Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 9, 2011

bebel-bebel di pagi Ahad :)

Hello and Good Morning :)

Im soooo sleepy and tired.....tapi entahlah....tak boleh tido :) tu yang rajin blogwalking and tulis blog nie...hehehe! ni pun baru balik...hantar my lil sis kat MMU.....B jangan risau,k...honey tak drive sorang-sorang....of course k.wasini and kyra teman me ;)


Penat semalam masih tak hilang-hilang lagi...hihi!! kuar shopping with my two sisters,k.wasini and lil kyra....my lil sis pun nak cari suar jeans for her event today....kalau dier shopping memang berjam-jam lah :) nasib baik my hubby always message me....so, takde rasa penat sangat teman my sis pusing satu shopping complex tu....rasa happy je :) heheh....honey tau...B message-message honey nak tau...apa honey shopping eh? ;) and of course B nak tau setiap perkembangan me and kyra :) hihi!


as usual...kalau gi Sunway pyramid...mesti stop jap kat pet shop....kyra suka sangat-sangat tengok Guinea pigs and hamster kat pet shop tu....huhu! dier geram kot...tu yang terus turun from stroller and lari...nak tengok dekat-dekat....terlompat-lompat kyra...ketawa....and then bebel bebel...tunjuk kat Guinea pigs ngan hamsters tu.....I know how much you love animals....and kyra nak sangat-sangat that Guinea pig or hamster....tapi...sorry kyra...bukan mommy tak nak beli...tunggu kyra besar skit,k...mommy takut nanti hamster and Guinea pigs tu kena buli dengan kyra....hahaha!


after dah tawaf satu sunway pyramid and dah abis shopping...we had our dinner at Sushi King :) balik-balik rumah pun dah nak dekat pukul 10pm....tapi..no...our lil kyra tak tido lagi...masih active....ada je activity dier.....tengok Hi-5....main with her dolls.....main make up-make up with mama wani....haish!! anak mommy sorang nie....tak penat-penat....takpelah sayang...asalkan kyra happy....mommy pun busy layan daddy message-message mommy...daddy message-message pun asik tanya pasal kyra....daddy rindu kyra sangat-sangat.....ada je plan daddy untuk kyra :) setiap kali message...or call...daddy mesti cakap...give the best to his lil kyra...ok B...honey janji..will give the best to her :) yes...kyra..walaupun jauh...daddy tetap amik berat tentang kyra....and of course mommy ;) he will always be there for us....and think about us all the time....daddy tetap daddy..the sweet and caring daddy....


Semalam my hubby kata dier kat North Philipine, insyaAllah sampai Singapore..Tuesday nite..and then,from Singapore...terus Shahama bergerak gi UAE...insyaAllah sayang...will always pray for your safe journey :) but make sure...B selalu call,message or chat with me tau....honey mesti nak tau...B sihat ke tak? B ok tak? B dah makan blum? B happy tak? how's the weather?bla..bla...yups! i need to know everything about you...so,honey tak risau sangat....tapi honey tau...pasal food....honey tak payah risau...hari-hari B makan best :)

oh,sayang...honey dapat more pics on adik's wedding :) B nak tengokkan? tapi tak banyaklah..... honey kan dah janji dengan B...will always update about adik's wedding..kalau ada pics baru tunjuk B :) hihi! ok..honey tunaikan janji honey dekat B :) ni baru skit tau from adik's official photographer....

oklah B...malas nak bebel panjang-panjang...do enjoy the pics.....i love you soooooo much,sayang...muahx!! tak sabar B call me nanti ;)...sorry B....now,nak amik pics kyra susah sangat....and sorry..pics tak clear...honey amik gambar guna BB...malas nak bawa camera :p


muka tension kyra...tunggu mommy 
bersiap lama sangat.... 

daddy...i want that cute guinea pig...

...............................................................................................................

pics wedding reception adik at Marriot,Putrajaya by SaffandiPhoto....


makeup by amy janz..
the food and the doorgift :)

adik and fly diiringi mama and ayah :)
 
 :)
 ;)

 the happy couple...

sweet and romantic :)


P/S: B,honey dah tengok car yang B cakap tu dalam internet :)

P/S: Mommy and kyra sayang and rindu sangat-sangat dekat daddy....
 

8 comments:

hanny maness said...

adik kak nin dekat MMU? cyber ye kak? ohhhh kyra dah besar. cute & cantik sangat2! :))
lagi satu, pelamin cantik lah kak. nampak mcm simple tapi menarikk sangattttt! :)


*kiss utk kyra :) *

♥ damia ♥ rania ♥ said...

suke baca blog hanin...
nak tau perkembangan kyra sebab umur anak linda (rania) tak jauh beza ngan krya..diorg lahir beza berapa hari jek..rania lahir 24/3, kyra lahir 2/4 kan..kyra suke ye ngan pets..comel jek..rania penakut sket..hehehe

CuppyCakeMommy said...

sama cam mia ..suka kat animals..esp yang guinea pig tu..tapi susah lah hanin..nak bela,nak bagi makan,nak buang itu ini..nanti takut2 last siti tak terjaga pula..hahah

Elin said...

lama tak tgk pics kyra..makin cute and cheeky jer...
geram tgk pic yg masam tu,,muka die nmpk chubby...omel. :)

HaninFarshid said...

hanny,

yups...dua2 study MMU cyberjaya...tp satu long distance...

thanks dear....yups..kyra dah besar skang..and makin cheeky :P

adik k.nin memang nak pelamin yang simple...tu permintaan dier :)

kiss from kyra to u..

HaninFarshid said...

linda,

thanks dear :)yups...kyra memang suka ngan pets...dier tu terlebih berani....kalau gi zoo...suka gi tempat lion....ular pun pernah pegang...

HaninFarshid said...

siti,

hehehe...hanin tau memang susah nak jaga....tu yg hanin tak nak beli sampai kyra betul2 dah bertanggungjawab :) hanin pernah bela dua2 pet tu...huhu! memang memerlukan kesabaran yg tinggi :P

tp tu lah...kyra suka sgt pet2 tu....excited dier kalau gi pets world..

HaninFarshid said...

leen,

hihi! thanks...yups...kyra dah besar and makin bertambah cheeky...

dier skang memang suka buat muka mcm tu kalau ada yang dier tak puas hati..hahah! tanda boikot...