Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 16, 2011

Same taste in fashion?? ahaks! ;)

*Entry nie suka-suka je....just for fun.....nak bagi daddy happy :)*

Hihi!! daddy...tak sangka eh daddy?.......our lil kyra and Suri Cruise have same taste in fashion :p mommy pun tak percaya.....hihi! Tadi,time bosan-bosan.....mommy saja google fashion for kids.....nak dapat idea...nak shopping for lil kyra....tiba-tiba tertengok pics suri cruise pakai this one dress....mommy terstop...."aiks...sama macam baju kyra je....." so,mommy pun carilah pics kyra yang lama-lama....a'ah la daddy.....sama.......just colour lain  :p mommy pun tengoklah pics suri cruise yang lain......banyak baju suri...kyra ada :) ahaks.....cute.......mestilah mommy over excited.....yelah! first time sebenarnya mommy google pics suri cruise...selalunya tengok pics dalam magazine je........ahhhh!! kalau mommy tau awal-awal.....mommy sentiasa google pics suri nak dapat idea shopping for lil kyra.....dah same tastekan? hahah! perasan......


ni some of kyra's clothes yang lebih kurang sama dengan suri....sebenarnya banyak lagi....mommy malas nak cari pics kyra yang dulu-dulu.....heheheh!
........................................................................ 
Ni baju dress Suri Cruise pakai......






ni baju dress kyra pakai......just suri pakai white colour.....kyra blue.....samakan daddy? dress nie pun dah kecik.....yelah....mommy beli dress nie last year......mommy saja-saja je google...memang time suri cruise pakai sama dengan time kyra pakai.....just kyra beli a month later ;)





...............................................................................
ni baju dress suri cruise pakai.....




nie dress kyra pakai....lebih kurangkan daddy? ada ropol-ropol semua tu :p beli pun tempat sama......just suri cruise pakai pink colour....kyra white colour :) dress nie pun dah kecik.....kyra pakai last year time raya :)




............................................................................
nie dress suri cruise pakai :) from ralph lauren....


nie kyra pakai.....from ralph lauren gak ;) 

.......................................................................

polka dot legging suri cruise pakai......


nie lak kyra pakai.....oppssss...kyra seksi skit :p tapi legging tu kyra beli kat cotton on kids :)

................................................................................
Yups! Suri cruise is every kids in the world fashion idol....memang suri pakai apa pun nampak adorable and gorgeous......now,mommy ingat nak shopping long skirt for lil kyra lak......simple+nice.....nampak relax je....mommy tak nak lebih-lebih....yang penting kyra selesa......yeah! we cant buy STYLE.....yang penting fashion tu sesuai dengan kyra....daddy tak suka kyra jadi fashion victim atau nampak over...bising daddy kat mommy karang.....




sigh!! daddy....cutekan kalau kyra pakai long skirt?? jangan risau daddy.....mommy pastikan kyra nampak simple and tak over.....just cute+nice for her....

jom...jom.....kiter cari long skirt for lil kyra :p

Thanks daddy...sebab percayakan taste fashion mommy bila shopping for our lil kyra :) Love you sooooooooooo much.....

hahaha! of course suri cruise cute......tapi kyra tetap cute di hati mommy and daddy......

take care y'all.....have a great day!

daddy pun take care.....kerja baik-baik....miss you....muah!


hugs and kisses from mommy and kyra......

5 comments:

~~Sue eLLa~~ said...

kak nin!!! cantik la header baru..sukaaa...terpaku tgk...hahaha....full of joyness!kdg2 baca ur blog niy sue senyum sorang2......daddy kyra sgt baik n mommy kyra pun!untung nyaa kyra .... :)))) ....dh mcm citer Seth Tan dah...romantik all the times..sukaaa sue baca....bestt!!!sorry lama tak drop komen..selalu baca jdk silent reader jer...hehehehe....

Mama Qiestina said...

halaaaaaaamak baju biru suri pakai tu macam qies punyeelaah.hehe :)

HaninFarshid said...

sue,

thanks sue :) yups...time amik pics tu memang happy-happy...full of joyness...

thanks dear *blushing* takdelah..semua parents akan give the best to their kids...i know you will too in the future ;)heheh....jarang jumpa...mestilah romantik....sue and en mito pun mesti mcm tu...hehehe...

takpe...thanks for reading my blog yg tak seberapa :)

take care dear...

HaninFarshid said...

yat...

hahahah! really? same tastelah kiter :p tulah....banyak baju suri kyra ada...hahaha!

CIK NANA said...

Cute... :p
Terasa nak bb girl lak. *blush*