Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 15, 2009

Risau+worried




anak daddy...demam-demam pun nak
manja with daddy


Sian anak mommy demam ngan flu...patutler Kyra macam tak comfortable jek...tak boleh tidur sebab hidung tersumbat...yesterday we went to the clinic...nak jumpa paedatrician dier kat sunway medical centre, dah petang sangat...me and my hubby risau sangat..alhamdulillah after makan ubat doctor bagi...baru Kyra ok skit...dier macam suka ubat jek...macam mommy dier :P daddy dier liat skit nak makan ubat.. Doctor pun pesan..jangan balut-balut sangat Kyra..biar dier sejuk skit...so...kitorang bukak balut dier...kecik jek Kyra biler tak berbalut...sedih mommy and daddy tengok Kyra..kecik-kecik dah tak sihat :(

u should see my husband...biler dier tau Kyra tak sihat...he's soooo worried...asik dukung Kyra...tak nak lepas-lepas..nak tidur pun sebelah Kyra...asik tanya..Kyra ok ke tak....i told him..if Kyra still tak sihat..badan panas...hari ni gi Sunway medical centre...jumpa Doctor Lim dier...mesti tersenyum-senyum Doctor tu tengok kitorang datang lagi :)

Sian B...tak tidur because of Kyra....terharu Honey...u asked me to sleep while u taking care of her because i'm still in pantang..need to rest....but it bugs me a lot when Kyra tak boleh tidur...hanin pun tak boleh tidur...baru jap tadi jek my hubby tidur with my lil Kyra...entahler...klu my hubby naik kapal...camna ler anak mommy sorang nie...hope Kyra kuat....

Kyra..mommy and daddy harap Kyra sihat....we Love u sooooo much...we will always be there for u...




Kyra suka tido atas daddy...


P/S: yang penting Kyra still kuat minum susu mommy dier...alhamdulillah....lalu gak dier minum..lega mommy and daddy :)



9 comments:

Nur Hidayah said...

sianyer kyra..yaya doakan dy cpt sembuh..ur silent reader..

shima said...

Alahai siannya kyra, demam. bila anak2 xsihat kita pun runsing lai la budak sekecik kyra tu. ni msti jankit ngan auntie Dina dia nih..semoga cepat sembuh.

Ena Mazly said...

Alahai, syian kyra...Demamnyer...tak pe,insyaallah, tak lama lagi sihat lah tu.. baby mmg gitu hanin, fragile.... jgn risau sgt ek...

~Wan Sue Fiz~ said...

so sad to hear..syian tgk muke kyra cm tuh...kyra syg,cpt shat eyh..

will pray for u sweetie..:)

kak nin,t.care ya..jgn worry..hope kyra will be okay..:)

ety said...

sian kyra demam yer...cepat sembuh yer..kyra kan kuat..mmg sedih kan hanin bila tgk anak xsihat..

hanin kena slalu support dia..dia akan fhm..ety dulu ms rizqi demam smpi msk wad..hari2 ety akan ckp ngn dia..

HaninFarshid said...

yaya..

thanks yaya..memang kesian tgk dier sampai tak boleh tidur..


kak shima

thanks k.shima..memang runsing sgt2...heheh!! mungkin kot..berjangkit ngan aunty dina dier :P (dina baca nie mesti marah).. tp dina demam lain..demam rindu ;)


kak ena

ok kak...thanks..tu ler mmg fragile..tu yg buat risau...dah ler kecik hanin tgk...lagi kesian hanin tgk kyra :(


shanaz

thanks for the prayer dear...she needs that :) u 2 take care... :)

ety

thanks ety..memang hanin and farshid selalu bagi kata-kata semangat kat Kyra...alhamdulillah dier ok skit...memang sedih tgk anak kiter x sihat...mcm2 kiter fikirkan?

nana abd rahman said...

dear kyra,
get well soon baby cute.
kesian mummy risau kat kyra..
kak hanin pun get rest k..

notakakilutut-hye sis :)

Marsha~ said...

skrg ni musimlah hanin.. i dah 3 hari demam, jangkit pulak kat Qila.. baby kalau hidung sumbat alamatnye satu malam takleh tido.. jgn kasi kena kipas sangat, aircond takpe tapi manten suhu jgn sejuk sangat.. kipas byk sebar habuk.. :)

Dina said...

Kyra, I know you're a strong lil' girl!

Get well soon yah?
:)