Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 27, 2010

tak sihat pun nak update gak :)

Yay!!! Daddy ada good news for me and mommy :)

Daddy tau tak?? walaupun mommy tak sihat....Mommy tengah senyum sampai  ke telinga bila daddy cakap the good news to me and mommy....alhamdulillah...mommy bersyukur sangat-sangat...


Yups....lepas balik from Marriot,Putrajaya...terus mommy dapat batuk and flu....penat kot....and tak cukup rest....hihi!! and then,mommy layan kyra yang active nie.....lepas mommy teman kyra swim...terus mommy dpt flu :p kyra bangun awal tau daddy...pagi-pagi buta...ajak mommy swim...hihi! daddy jangan risau,k....alhamdulillah kyra still sihat....mommy jaga tau kyra...bagi kyra tak sakit....

Mommy memang nak update pasal wedding mama adik and papa fly.....nanti eh,daddy? mommy tengah tunggu pics from mommy's cousin...dioranglah banyak amik pics...sebab mommy busy on that day...hihi! Alhamdulillah walaupun terdapat banyak dugaan.....semuanya berjalan dengan lancar...*cewah!!* semua puji tau..mama adik cantik...food sedap.....decoration pelamin cantik......semua orang sukalah wedding mama adik ;)

oklah daddy...do enjoy kyra and mommy's pictures masa time rehearsal wedding mama adik...oh...mommy make up tau masa time wedding mama adik ;) mommy suka sangat-sangat...muahx! to you daddy....mommy janji mommy will update more on mama adik's wedding as soon as possible....mommy tau...daddy tak sabar sangat-sangat....

we love you sooooo much.,daddy..

hi daddy...kyra happy tau..
bila daddy cakap the good news..hihi!
 
 kyra tengah kacau orang buat pelamin..hihi!
kyra excited tengok the flowers...

 our lil princess..happy dapat main balloon :)

 mommy and mama wani...
tengah bersiap for  mama adik's wedding..

..........................................................................................

oh! ni atas permintaan seseorang...nak tengok tempat letak cincin hantaran adik :)  Mak Teh hanin tolong belikan dekat Dubai :)

 unikkan?

 :)
 

8 comments:

zeta said...

seronoknya dpt gud news..xkira la psl ape pon kan..as long benda tu gud news..hihi..
btw..mmg cantik dan unikla tmpt letak cincin tu..jauh terbangnya ke Malaysia.. :p

Maslina Rosdiana said...

Hanin,

The pelamin is sooooo nice and sweet....tempat cincin tu pun unique and outstanding...jauh datangnya tu...anyway,seronok tgk aksi Kyra...

Wish I have a daughter too...heeee

HaninFarshid said...

zeta,

thanks dear...memang good news sangat2 for me and kyra ;)

thanks....memang ramai suka tpt cincin tu..

.............

mas,

thanks dear :)

insyaAllah one day u will have a daughter...me too wish for a son ;)

CIK NANA said...

hanin,
boleh tak nk pengsan tgk rambut kyra!!!!
potong kat salun eh?
nak buat rambut mcm tue gak kt saif (rmbt depan jek)...

HaninFarshid said...

nana..

tu bukan salun yang buat...panjang kisahnya di sebalik rambut kena potong depan tu...hihi! takpelah....rambut tu panjang gak nanti :p tapi yang penting kyra tetap maintain adorable malam adik hanin kawin...hahahah!

Elin said...

Hanin,

Kyra nampak chubby and cute la bile potong fringe die...comey sgt. And hanin too...cantik time make up tu...nmpk lain sgt. :)

CIK NANA said...

Hanin,

huhuh.. takpe sebab Na tak perasan pon yg rambut slh potong or whatnot.
Tp mmg cute!
Geram!

liza said...

hanin dah sihat?penat sangat laa tu..mmg cantik tmpt letak cincin tu..:)