Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 12, 2010

Bestnya urut,mommy...

Bestnya......tak sabar our lil kyra nak besar skit :) kalau boleh nak bawa kyra now.......B, nanti B balik...kiter bawa kyra gi sini eh? hihi....mesti our lil princess suka sangat-sangat ;)

 My lil cousins,fisha and aerisha...suka sangat-sangat gi sini...i know kyra will love it too....

B pun tau....Honey suka sangat urut-urut nie.....either panggil orang datang rumah urut...or gi spa....so now, i think....our lil kyra dah follow mommy dier ;) maybe sebab dier asik tengok mommy dier kena urut..tu yang dier teringin...


Last Friday.....mama panggil orang datang urut kat rumah...lepas mama operation,mama asik lenguh-lenguh badan....so,kenalah urut skit..buang lenguh-lenguh tu...bila tengok mama urut macam best...hanin pun joinlah......best gak sekali-sekala manjakan badan kiter nie...yups! hanin wajib urut sebulan sekali atau dua kali....baru rasa fresh ;)


and then...suddenly makcik urut tu tanya...kyra nak tak urut skali?...maybe sebab dier tengok kyra dok intai-intai apa mommy dier buat....so,hanin kata ok..after makcik tu kata..tak salah budak-budak kena urut...at least bagi ringan skit badan diorg...


oh...lagi satu....that time,my lil kyra ada batuk-batuk skit...and macam moody...maybe tak selesa...tu yg makcik tu mintak nak urut :) and guess what?? kyra suka sangat-sangat kena urut sampai tertido...hehehe!! and alhamdulillah....after that urut...batuk kyra makin kurang....and kyra is back to her active and happy self...yang bestnya, dier dah kurang menangis..and tido nyenyak the whole nite...


 bestnya urut tangan...
hilang skit lenguh-lenguh tu..
 tengah urut dada...bagi selesa skit....
kurangkan batuk-batuk...
sampai tertido-tido my lil kyra...

 bestnyaaaaa mommy...

tengok B...suka kyra kena urut :P


B.....i think kyra pun macam honey....she needs something to relax her mind ;) her body also needs to be pampered... and yes!! spa is a good place for her......boleh eh,B? Kyra...nanti mommy and daddy bawa kyra gi Feffys Kid Spa at Solaris Mont Kiara....heee...im sooo excited!



 the spa...
atas coffee bean...

 bestnyaaaaaa

 tak sabarnya nak bawa kyra datang sini...

:)

kiter bawa eh kyra gi sana pleaseeeee...kiter boleh bawa her aunty fisha and aunty aerrisha sekali...baru ada gang....yups.....they will enjoy themself....

heee...mommy dah berangan nak buat spa birthday party for you....mesti cute :) hee....hanin..sabar..sabar....tunggu kyra besar skit.....

B,takkan kyra sorang je nak buat spa...nanti B balik...me and you pun gi spa eh? ;) hehehe... 


P/S: thanks B...had a great time chatting with you....seronok dapat story macam-macam dekat B :) oh! and thanks teman honey tulis blog...as promised...honey dah update new blog for you ;) love you soooooo much.....

P/S/S: sedihhhh...tomorrow nak gi malacca....tak dpt chatting dengan you....B call me,eh? message-message pun takpe...muahx!

6 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

auntie wani pon jeles la mcm ni..
nak jugakkk..hehe

Elin said...

alala...sure best sgt massage tu sampai terlena si comey kyra ni.

Marsha~ said...

btol tu hanin.. kids mcm kyra kena gak urut sekali sekala.. buaknle kuat mcm urut style kita kan.. bagus utk peredaran darah dia... :)

aie said...

Hi hanin,

Salam perkenalan,sangat best baca ur blog cter pasal kyra.^^

kyra sgt aktif, urut sekali sekala takpe ^^ my aqeel pon dari lahir dulu dah urut dah, tapi kena cari orang yg betul2 pandai okeh


:D

mamamarissa said...

wah!!! best sgt la tue sampai terlena anak dara sorang nie :)

CuppyCakeMommy said...

aaaaa..bestnya..jangan lupa jemput mia tuu...tak tahu lah Mia dapat merasa ke tak spa macam ni skali..heheeh..

btw i tag u kat blog..sila terima skarang ok..