suka mandi yer..hanin mandi kan dia ngn air suam ker?

Yat Ekhram said...

mana nak cari bath tub macam tu eyh hanin??

kiut & nampak cam senang nak mandikan baby kan..nak buat preparation ckit2 dr skrg ni :)

Ena Mazly said...

baby mmg pantang jumpa air.. ehehhe... mmg suker beremdam lelama..

Yatt: cari kat baby first year or mothercare sure ada baby bath tub cam tu.. mmg senang nak mandikan baby.. letak je atas tu, tak yah nak pegang2...

HaninFarshid said...

ety...

yups..kyra suka mandi...dier baik je biler dier mandi :) jgn risau..dier mesti mandi guna air suam...old style punya...panaskan air dlm cerek..heheh!


yat..

hanin beli bath tub tu kat babyland ampang...memang best bath tub tu...tak tau ler ada lagi ke tak...time hanin beli tu..tinggal dua...ada lagi satu style...yg fisher price punya...tapi daddy dier kata baik beli fisher price toys dari bath tub dier :P tengok dalam website yat..tengok website babyland.

kat mothercare and first few years the curve pun byk choice...mothercare kat alamanda and subang parade tak byk sgt...


kak ena..

hehehe..yes..betul tu kak ena :)

Marsha~ said...

wooaaahh.. bagus.. suka mandi.. kak qila dulu asal mandi je jeriiittt.. baby dlm pantang mmg banyak songeh.. ihiks.. tapi kyra gud girl, siap jeling tgk tv.. heheh

HaninFarshid said...

oppsss..sorry yat...

bukan baby land...hanin beli kat baby jaya...ada kedai kat uptown ngan ampang...


marsha..

hik..hik..sebenarnya si kyra pun byk songeh cam kak qila dier :P tu yg letak dier kat depan tv...dier dengar bunyi tv tu baru diam..:P dier menghayati bunyi kot..

faRra said...

waaa..ayat kak hanin ni lg mmbakar semangat nk kawen ni..
heeeee~

kyra..t aunty dtg jmpe kyra ea.bring along my fren yg dalam diam sgt bercita2 mao pelok kamu..hEe~
(nk bwk uncle, lame sgt la plak..=p )
be ready for us k kyra...
=p

hEe~

mmuahhxx