Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 1, 2010

Alhamdulillah...murah rezeki kyra :)

Fuh....Penat shopping raya for our lil kyra :) sian anak mommy...balik balik je terus tido...penat sangat....

sian dier penat shopping :P

Alhamdulillah...rezeki kyra B..ramai nak belikan kyra baju and kasut kyra :) kyrakan cucu and cicit sulung....memang semua manjakan our lil girl....memang our lil' girl happy sangat-sangat....wah! bergaya sakan anak mommy raya nie :)

Tadi...honey,Tok mama,Kyra and k.wasini gi Sunway Pyramid....Tok mama nak belikan kasut raya untuk cicit kesayangan dier ni..Honey memang tak nak bawa kyra...tapi nak beli kasut...susah kalau kyra takde...tok mama pun dah excited sangat-sangat...so,honey bawa je lah :) Kitorang gi clarks cari kasut kyra...dapatlah 2 pasang kasut raya kat clarks...huhu! 1 sandal and 1 kasut...wah! memang happy our lil girl try kasut tu....and then gi crocs....ingat nak cari kasut for me...tapi our lil girl yang terlebih excited nak try....so, terbeli lah 2 pasang lagi kasut raya kyra kat crocs...hahah!! tulah...kyra buat muka cute je kat Nek ma dier...terus Nek ma dier kesian and belikan new shoes for her....Pandai dier eh? untung anak mommy....Honey nak bayar...tapi tok mama tak bagi :P tapi...honey tetap nak bayar....so, tok mama kata...1 honey bayar....1 tok mama bayar...tengok tu B.....tok mama tetap degil nak bayar..honey redha jelah.....rezeki kyra....Alhamdulillah.....kira..tok mama belanja kyra 3 kasut raya....and honey beli 1 kasut raya for kyra...wah! 4 pasang kasut anak mommy dapat....for me? huuhu! kasut yang honey nak..takde size :( sedih....honey takde rezeki nak beli kasut,B...takpelah...next time :) sabtu nie honey boleh cari kasut honey...

honey ingat nak beli new clothes for kyra...tapi takde yang honey berkenan kat Sunway Pyramid....takpelah...this saturday,mama kata nak bawa gi One Utama....mama kata dier punya turn lak nak shopping for kyra....hahaha! mama jeles eh...tok mama shoppingkan untuk kyra? yay! honey suka...kat sana banyak choice untuk baju budak...cute-cute lak tu.....ada GAP...Guess,Pumpkin Patch,Oshkosh,Mothercare....etc.....hihi! and then,honey nak cari baju for me.....and tengoklah...maybe nak cari make-up gak :) tak sabarnya nak tunggu saturday nie :)

sebenarnya....baju raya kyra dah banyak beli.....pergi singapore hari tu pun beli new clothes for her and ada yang beli online...semua baju kyra adalah....GAP,Cotton On kids,Guess,Ralph Lau***,G***i,B****rry, Ed H****...hmm....banyak lagilah..tapi tulah....bukan honey je nak shopping lagi for kyra...mama tok,tok ayah,nekma....semualah nak beli untuk kyra...yelah! baju for baby girls cute sangat-sangat...semua geram tengok...tu yang terlebih beli....pape pun...thank you sooooooooo much semua....kyra suka sangat-sangat.....excited dier nak pakai....Hanin pun tak sabar nak pakaikan kyra her new clothes hari raya nie :)

oklah...B nak tengokkan baju raya kyra?hihi....ni baru skit je tau B.....malas nak amik gambar banyak-banyak...ada lagi baju raya kyra yang tertinggal kat Johor...lusa mama balik Subang Jaya....dier bawa balik baju kyra..

Alhamdulillah sayang....murah rezeki kyra :)

Baju honey tak payah tunjuklah eh? ;) nanti honey beritahu kat B...baju apa honey beli for raya....jangan terkejut tau,B...hahahah!



her baju tido...
baju tido dier pun 15++ pasang...
ada yang beli online...murah!! ada yang beli kat Gap store..


her cool and sexy shirts
and short pants...


her adorable shirts...
mesti cute kalau kyra
pakai dengan leggings
and jeans or skirt..



her dresses....


her new shoes...
seronoknya dier ada 4 pairs of shoes...


baju dress kyra lagi and short skirts :)

her special baju raya 1


her special baju raya 2...
kyra mesti nampak vogue ;)



err...thank you semua sebab belanja kyra
beli baju raya...kalau ada rezeki lebih lagi...
shopping lagi for me,eh?


comel-comel tak baju our lil kyra,sayang??ada banyak lagi baju raya kyra...nanti nantilah honey tunjuk...hihi!! malas nak kuarkan from paper bag...and then amik gambar :P...

B jangan risau....baju kurung and kebaya pun kyra ada....2 pasang baju kurung mama bozo dier bagi....1 pasang baju kurung and 1 pasang baju kebaya tok mama and tok ayah dier beli for her :)

heeee......tak sabarnya raya....

oh! tomorrow me and kyra nak sleep over at your mom's house :) uncle farzad and aunty nana dier nak manja puas-puas dengan kyra...this friday...uncle farzad nak fly gi ireland dah....after raya lak..aunty nana dier nak fly gi UK...

B...kalau ada line...call nana and farzad tau...wish them luck...

:) love you soooo much sayang...miss u too...good nite!

Thank you sooooooo much for everything....

P/S: cant wait this weekend....shopping raya lagi...insyaAllah its for the last time...hihi!



16 comments:

ummu luqman said...

banyaknya baju raya kyra... malu luqman.. baju luqman sangat sikit... hihihi..

HaninFarshid said...

huhu!!

mommy dier beli untuk dier pun skit :) ramai yang sponsor baju raya kyra...tu yg nampak byk :)

Mama Qiestina said...

weeeeeeeee manyaknyeee baju kyra.tomei tomeiii gileee.

ehehe baju tdo pon ada kan :)sama cam qies kot malam-malam nak ikot mama g beraya.eheh.

tula ade anak ni,murah rezeki kan hanin.syukur alhamdulillah..

Marsha~ said...

woaaaaaaaaaaaaahhhh......... kalah mummy ni kyra ni... hehehehehehehe..

untung jadi cucu dan cicit sulung ni tau... besh besh besh... ;)

Elin said...

wow wee..manyak nyer baju raya kyra...cute2 plak tu...geram tgk...sure cute kyra pki nnt... :). Aunty paling suke tgk dress pink stripe tu...tomey...

ummi nia said...

salam kenal..
sy dah follow belog nie..
manyaknya baju raya kyra..

ety said...

byk nyer baju kyra...best tgk baju for girl...byk choice kan..baju for boy asyik2 shirt n kemeja..tu jer la..hee..

tp apapun raya ni mmg untuk anak2..byk shopping tuk dia..rizqi pun ada la lbh kurang 11 pasang je bj dia..

ummi nia said...

thanks follow belog sy yg xseberapa..suka tgk gelagat kyra

HaninFarshid said...

yat,

hihi! tulah...murah rezeki kyra :) alhamdulillah...

banyak sangat baju...hope sempat ler pakai..haaha!

kyra kalau kuar malam...dier ada baju long sleeve/sweater dier...baju tido tu selalunya hanin guna biler gi balik kampung....tido umah mak mentua atau gi jalan2 babymoon :p kenalah nampak cute and smartkan?hihi!

alaaa....baju qies pun cute sangat2...moga kiter semua dimurahkan rezeki...aminnn!

HaninFarshid said...

marsha..

tulah....mommy kyra memang kalah...baju kyra lebih banyak...hahah! tulah untungnya jadi yang sulung :P
semua manjakan dier...

HaninFarshid said...

elin..

thanks aunty :) baju wina pun cute2...

..............

ummi nia...

thanks kerana sudi baca and follow blog saya yang tak seberapa :)

HaninFarshid said...

ety...

tulah...ramai yang sponsor...tu yg jadi terlebih banyak :p

baju for baby boy pun comel2...geram sangat tengok...

memang raya nie byk focus kat kyra...dier dah dapat kaki and pandai macam2...so,semua excited for her...yg tak sabarnya..nak tgk dier pakai baju kurung and salam cium tangan :)

HaninFarshid said...

ummi nia

:)thanks...

Yan said...

salam kenal..

bertuahnye kyra banyaknye baju raya dia

aza said...

meriahnye bayu raya kyra...
hi hanin, saya add link blog awk dlm blog saya yer...=)

HaninFarshid said...

yan..

salam kenal...

yups! syukur...rezeki kyra :)

.............

azza..

ok...thanks azza sebab sudi baca blog hanin :) salam kenal...