Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 16, 2010

lagi 2 more days to go...happy+busy+excited...

This week Hanin memang busy sangat-sangat....lagi 2 days...my sister dah nak kawin....huhu! im super duper busy...gi sana...gi sini....memang tak duduk diam....yups! memang penat..but im happy  and of course excited ;)

ni pun baru balik from Empire,Subang....pergi makan and shopping skit.....lagipun my sis nak cari barang skit kat sana...sambil-sambil tu,hanin pun beli shoes..for kyra lak,hanin beli few clothes and shoes nak pakai for my sister's wedding...nasib baiklah hanin duduk subang jaya...semua ada..hehe...Subang parade,Empire and Sunway pyramid tu memang hanin selalu gi lah....kalau terlebih rajin nak gi jauh skit...baru gi OU,bangsar village or pavillion...hihi! seronok kyra...mama tok and Nek ma dier belanja dier macam-macam....kyra dapat baju....dapat mr.caterpillar...dapat shoes..alhamdulillah...murah rezeki kyra...thanks mama...thanks tok mama...sebab buat kyra happy ;) 

oh! this few days...hanin ada flu skit...cuaca skang kot...sejuk je....tu yang senang dapat flu :) alhamdulillah...even though my hubby is far away from me....he's always there for me....when i told him that im not feeling very well...terus dier call and message me...and then, kalau me and him tak busy...every nite mesti chat....Thank you soooo much,sayang...and of course dah plan macam-macam with him bila dier balik nie ;) yippeeeee...tak sabarnya......makin bertambahlah cop kat pasport kyra...hehehe! bila dengar je suara my hubby.....and bila dapat message and chat with him....terus hilang sakit hanin...jadi gedik manja lah pulak....hahaha! mengadanyaaaa hanin...kyra pun happy dapat keep in touch with her daddy..kalau daddy call...mesti dier busy body nak kacau....amboi...kyra...sukanya dier..daddy dah janji macam-macam dengan kyra ;)


lagi satu..hanin sedih...handphone hanin rosak.....nasib baik hanin ada banyak hand phone spare...hahaha! my hubby dah suruh beli 2 new hand phones.....satu maybe BB....because boleh selalu YM with him...and satu hand phone yang ada video call and for my maxis simcard..BB hanin ingat nak beli another line...hanin ingat nak guna celcom lah...sebab family hanin banyak guna celcom...hehehe....dulu hanin memang tak suka BB sebab takde video call tapi..sejak my hubby kerja with this company...hanin memang kena beli BB sebab senang nanti nak chatting with him...lagipun,kitorang dah jarang bervideo call...yelah...international video calls memang mahal..heheh! tengoklah....hanin tunggu my hubby balik...baru gi beli.....takpe..sabar hanin...lagi 2 months je farshid nak balik ;) hee...hanin nie memang ketinggalan...family hanin semua dah guna BB...hanin baru nak guna sampai kena kutuk ngan diorg :p Hanin rasa handphone hanin merajuk kot...tu yang rosak....sebab my hubby asik cakap nak beli new handphone for me...wah! kuat merajuk gak handphone hanin :) oh! hanin nie pengguna setia Mr Nokia....tapi terpaksalah hanin curang....sorry eh..mr nokia...


oppsss...look at the time...terlebih bebel lak..oklah..nak gi dinner....do enjoy the pics of our cheeky lil kyra at Empire,Subang :)

............................................................................

 hmm..apalah best sangat shopping sini?...

 daddy...kyra ada new toy...mr caterpillar

 sayang mr caterpillar...

 ahhhh..penatnyaaa tunggu mommy 
and mama adik shopping...

..........................................................

B...here's the pics of our lil kyra..tengah tengok cermin..suka sangat2 pics nie..hehe..nampak sangat dier bosan tunggu mommy dier shopping sampai layan diri dier sendiri....


 B..cuba bayangkan our 
lil kyra ada twin sister...hahah!

 apa tengok-tengok tu,kyra?

muncungnyaaaa mulut dier..hehe!
mommy rasa nak gigit-gigit je mulut tu...


P/S: B,i love you soooooooo much.......jangan lupa our date tonight....muahx!!! 

5 comments:

Mummy Zara Sofea said...

cutenye bju kyra...

ummi nia said...

berbaloi kyra tggu mama shopping..dpt pulangan yg lumayan..untung-untung..re1zeki kyra tue..

aza said...

cute nye kyra... tido mlm blh plok2 mr caterpillar yer ...:)

HaninFarshid said...

sheeda,

thanks babe :)

...........

ummi nia

hehehe....alhamdulillah rezeki kyra....dier memang cepat bosan kalau teman mommy dier shopping...tapi kalau dier shopping....gi toys'r'us...tak bosan lak dier...hahah...

HaninFarshid said...

aza

thanks dear...memang skang malam2 peluk mr caterpillar tu...hehehe...