Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 23, 2010

B mesti suka header baru blog honey ;)


Terharu Hanin...huhu! ada gak yang sanggup comment kat marsha...kata tak boleh bukak blog Hanin....im soooooo sorry....Hanin tak tau lak.....maybe blog skang tengah ada problem :( thank you sooooo much marsha....sebab sudi beritahu Hanin....susah-susahkan marsha je...you're such a great blogger friend ;) 

OK...now....Hanin dah tukar header Hanin...Oh! i love this pic sooooooooo much.....*korang suka tak?* daddy tengah timang-timang kyra :)  diorang nampak happy sangat-sangat....honey tau B.....B mesti tak sabar nak balik...nak peluk kyra puas-puas....and of course me.....i know you miss us sooooooo much....yups! we miss you too....Tadi my hubby called :) yay!! semalam pun dier call lah....hihi! err...macam selalu lah dier call :P ...of course biler dier call,dier meluahkan perasaan rindu and sayang to both of us...yang penting,biler B call...honey rasa happy dan lega sangat-sangat...that means B selamat....dan sihat kat atas kapal :) Alhamdulillah.....

so,biler hanin dah tukar header..hope the reader of my blog...yang tak boleh bukak my blog tu......bolehlah bukak blog hanin skang...Hanin memang tak tau apa problem dier....memang hanin tak privatekan blog hanin lagi....hope...blog hanin takdelah kena virus...

lagi satu..hanin memang tak benarkan anonymous komen my blog....Hanin dah malas dah nak gaduh-gaduh....kalau tak suka baca my blog....anda dipersilakan keluar from my blog ye....tapi Hanin tau...yang tak suka Hanin pun....or menyampah dengan Hanin...still suka baca gak blog Hanin....nak tau perkembangan Hanin dengan Kyra...thank you sooooo much ;) kepada yang suka blog hanin...terima kasih atas sokongan anda...tanpa anda..siapalah saya...hihi! cewah! skemanya ayat :P tapi yang penting sekali..my hubby suka baca my blog...dierlah peminat setiasa my blog..nak tau perkembangan anak dan isteri kesayangan dier nie ;)

oh! my hubby ada cakap....dier ada order benda yang paling kyra nak kat online...something special....yay! tak sabarnya nak tengok benda tu.....i know nie mesti special sangat-sangat...and of course our lil kyra suka :)

Mommy and Kyra sayang daddy sangat-sangat....we love you too...You're the best..thank you sayang sebab buat mommy and kyra happy :)


P/S: Aisha dearie......thanks dear for your support....i miss you soooooo much....hope to see you soon....

P/S/S: GG,cant wait to see you this saturday..insyaAllah :) miss you babe....

P/S/S/S: Shy,Hanin rindu shy...aunty semua....hope to see you soon....sorry hanin busy sangat-sangat...memang nak jumpa shy semua kalau free...

P/S/S/S/S: I miss all my friends........rindu sangat-sangat.....dah lama kan tak lepak macam dulu....thank you all for your calls and messages...you're such a great friend...

8 comments:

hanny maness said...

kak nin, bukan abg farshid je suka header blog kak nin, hani pun sukaaaaaa sangat ! :))


ermm gift tu cantik la. cute je.
tp kyra lagi cute! eheee :D

PurpearlLyna said...

lacquer bowl tu cun lah !!!!

Marsha~ said...

heheheh... hope reader tu dah boleh bukak blog hanin.... tolong menolong adelah amalan mulia.. hehehehe...

cantiknyeeee gifts tu, rasa nak kawin sekali lg je mcm ni... heheh

HaninFarshid said...

hanny,

thank you soooo much dear...header tu sweetkan? rindu sangat2 time abg farshid spend time with us :)

thanks :)

.................

lyna

thanks dear :)

HaninFarshid said...

marsha

hahahah!! so sweet of u..thanks again :)

takpe...nanti qila kawin...hik! hanin tau lambat lagi...dah tau dah gift nak bagi apa ;)

Azizah Abd Jamal said...

Hanin,

gg sgt suka the door gift, sgt cantik ;)

x sabar untuk berjumpa ngn hanin esok heheee..nak bercanda ria ngan si cheeky kyra..

Till then,
Emuahhhhh!

ourLOVEternity said...

marsha..sm lah kt rs cam nk kawin skali lg jek..(kwin gan laki yg sm..)
tp honestly mmg sgt cantik doorgift tue..

farah said...

cantek! suka sgt2~! =)))