Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 31, 2009

B....our lil' Kyra dah meniarap!! :)

*smiling* Bestnyaaaaaaaaaaaaaa!! B anchor for 10 days at Bintulu....me and kyra dapat manja-manja dengan B.....i'm soooooooo happy B....both of us dapat manja dengan B puas-puas ;)

of course...honey suka...suka sangat....biler my HP keep on ringing....hik!hik!

tapi sekarang honey nak gi mana-mana...ada bodyguard lah...everything kena mintak permission B :P nak shopping...nak kuar...nak makan...semualah....i must ask you first before i do anything...walaupun dalam fon je....I love it....honey rasa selamat je :)

B sukalah tu...Kyra dah cakap banyak dengan B....huhu! macam-macam dier nak report dengan B kan? if Honey tak bagi dier cakap dengan B...mesti dier menangis...dier mesti nak dengar suara daddy dier...takpelah B....kyra pun excited nak cakap dengan B...heheh! camnalah Honey nak buy new HP....kyra yang conquer Hp....lepas tu gigit-gigit fon tu sampai basah....suka sangat dier tengok HP :P tunggu B balik baru beli lah..Hp lama bagi kyra guna, eh?...if dier dah ada her own HP...takdelah dier kacau mommy nak cakap dengan daddy lagi :P



B.....honey ada good news!!!


our Kyra dah meniarap!!!


^________^




banyak kali gak lah...but this time..honey dapat amik gambar...hee....happy kyra :) honey pun happy....kyra nie jenis yang tak sabar,B...if dier tak dapat buat...dier mesti mengamuk...but....she will try banyak-banyak kali sampai dier boleh....kyra takkan give-up :)

*hee...macam daddy dier..never give up*


this 2nd August anak kiter dah four months....cepatkan masa berlalu,B? yups! i'm happy our lil Kyra is a very healthy baby girl....and now...ada je benda baru kyra nak buat....i'll always be with her...nak tengok apa yang kyra dah pandai buat :)

oppssss!! B call honey...heee...nak cerita kat B...apa yang honey shopping kat Bangsar Village tadi ;) thanks sayang sebab bagi permission :P



ok,B...do enjoy the pictures of our lil Kyra :)

............................................................................................


pix of our lil kyra try nak meniarap





mommy...bosanlah..
asik sleep je...




nak try meniaraplah...




ok..here goes...
1..2...3...




huhu! susahnya mommy...




yearghhhhh! i can do it....



mommy...mommy...
yay!!! kyra berjaya...



yay!!
are you proud of me,daddy?






dah penat...
rest jap...



*clap clap* pandai Kyra...Yes..we are proud of you :)


................................................................................................

pix of our lil kyra talk on the hp with you :)






look sayang....
how excited she is dapat cakap with her daddy...
ada je dier nak report dekat B...







ada je dier nak berborak with you,B..
sampai tak nak bagi mommy
cakap dengan daddy...





lepas sibuk kacau Honey cakap phone..
dier kacau lak honey main laptop :p
ish! takkan nak beli laptop untuk dier gak..hahah!



yes.B..our lil girl dah besarkan? ada je yang kyra buat bagi Honey ketawa..she brings joy to my life...

9 comments:

faRra said...

i guess, u shud buy the laptop fo her too..hehehhehe..

>_____<


Kyra mmg sgt active okeyh..n sgtttt la comey!!geram betul tgk die aritu..

hehehhhe

Till The End said...

Yeay Kyra dh meniarap, sgat comel..

Mesti kak hanin x sabar nk tgok dia berjalan kan ^___^

Akak amik award kat blog linda k

^___^ *wink*

Anonymous said...

suka sangat tngok kyra... comel~~~ bila dia duduk......geram...mata bulam cam mummy dia...rasa nak pelok2

muuah,muuah unk kyra..hehe

-kak shima-

.ArianiAizat. said...

seronoknya dpt tengok kyra da pandai meniarap..sket ag..merangkak plak..pastu jalan terkedek kedek..hee kiut :)

~ L i N d A u S ~ said...

wah..hanin dpt amik gmbar kyra meniarap...
bestnyer...
pas ni kyra dah bleh mrangkak plak..
linda x dpt snap lg gmbar rania mniarap...
biase la bz sbb ade anak 2 org..
hehehe..
tau2 je rania dah meniarap...
comey sgt kyra ni..
gram auntie tgk...

Marsha~ said...

kyra yg bijaaaakkk... kak Qila dulu susah nak meniarap sbb gendut.. hehehe

Belly-Button said...

kak hanin,,
nice meeting u n baby kyra yesterday! she is soo cute!
and she has mr.rhino yg besh! hehe.. ;)

HaninFarshid said...

farra..

hahah!! wah! ada org suh belikan kyra laptop :P

yups...kyra makin active..mommmy dier makin penat..

^___^


....................


linda

yes...memang tak sabar sgt2 nak tengok kyra jalan2...leh shopping kasut lak :)

ok linda... thanks..

.......................

kak shima

thanks kak...muah muah untuk akak gak...miss u lah kak..

................

nani

heee...memang seronok..part jalan terkedek2 tu yg k.nin tak sabar ;)

HaninFarshid said...

linda


hehehe...memang hanin excited tengok kyra nak try meniarap...alhamdulillah dapat amik gambar dier utk daddy dier tengok ;)

.......................

marsha

hahah! kyra pun susah gak meniarap..aunty dier kata kepala dier besar and perut dier buncit...hahah!

................

sha

hi dear...nice meeting u 2..memang bestkan MR Rhino dier?:)