Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 19, 2010

Congrats to my beloved sis :)

Alhamdulillah...18th December 2010....dengan sekali lafaz nikah,my 2nd sister dah jadi wife to Muhammad Fazli a.k.a Fly.....aminnnnn!!! am sooooooo happy for you adik.....*crying*...Congratsssssss!! bersyukur sangat-sangat semuanya berjalan dengan lancar...cuaca pun baik je semalam :)

oh yes.....adik nampak gorgeous and happy sangat-sangat semalam....welcome fly...to our family....jaga tau adik kesayangan k.nin baik-baik....k.nin and abg farshid akan sentiasa mendoakan semoga adik and fly bahagia buat selama-lamanya dan sentiasa dimurahkan rezeki....oh! kyra happy sangat ada Papa Fly nak melayan dier nanti ;) hihi!

Now,dah lepas dah kenduri nikah adik...sekarang busy lak untuk wedding reception adik next week at Marriot putrajaya...tak sabar..yay!yay! we're gonna sleep over at the hotel for two nites..nak get ready untuk wedding adik.....maybe gi spa ke? hihi! B,kitorang dapat 50% discount untuk buat spa at the hotel ;) ayah pun dah book 30 rooms for family and friends...at least senang skit untuk yang datang dari jauh yang datang ke wedding reception adik nanti...sigh! really wish you were here with us celebrating adik's big day....tapi takpe....Honey faham kerja B  as marine engineer...I'm still happy B called me yesterday to talk to me and wish congrats to adik :) sian B..layan honey yang rindu B...thanks for calling me banyak-banyak kali.....love you soooooo much...B,mengadakan honey?...menangis semalam...rindu kat B....hihi! honey patut bersyukur....B dapat call honey selalu..entahlah sayang....yesterday honey sensitive skit....sorry,B....honey susahkan B...layan honey yang mengada and manja nie :) but...thank you soooo much...for being there for me and for being an understanding and loving husband.....






*stop jap.....*







hihi! sorry.....my hubby called...tanya dah update blog tak pasal wedding adik?


amboi sayang...tak sabar nampak....ok....ni pics wedding adik....honey letak skit dulu :) nanti dapat pics lagi from pakcik,fara,uswah,wani semua....honey update lagi,eh?


do enjoy the pics of adik's nikah day ;)
 


ayah...akad nikahkan adik and fly...
sigh! miss those times...
ayah pun akad nikahkan us ;)

kiss skit...

 ;)

 apa yang happy-happy tu?

 bukti kami dah kawin :p

 kyra happily welcoming papa fly to the family...

eee..merahnya jari papa fly...

the happy cousins...
doorgift for adik's nikah...
tempat letak salt and pepper....
looks like people hugging ;)
semua suka...hihi!


P/S: terima kasih kepada semua yang datang memeriahkan majlis akad nikah my sis..muahx!! love you all....

15 comments:

hanny maness said...

congrats untuk adik kak hanin ! :)
btw, doorgift tu sangat cantik & cute. beli kat indonesia ye kak. sweettt sangat2. :))

kiss untuk kyra ye kak ;)

.cik yaya. said...

comel gila doorgift tuh..mmg berguna gak..

ZiLoT said...

congrats yeh for adik k.nin~

p/s : the doorgift sangat comelll!! :))

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah akk..cantik pelamin tu kak..and adik akk sgt cun..doorgift tu cantik la kak..mne nak cari ekh

HaninFarshid said...

hanny,

thanks sis...comelkan doorgift tu? adik akak nie memang suka cari yg lain dr yg lain...ada je idea dier nak bagi doorgift...yups,beli kat jakarta indonesia :)

ok...kyra kiss aunty hanny dier balik :)

..............

yaya

thanks dear :)

HaninFarshid said...

zilot..

thanks dear....yups..memang ramai suka doorgift tu :)

......................

Iqa

thanks dear....doorgift tu beli kat tempat wedding gift kat jakarta..lupa lak nama tempat tu....tapi situ memang banyak pilihan :)

peah @ peps said...

that doorgift is so unique...Cik Peah loves your sister's wedding dress

New Entry: Top 10 Google Keywords

OneSimpleMother said...

congrat to hanin & famili. dapat ahli keluarga baru. cutenya door gift tu. lain dari yg lain.. :)

Wina Momma Kira said...

congrats to ur sis, hanin & all the best to her in her married life :-)

liza said...

congrat to adik hanin n congrat to hanin sebb dah dapat ahli keluarga baru:)
bila ada majlis family camni mmg akan terasa bila hubby takder..sedih tapi u are a strong mummy.:)

Elin said...

Hanin, congrat to ur sis..da jadi wife org. Cantik sgt die.....

psst, yup doorgift tu sgt cumilll and berguna.

Marsha~ said...

congrats to ur sis.. update cepat tau.. suka tgk

HaninFarshid said...

peah,

thanks dear :)

...............

kak mas,

tq kak...yups!! adik memang pastikan doorgift tu org suka,unik dan berguna :)

HaninFarshid said...

wina,

thanks babe :)
.....................

liza,

tulah..time2 nie memang rindu kat hubby....yups! i try to be strong...thanks dear...

HaninFarshid said...

lin,

tulah..tak sangka...dah jadi wife dah adik hanin....hihi!!

memang ramai suka doorgift tu....sebab cute dan berguna :) thanks...

...................

marsha..

hahahah!!marsha nie sama macam farshid :p suh cepat2 update...

thanks....