Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 1, 2011

1/7/11.....yayyyyyy! dah masuk bulan July ;)

Sigh! dah takde mood nak berblogging.....rasa lagi best....counting days my hubby nak balik.....hihi! *insyaAllah.....16 days to go ;)*

yeah! b....sorry....honey memang takde mood....malas nak story-story dalam blog...lagi best....story-story kat B bila B call....or bila kiter message-message.....I miss you soooooooooo much....honey excited sangat-sangat B dah nak balik......tak lama je lagi ;) Today,1st of July.....dah masuk bulan July....yayyyyyyy!!! i love July.....*my birthday...and my hubby nak balik...*

Now,im soooooooo busy.....busy planning our family vacation ;) hmm...lepas jumpa mickey mouse at Disneyland HK...mana lagi kiter nak fly eh,b? ;) can't wait! sekarang makin rajin honey tengok website MAS/Air Asia/SIA/Qatar/Emirates...etc...etc...planning for our family vacation....hihi....


Alhamdulillah sayang.....tercapai hajat kiter....kalau ada rezeki lebih.....nak bawa lil kyra gi vacation...jalan-jalan tempat best-best :) nak bagi our lil kyra happy :)

uh! B...thank you soooooo much.....sorry sangat-sangat....semalam tak boleh tido....teringat kat B...rindu B....i miss everything about you....at 1.30am honey message-message B....kacau B tengah sleep......B tetap layan honey walaupun B penat and tengah mamai-mamai......B layan honey yang sedih and moody....thanks sayang.......i love you sooooooo much! 

Tadi,pagi-pagi lagi....B dah message me....tanya...dah ok ke tak? B risau.....B make sure im fine....dan dah tak sedih-sedih...Alhamdulillah B...mood honey now....dah ok....i can smile......i can laugh...maybe semalam...honey rindu B sangat-sangat....tu yg moody semacam....honey akan tunggu B call me lepas abis kerja nanti....honey nak dengar suara B......nak manja-manja dengan B.....nak story-story kat B :)


sabar hanin....just few weeks je.....farshid dah nak balik!


insyaAllah im strong,sayang.......i'll try to be strong for our lil kyra......*thanks kyra for making mommy happy and be there for mommy.....while daddy's not here.....gi belayar....gi work....*


daddy.....mommy and kyra love you soooooooooo much!


kerja baik-baik tau.....


muah! hugs and kisses from mommy and kyra :)


Psst...B...thanks tau sebab bagi honey+kyra permission nak gi Jakarta/Bandung ngan family honey...and shopping-shopping kat sana...*6 days lagi nak gi sana...then,balik-balik je dari sana..the next week....my beloved hubby nak balik ;) woot..woot...* yippeee! B naikkan my shopping allowance....*B memang pandai buat honey happy...* thank you soooooo much,B :) happy...happy...happy....


yay!! kyra happy...
daddy dah nak balik......daddy nak bawa kyra jalan-jalan.....
kyra tau...daddy rindu kyra sangat-sangat.....
I miss you too,daddy....
miss you sooooooooo much!

4 comments:

Marsha~ said...

Daddy Kyra dah nak balik dah..... Daddy Qila & Ariq lamaaa lagi nak balik.... Untung Kyra kan.... Mesti dia happy... ;)

HaninFarshid said...

marsha,

tak lama je lagi tu...daddy qila and ariq dah nak balik...pejam celik..pejam celik...tengok2 daddy qila&ariq dah balik ;)yang penting....daddy diorang balik....diorang dapat gi vacation :) mesti happy...dapat spend time dengan daddy+manja-manja....lupa sedih2 time daddy naik kapal ;)

yups! kyra memang happy...tapi biasalah...mommy dier yg excited lebih2...hahaha!

OneSimpleMother said...

rasa macam baruuuu jer ritu hasben hanin naik kapal kan. ni dah nak balik dah. hw time flies.. kami un tgh mengitung hari ni. baru seminggu.. alahai sebulan lebih lg tu.. :)

Vna Sandhu said...

yeay!! happy 4 u dear...I pun jd seronok tgk u seronok hehehee

my new url http://myspaceofthoughts.blogspot.com/