Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

More updates on adik's nikah.....*just for you,B*

Hee....atas permintaan my hubby yang dikasihi dan semua kawan-kawan *cewaaaahhh*...hanin update more about my sister's wedding :) memang banyak pics....and of course...hanin pilih pics yang terbaik..hehehe! ni baru pics from my cousin's and my small sis DSLR ;)ada banyak lagi pics from my sister's friends camera and GG's camera...hihi! belum lagi dapat pics from the official photographer of the wedding,bob...

yups! its 3.21am....and i'm wide awake....heheheh!! why? of courselah.....my hubby called...and main-main message with him...esok..dier busy....takut dier tak boleh call or message me siang...dier boleh call malam je.....takut hanin rindu...malam nie dier layan bini dier yang mengada nie :p thanks sayang...for being there for me.....i love you sooooooooooo much!!!

macam-macam B tanya pasal wedding adik eh? ;) jeles eh...B takde.....hihi! of course every time and every minute honey rindu B...especially time tengok ayah akad nikahkan adik....rindu lak time dulu-dulu ayah akad nikahkan kiter ;) Tok kadi diorang pun sama ngan tok kadi kiter....tok kadi yang sporting....alhamdulillah majlis pernikahan adik berjalan dengan lancar.....malam tu pun...cuaca baik je....hujan pun tak....selalunya hujan lebat.....sekarang ni pun hujan....yelah! risau gak kalau hujan ribut semua....tak selesa lak tetamu yang datang....dalam 250++ tetamu yang hadir for majlis akad nikah adik...all family and close friends.....thank you soooo much for coming....

Adik happy sangat-sangat....impian dier dah tercapai...to have a simple,nice and elegant wedding....and of course dier happy..because now..she's Mrs Fazli ;) Oh! ramai puji food sedap...hehehe!! mestilah sedap......JM beriani is the caterer....and then ada gak nasi lemak bungkus from Ani Sup Utara untuk alas perut.....yang penting...makanan cukup malam tu..takde kurang.....semua happy dapat makan puas-puas.....

sekarang,busy ngan wedding reception adik lak nanti......24th december nie nak check in hotel.....senang check in awal-awal...nak prepare for adik's wedding reception this 25th december...and then,a day before adik's wedding reception...nak buat spa ;) huhu! tak sabarnyaaaaa....i know its gonna be a great wedding......adik memang bekerja keras to make sure her wedding dream comes true...insyaAllah adik.....i will pray the best for you :) and then, 1st January 2011,majlis bertandang at fly's house.....busy...busy...busy...sampai january.....


oh! i cant wait....February 2011 gonna be my favourite month....yipppeeeee!! mama's birthday and my hubby's birthday bulan february nie....and en.Farshid nak balik dalam middle of february...paling lambat pun end of february...bestnyaaaaaaaaaaaaa.........B sayang,Honey doakan B selamat balik to me and kyra....Love you soooooooo much!! tak sabar nak peluk B....rindu B sangat-sangat...


oklah..malas nak bebel panjang-panjang....do enjoy more pics of my sister's nikah day ;)



 with my lil princess :)

we miss you daddy...

 orang kuat disebalik pernikahan adik..
mama,mak teh and mak uda...

 with my best friends....
aisha and GG..
thankx for coming...
jumpa lagi this 25th december,k...

 my lil rock star cousin,fisha...

 my beautiful cousins...
ety and uswah....

 TV disediakan diluar...
untuk tetamu yang berada di luar...
only close family yang boleh ada dalam rumah
 semasa upacara pernikahan....

 each table ada this cute flower
with love quotes...
sweetkan?? ;)

heheheh....teringat time kiter dulu-dulu B...

 Fly happy dah lepas...hahahah!

 adik terharu...heheheh!

Aminnn...
semua berjalan dengan lancar...

berdebar-debar....
my two beautiful sisters...

;)

yang...you dah jadi milik i tau...

our cheeky lil kyra with papa fly and mama adik..
 Smileeeeee!

 the happy us....

 serious+tak serious...

my lil sis....

oklah nite...nite....nak sleep....esok nak bangun awal.....nak kuar lunch with my family ;) B... big hugs and kisses from me and kyra to you....muahxxxxxx!!

B,thank you soooo much for everything........B memang the bestlahhhh!!
 

10 comments:

Marsha~ said...

sangat chinese look.. hehehe.. best sangat tgk.. tapi tak puas.. we want more.. hehehe..

congrats Kyra sbb dapat uncle baru... hehehe

HaninFarshid said...

marsha,

adik memang chinese look....kalau gi mana2...mesti semua ckp chinese ngan dier...btw,thanks dear...kyra memang happy dpt uncle baru...

CuppyCakeMommy said...

gojes sangat..u all adik beradik mmg chinese look habis..
kyra ni kira mix lah eh..chinese+iran...hhehe..no wonder dia comel sangat..

HaninFarshid said...

siti..

hahahah! thankx dear :)

Mummy Zara Sofea said...

cntikkk

S.A.L.J.U said...

sgt cantik.....

tak lupe ternampak gambar2 ni kat blog mummyizan

so berkaitan la eh. sebelah pihak mummy izan sebelah pihak dr mummy hanin.


tak lupe nak bgtahu..kak hanin d tag contest Si Manj kU cOMEL....jom join

Mama Kyra said...

sgt cntk adik kak hanin..rupanya akk bersedara ngn kak izan(blogger)..tahniah akk sbb dpt adik ipa..

HaninFarshid said...

sheeda

thanks babe ;)

..................

sha

thanks...insyaAllah k.nin join :)

really? hehehe...k.nin tak kenal sangat family adik ipar k.nin...just kenal dier ngan parents dier je...

HaninFarshid said...

eja,

thanks dear...hihi! really? k.nin tak kenal sangat family belah adik ipar k.nin....only his parents :)and yups...im happy..akhirnya dier dah jadi adik ipar k.nin....dah kenal lama dah...more than 5 years...and he's a very nice guy...memang rapat sangat2...

Mama Kyra said...

kak izan ngn adik akk kira biras la.dia ade ajak eja pegi kt ampang 1hb ni..if pegi leh jupe kak hanin ngn kyra kn..hehe