Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

kyra dah pandai rindu kat daddy...

B, our lil kyra dah pandai rindu dekat B......sekarang nie, dier suka tengok our family pics...especially yang ada gambar B....excited dier bila tengok our pics....sebut..."daddy...mommy....ya(kyra)...." and then her small cute finger tunjuk-tunjuk kat gambar tu..hihi....memang cute.....sian gak kat kyra....tengok our pics kat dalam my BB or hp....kecik...so,honey tunjuk kat kyra our pics dalam laptop...besar skit...ohhhhh!! suka dier tengok banyak pics daddy,kyra and mommy......every now and then nak tengok.....bila tengok gambar daddy....kyra happy....kyra suka......yups! B....kyra rindu daddy dier sangat-sangat...but i know..our lil kyra is a very strong girl.....dier faham daddy dier gi work....and she knows that her daddy loves her soooooo much :) 


 her favourite pic....daddy and kyra :)

 gambar nie pun kyra suka :)

 kyra rindu daddy tau...

:)
 tak sabar daddy balik....
boleh daddy lambung-lambung kyra macam nie :)

 kyra suka tengok gambar daddy,mommy and "ya"

 "daddy...."

 our princess is a very strong girl....
kyra rindu daddy...
tapi kyra tau...daddy gi work because of kyra....
daddy nak bagi the best to kyra :)

muahx!! 
a big kiss from kyra to
the greatest daddy in the world....
 
oh! now....our kyra pandai berlakon...ikut apa mommy dier buat :) maybe dier selalu tengok honey cakap phone dengan B...kalau dier dapat pegang my BB or my hp....dier pun buat-buatlah cakap phone dengan B....cakap dengan penuh perasaan *dalam bahasa german+malay+english dierlah...* siap muah...muah BB honey.....and then sebut-sebut daddy....lepas tu...ketawa manja...hihi! wah!pandai perli mommy kyra nie....memang honey rasa happy tengok perangai our kyra yang cheeky......oooo..bila daddy call betul-betul...malu-malu nak cakap....macam orang bercinta..hihi! tapi takpe...mommy tau...kyra dengar suara daddy pun kyra dah happykan? nanti daddy call eh? kyra muah...muah..daddy....kyra dengar suara daddy puas-puas.....kyra manja dengan daddy puas-puas....mommy pun nak tumpang sekaki manja-manja dengan daddy...cant wait for you to call us,daddy ;)

 heyoooo...
heyoooo...daddy...
 main game japlah...nanti call daddy balik...

 amboi..amboi...anak mommy nie..
busynya dier....

 heyo daddy....jap...jap...
kyra ada lagi satu call...

 heyo daddy......kyra rindu daddy...
 and i love you soooooo much,daddy....

uh! b jangan risau,k......im there to watch her play with my BB and Hp :) kalau honey tak bagi kyra my BB or my hp...B taulah dier protes macam mana...heheheh!

B mesti geram tengok our cute and cheeky lil princess kan? mesti rasa tak sabar nak hug and kiss kyra ;) dah besar dah anak dara kiter sorang nie....dah pandai rindu kat daddy ;) yups! she's a very smart kid.....faham maksud sayang and rindu....faham daddy dier gi work......she's always there for mommy when daddy's not around...selalu buat mommy happy.....kyra, mommy and daddy love you soooooooo much!

sabar eh,kyra....daddy balik next month...kyra peluk daddy puas-puas.....mommy pun nak peluk daddy puas-puas....hihi!

P/S: Mommy sayang daddy and kyra sooooo much :)

P/S/S: Now,b fahamkan why honey tak nak iphone4 or BB torch..?bahaya touch-touch screen nie.....habis jahanam kyra kerjakan....hahaha!

8 comments:

Mama Qiestina said...

eheheheh comels.

macam qies dah pandai rindu papa.gelak sakan bile papa call kat videocall :)

mudah-mudahan anak-anak kita kuat kan nin..

CIK NANA said...

Hanin, u buat I hampir nangis kat opis! Huhuh.. takmo kawan ngan U! ;(


Just kidding. Tapi sedih tengok gambar tue.. She's strong, just like mommy!!!! Bagus!!


Hanin kuat, Kyra pun kuat. Hanin jangan nangis OK, nanti Kyra pon sedih. kalau nak nangis, dalam toilet.. Heheh..

:: noremy anak rahmat :: said...

sweetnyer...

follow & blogwalking..nnti meh la jenguk blog comey kita (^_^)

p/s:ur kyra so cuuuteeee..

Marsha~ said...

hahahahaha..ninit tetap menten di mulut ye... tulah hanin kan, kesian bila tgk diorg asyik zikir2 nama daddy.. daddy.... kita ni mmg boleh tahan rindu tapi diorg kecik lagi.. tu yg sedih tu.. :(

HaninFarshid said...

yat,

heheh...memang cute bila kyra excited daddy dier call or tengok pics daddy dier :) terharu hanin..alhamdulillah she's a strong girl...

insyaAllah yat...anak2 kiter memang kuat :)

....................

nana,

thanks babe...im strong because i have great family and friends (like u ;)) who are always there for me when my hubby's not around...

huhu! of course...kalau hanin sedih...hanin takkan buat depan kyra....nanti kyra ikut apa mommy dier buat :)

HaninFarshid said...

emy,

thanks dear..nanti i blogwalking ur cute blog eh? :)

........................

marsha

hahaha..mulut kyra dah becok...so, letak puting dier tu...diam skit :p nie tengah try tak nak bagi dier isap puting sangat....tapi susah...bebel dier cari puting nanti...

tulah...kiter boleh tahan rindu...yang susahnya bila anak kiter still kecik...kadang2 tercari gak daddy dier...tu yg sedih tu....tapi insyaAllah diorang kuat...anak2 seafarers kan strong2...hihi!

Lina said...

hanin, it brings tears to my eyes reading ur entries.. u both are really really strong... and so lucky to have friends and family supporting u all the way.. muah2 my dear fren..

Elin said...

ala, so cute kyra...cam winaa..klu tgk pc or netbook gmbr walid..sure kiss2 netbook tu...cakap ayid..hee..kelakar. Ckp phone pun camtu..bila walid nak ckp malu2..diam jer. Kyra comey la makin besar...muah2 ckit.