Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 12, 2011

kyra tengah angau dekat B :)

Hi sayang.....

our lil girl dah angau kat B....hihi.....cutekan?


semalam....honey tengah tengok-tengok our family pics kat my BB and my hp....kyra pun intai-intailah apa mommy dier buat...biasalah sayang....after dah cakap phone dengan B...mesti honey angau sekejap ;) rindu-rindu B....tu yg tengok our old pics dalam my bb and hp tu..and then,kyra suka lak our pics dalam BB honey....terus dier amik....tengok je gambar tu lama-lama...yups...gambar you,me and her...and then senyum-senyum....sukanya dier tengok gambar tu..heheh..after that,i showed her...gambar B dengan kyra dekat my hp lak....time tu B tengah dukung kyra and then kyra senyum...and i told her...."yes...kyra...that's you and daddy..." suka sangat kyra bila honey cakap daddy...kejap-kejap tengok gambar kat my BB and then kat my hp....she's sooooo happy to see your pics....our pics...bila honey nak amik my BB and my hp.....kyra tak bagi...marah-marah...Honey terpaksa pujuk kyra....."kyra..sleep sayang....nanti daddy call,k...." yelah....dah kul 1am something....kyra tak nak sleep.....tak nak lepas my hp and my bb....nak gak tengok your pics......huhu! risau honey...honey dah janji dengan B..nak jaga my new hp and BB elok-elok....takut kyra mengamuk...baling-baling my hp and my BB...

Honey tak tau nak buat apa......so,i called you.....*huhu! terpaksa rampas jap my bb from kyra nak call you...memang mengamuk lah kyra..jerit-jerit nak my BB...*sorry sayang...honey kacau B tido...tapi honey tau....kyra rindu kat B sangat-sangat....dier nak dengar suara B....selalunya dier tak macam nie...semalam je dier buat perangai..dier dah angau sangat-sangat dekat B tu ;) walaupun B penat..suara B baru bangun tido....tapi B ok...B cool je...bila honey cakap.....kyra nak dengar suara daddy dier....thank you sooooooo much sayang....for making our lil kyra happy :) bila kyra dengar suara B kat loudspeaker....kyra excited sangat-sangat.....siap kiss-kiss my BB.....kyra rindu daddy,eh? after B dah pujuk dier.....kyra ok skit...she gave back my BB and my hp after dah abis cakap dengan B.....oooh....pandai kyra...nak dengar suara daddy eh? nak daddy pujuk ye....huhu! lepas nie habislah sayang....nanti B call..berebutlah honey ngan kyra nak cakap dengan B :p

B sayang.....sekarang..kalau kyra sleep....dier manja sangat-sangat....nak tido sebantal dengan honey...selimut pun nak share dengan honey.....dah ada her own bantal and selimut...tetap nak share dengan honey....romantic tak kyra? ;) and then...dier nak honey peluk-peluk dier.....macam semalam.....after kyra cakap dengan B....dier still tak nak tido lagi...so,honey cerita-cerita pasal  B dekat kyra *every nite..honey mesti cerita pasal B ;) tapi semalam special skit...sebab kyra tengah angau after cakap phone dengan B*.....honey cakap....daddy gi work....daddy kerja ship......daddy loves kyra sangat-sangat....nanti daddy balik...daddy nak bawa kyra jalan-jalan....daddy nak beli new clothes and toys for kyra...bla..bla...macam-macamlah honey cerita pasal B dekat kyra....mulut kyra pun bebel-bebel skali...macam dier faham apa honey cerita :) honey cerita sampailah kyra sleep dalam pelukkan honey....B jangan jeles,best tau peluk-peluk kyra...hihi!

sweetkan kyra,B? yups! dier rindu B sangat-sangat.....she loves to see our family pics.....gambar B dengan kyra.....and then,sebut..."daddy..." kyra sayang...be strong,k......tak lama je lagi daddy nak balik.....nak peluk-peluk kyra....kyra kena sentiasa ingat....no matter what...daddy loves you sooooooooo much and you will always be his lil girl.....daddy gi work...because of you...to give the best to his lil kyra :)

Mommy and kyra love you soooooo much,daddy....muahx!!

 our cheeky lil kyra....
her cheekiness makes me happy :)
B jangan risau...kyra gigit cover BB je...

7 comments:

hanny maness said...

bijaknya kyra. sweet sangat ! :)

zeta said...

alolo..ciannya kyra rindu daddy..
tp comel la bila dia buat perangai camtu..sweet..dah pandai rindu daddy..

ummi nia said...

cian kyra..rindu daddy yer..xlama dah daddy nk balik..

~~Sue eLLa~~ said...

kyra...sangat pandai betul....hehehehe.....kyra teman mommy yerhh......hehehe...

HaninFarshid said...

hanny,

:)sweetkan? kyra rindu daddy dier sgt2..hihi!

..................

zeta,

yups! kyra dah pandai rindu daddy dier :)

HaninFarshid said...

ummi nia,

yups...dier rindu daddy...insyaAllah....tak lama je lagi daddy nak balik :)

..............

sue

thanks aunty sue :) yups...kyra akan teman mommy :)

sHa said...

hehe, kyra sgt manje + sweet la hanin. yelah, dah besar kan. hehe.
lame dah tak jumpe dia. taper, kenduri liza nnt kite jumpa k :)