Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 5, 2011

ada gak yang baca my blog eh?

first of all....hanin nak say thank you soooooooooo much to all...sebab sudi baca blog hanin yang tak seberapa....hanin tau...yang tak suka hanin pun selalu baca blog hanin....nak tau perkembangan hanin eh? rindu hanin and farshid eh? suka tengok kyra eh? thank you...thank you...sebab sudi jenguk blog hanin :) 

tak sangka..because of my blog.....kalau hanin jalan-jalan...ada yang tegur...terima kasih...i love making friends....bukan hanin je yang kena tegur....my aunty, Mak Uda pun kena tegur..."ni aunty farshidhanin?"...terkejut gak dier...yelah..takut hanin buat apa-apa salahkan? and then orang tu kata kat mak uda...dier tau mak uda from my blog...and siap puji mak uda lagi...hahaha!!....bila hanin tanya mak uda sapa yang tegur....mak uda tak kenal...but bila mak uda cakap skit-skit pasal orang yang tegur tu..hanin rasa hanin tau sapa....thanks eh..sebab sudi tegur aunty hanin and sudi baca blog hanin ;)

because of my blog pun....ex secretary mama tau mama tak sihat...and message mama..tanya khabar mama...hihi! thanks eh....tak sangka blog hanin merapatkan silaturrahim antara mama and her ex staff :) not only that....my bro in law pun kena tegur because of my blog...yups! what a small world.....macam semua je kenal family hanin...hahaha!

alhamdulillah...dengan dunia blog...i keep in touch with my friends.....and hanin dapat ramai kawan-kawan baru...mommy bloggers,seafarer wives/gf's/fiance...and hanin jumpa balik kawan lama hanin...etc..best sangat-sangat....Hanin tau....ada gak yang membenci hanin or tak puas hati dengan hanin bila baca blog hanin....biasalah..kita tak mampu nak puaskan hati semua orangkan? tak faham hanin kenapa ada je manusia yang ada PHD nie..hihi! takpe...yang penting...hanin ada pembaca setia...yang selalu baca blog hanin...happy bila hanin update blog....siapa lagi...my hubbylah...hehehe!! 

yups!! hanin tulis this blog ni in the first place...is for him to read....and for our lil kyra to read bila dier dah besar....this blog is about us....our love life and our happy life....tapi kalau ada yang sudi and suka baca blog hanin...of course hanin suka....and im excited about it.....my friends pun kata.....my blog makes them happy....and kalau nak tau apa-apa pasal me...they always read my blog so that they feel close to me.. :) awww...terharu hanin..sweet sangat-sangat korang..thanks!


so, sebab ramai sangat yang dah baca my blog....my family and friends semua...hanin memang kena berhati-hati bila menulis.....kena jaga perasaan orang and yang penting..perasaan my hubby....alhamdulillah...setakat nie..semua yang hanin tulis...dier approve ;)


thank you all for your support...thank you all sebab sudi baca blog hanin....hope this year 2011....semua baca blog hanin dengan perasaan happy.....takde perasaan tak puas hati semua....buangkan sifat PHD tu,k  ;) and terima kasih kerana sudi menjadi kawan Hanin....hahaha! banyaknya terima kasih...nampak sangat hanin happy :)

oh yes....when im blogging...it makes me happy...hanin rasa happy sangat-sangat bila dapat tulis love blog to him....and dapat luahkan apa yang hanin nak luahkan..and hanin bertambah-tambah happy..biler tulis pasal our lil kyra :)


uh....oklah....have fun reading my blog y'all :)  and have a great day!! muahx!

19 comments:

cik puan akish said...

ade...slh sorangyer kite..=)

Mama Kyra said...

sy suka bc blog kak hanin..kak hanin update je sy bc..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe..nampak sangat akak tengah hepi sangat tyme tulis entry ni kan3..neway..nice blog la sis! sebab tu ada ja rmai yg baca..hehe

ummi nia said...

sy suka tgk kyra..hehehehe

AIRA HANIZA said...

love you too hanin..Bila lah nk jmpa ni...

HaninFarshid said...

cik puan akish,

hahaha! thanks sebab sudi baca blog hanin....me too love to read ur blog ;)

HaninFarshid said...

ija,

thanks dear...k.nin pun suka baca blog ija :) kyra comel ;)

HaninFarshid said...

wani,

hahaha..yups! tengah happy sgt2...thanks sebab sudi baca blog akak yang tak seberapa nie :)love to read ur blog too...

HaninFarshid said...

ummi nia..

thanks....saya pun suka tgk nia :)

HaninFarshid said...

babe,

anything roger me...lost ur number..kan hp hanin rosak...so,byk number hilang....kira semua mommy bloggers hanin hilang number :( please message or e-mail hanin semua number korang...so that we can keep in touch...

nanti kiter jumpa eh? rindu nak lepak ngan korang...hihi!

wansuefiz said...

kak nin!!

saaaye juge..pantang kak nin update..laaaaju je membace..truskan tau! send my regards to kyra..:)

HaninFarshid said...

wansuefiz,

thanks dear :)ok...kyra send her regards to u back ;)

~~Sue eLLa~~ said...

wajib baca bila kak nin update....heee.....

ety said...

hye hanin n kyra..lama sgt rasanya xtinggalkan comment kat blog hanin...but ety bc tau semua yg hanin update...

kyra pun makin cute sgt2...dh nak 2thn kan anak2 kita..kejap jer kan..kyra n rizqi dh besar..

Princess said...

kalau kita tulis dari hati yang gembira, pastnya ia akan mengembirakan hati org lain juga

Keep up writing sis!

btw, u have such wonderful life. I envy u ;)

HaninFarshid said...

sue,

thanks dear...k.nin pun suka baca blog sue...sweet ;)

HaninFarshid said...

ety,

thanks dear....tulah..anak kiter dah besar dah...macam kejap je masa berlalu....tak lama je lagi birthday rizqi ;)

HaninFarshid said...

princess

thanks dear....aww...takdelah...hidup k.nin biasa2 je...but i always think positive to lead a happy and wonderful life :)

fify_alisara89 said...

hi kak hanin..sy suka sgt baca blog kak hanin..ntah mybe sebab kak hanin update ttg kyra..kyra comel sgt..teruskan kak..