Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011.... y'all

Hi..hi...2011....Bye...bye..2010 :)

Happy new year all!! now 11.30pm...lagi setengah jam nak celebrate new year...im at home....celebrating new year with my hubby.....chatting with him :) ni pun....tengah curi-curi tulis blog...hihi! lamanya tak update blog...memang busy sangat-sangat skang nie :) tomorrow,1/1/2011 majlis bertandang kat pihak lelaki at Ampang lak...busy shopping baju....shopping kasut....shopping apa-apa yang patut...heheh! thank you sooooooooooo much,B :)


ni pun baru balik from Sunway Pyramid...shopping last...for the year 2010...beli make up...kasut.....and then potong rambut at Cut Above :) sepanjang shopping tu...hanin chatting with farshid...heheheh!! *oh! thanks B for BB....senang honey nak chat dengan B...even though honey tengah shopping..heheheh!* hanin bosan potong rambut.....hanin chat dengan farshid and main-main message with him :) Honey sukaaaaaaaaaaa sangat-sangat B......thank you sooooo much :) honey rasa B dekat je dengan honey....seronok dapat cerita macam-macam dekat B....hihi!

Alhamdulillah B....kehidupan kiter semakin bertambah baik....honey bersyukur sangat-sangat atas rezeki kurniaanNya....im sooo happy with my life.....i have you and i have kyra...

*stop jap...tengah bunyi mercun....oh! Happy New year everyone!!*


yups! B...macam B cakap dekat honey...."Year 2011...i can see good future for us.." insyaAllah sayang.....Honey sentiasa berdoa kepada Allah semoga hidup kita sekeluarga diberkati dan dirahmatiNya....Alhamdulillah...kiter masih bernafas di muka bumi ini...jodoh kiter masih panjang....semoga berkekalan buat selamanya *InsyaAllah* dan Allah murahkan rezeki kiter....Amin!!


End of the Year 2010.....B buat keputusan yang paling susah dalam hidup B.....leaving your old company...after B dah kerja for 7 years with that shipping company.....*yups! you love your old company soooo much...it's a very hard decision to make*...B jangan risau...i will always be here for you...i know you want to give the best to us....honey akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk B....yang penting,B happy ;)


dah 1 month and 3 days B dah belayar......tak lama je lagi B nak balik...yay!! can't wait......really miss you...mesti B dah bertambah chubby....B kan makan best-best atas kapal...heheheh! tadi pun for new year dinner..B makan chicken tandoori and lobster..and banyak lagilah...jeles honey :P takpe...tadi pun honey makan best...pakcik belanja ;)


I love you soooo much,B.....honey berjanji....this year 2011...honey akan menjadi isteri yang terbaik untuk B and the best mommy to kyra....honey akan sentiasa pastikan B and kyra happy-happy selalu.....

apa eh! azam hanin for this New Year 2011?...hmm....banyak....takpelah...biar hanin simpan azam tu untuk diri hanin sendiri ;) semoga semua dapat hanin tunaikan dan tercapai.....aminnnnnn!! 


to all my friends.....


My Wishes in 2011
God gives You..
12 Month of Happiness,
52 Weeks of Fun,
365 Days Success,
8760 Hours Good Health,
52600 Minutes Good Luck,
3153600 Seconds of Joy..and that’s all!  

May this new year bring many opportunities to your way,
to explore every joy of life
and may your resolutions for the days ahead stay firm,
turning all your dreams into reality
and all your efforts into great achievements.

Selamat Tahun Baru semua...semoga hidup kita sentiasa diberkati dan dirahmati olehNya......happy-happy selalu,k :)


..............................................................................
oklah....do enjoy my pics at my sister's wedding at Marriot,Putrajaya..*curi the pics from GG's blog....hehehe..thanks babe :)* sorry...gambar tak dapat lagi from the official photographer...and my cousin :) nak amik sendiri...busy sangat-sangat time tu....heheheh!!


 with my besties,aisha and GG...
us atas pelamin :)

..........................................................................

oklah....nak sleep....tomorrow nak bangun awal....nak gi majlis bertandang belah pihak laki lak...heheheh! esok..boleh amik pics banyak-banyak...heheheh!! sebab tak busy...yippeeee!! cant wait tomorrow :)

3 comments:

Elin said...

Happy new year Hanin.. :)

Ms Dots said...

Hi Hanin.. Hppy New Year.. nice blog.. i love the dots background.

Wina Momma Kira said...

happy new year 2011 to u & family Hanin :-)