Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 16, 2009

Daddy, kyra dapat parcel.......

hik! B.........Guess what? Yesterday, our lil kyra dapat Parcel...from Pahang lagi...jeng! jeng! jeng! terkejut Honey and Wani biler semalam ada van from AirPak express hantar parcel untuk Kyra :p

*Honey tau...if that parcel from a boy..mesti B kurung kyra kat rumah...hahaha!*


.......................................................................................................................................

first-first..my lil sis,wani tanya mamat tu...parcel tu untuk sapa...heheh!!


mamat parcel : untuk mariah....

Wani : K.nin!!!!!! Mariah ada parcel.......

Honey pun keluar dari rumah dengan terkejutnya.....

me : Mar
iah apa?

mamat parcel : err....mariah k..k..kura kot....

Apalagi....honey and wani pun ketawa ler....ada ke
dier kata "kyra" tu "kura"?? maybe dier tak dapat bezakan "y" and "u" kot...huhuh!! and biler that guy tengok me and wani ketawa..dier macam pelik..


mamat parcel : betul ke nie rumah mariah?

Honey : yes...

mamat parcel : mana dier?

Honey : dier tak leh kuar...


mamat parcel : sapa mariah?

Honey : anak saya..baru 3 bulan....

........................................................................................................................................


hik! hik! terkejut mamat parcel tu,B...tersengih-sengih dier macam kerang busuk :p tu ler..tanya banyak-banyak lagi...tapi pelikkan B? orang panggil kyra...mariah :)

After Honey signed paper yang mamat tu suruh...Honey terus lari masuk rumah...excited nak tunjuk Kyra parcel yang dier dapat :) *mommy lak yang lebih-lebih* :p

*Wah! wah! anak mommy nie...dulu mommy selalu dapat parcel from daddy...nie kyra punya turn lak :p Honey jeles nie,B...cepatler hantar parcel for me (suara manja)...hik!hik! nak bagi kyra lak jeles :P*

kyra happy sangat-sangat biler tengok ada hadiah for her :) excited nak bukak biler Honey tunjuk kat dier....nak amik gambar pun susah...kyra tetap try nak bukak wrapping doll tu...hehehe...terlebih excited lak anak mommy ;)

muka excited dapat parcel





try nak bukak hadiah...



geram...susah nak bukak...
mommy help me!!


thanks...
of course kyra loves it ;)


thank you soooooooooooooo much to my dear friends...Megat, Etah and their baby daughter,Azra for the cute doll...kyra loves the doll sooooooooooo much...especially biler dier dengar ada lagu-lagu :) and dier happy..dier dapat new friend,Azra ;)

*Azra dear...tunggu eh hadiah from aunty Hanin and Kyra*


tengah explore the doll...
yay! mr.orange and mr.rhino dah ada gf :p



Best kyra...dapat banyak present....birthday mommy pun ramai bagi present kat kyra...Now, daddy pun suka beli barang for kyra...semualah beli barang for kyra termasuklah mommy..hehehe! takpe...mommy happy biler Kyra happy ^_____^

B...B selalu tanya Honey..."Honey, are you happy? takpe ke jaga Kyra?"

B jangan risau...i'm happy with my life...yes...i love taking care of our lil Kyra...seronok tengok dier makin active and nakal :) hidup Honey Perfect with you and kyra in my life :)

B...u should see kyra...happy je dier...muka perasan cool pun ada biler dier tau ramai sayang dier....ada je new clothes,toys and books for her...heheheh!! and then, sekarang B call...Kyra yang 'conquer' the hp...she knows that her daddy wants to talk to her...mommy dah kena tolak tepi :p hehe..mommy tak jeles...mommy tau...daddy sayang mommy and kyra :)




daddy...
kyra pun cool mcm daddy ;)


Oh! nanti B balik, kiter kena cari new almari for Kyra :p macam tak muat dah baju-baju kyra masuk almari ..hehehe! banyak lagi honey nak shopping for kyra...raya dah dekat ni :) this is her first raya...nak gak kyra nampak cute on hari raya day ;) * even though i'm excited nak celebrate raya with kyra....honey tetap sedih tak dapat raya with you..nasib baik kyra teman mommy...*

Me and Kyra love you soooooo much!! tak sabar B call..kyra nak dengar suara daddy dier :)

sigh! tak sabar B balik this october...camna ler kyra jumpa daddy dier :)



P/s: to my dear friend,R... Be strong k,dear ( i know you are strong)...Allah has a better plan for you...i know it's devastating...hanin pun sedih...but Allah knows whats the best for you...do take a good care of yourself...your health is the most important thing right now...rest betul-betul tau...my prayers are with you....insyaAllah...mungkin ada rezeki lagi selepas nie ;) ...do remember...i'm always here for you if you need me...




11 comments:

Dina said...

Hey lil' Kyra,
I can see how excited you are.
Hee.

Everybody here loves you, you know that?

^____^

PurpearlLyna said...

Mariah...Eh,Opps Kyra!
Pinjam cermin mata tuh boley ??
Hihihihi

Marsha~ said...

kecik2 dah dpt parcel ye.... nasib baik mamat tu tak suruh kura oopss kyra sign.. ehekss

.ArianiAizat. said...

ske sangat sangat gamba kyra pkai spec tuh..

SHOMELLLL sgt!!rase nx penyek penyek! =p
hee geram!! ^__^

ety said...

alololo...somelnyer kyra...mcm artis la dia..nak sign boleh...

kyra dpt parcel yer...kecik2 dh ramai peminat ni..

HaninFarshid said...

dina..

yes..aunty dina...i know....heheheh ;)

.................

lyna

hihihi....tu mama adik punya...kyra pun pinjam :p

................

marsha

hahahah!! tu ler pasal...ingat untuk mommy...kalau ler dier suh gak kyra kuar sign...memang nak kena lempang mamat tuh..dah ler tanya banyak...

...............

nani

hahah! aunty-aunty dier memang suka buli dier...especially dier suka bergambar...kyra layan je aunty dier walaupun aunty dier buat macam2..asalkan diorg amik gambar dier :P

tapi comelkan gambar tu...hanin pun geram...suka lak kyra pakai spec :p

HaninFarshid said...

ety


hik!hik! aunty ety....tu bukan peminat..tu kawan kyra ...kyra suka buat ramai kawan :)rizky pun kawan kyra :)

lepas nie kyra kena belajar sign nie...ntah2 kyra dapat parcel lagi...from daddy ke? :P

mrs.lune said...

suke tgk mata kyra...comey=). mmg pecah rekod tol, br berape bulan da dapat parcel.hikhik.

strangers mmg suke panggil 1st name kite kalo xkenal. sy pun pernah kene cmtu.....tu y die panggil 'mariah' tu...hehehehe

faRra said...

aloloo..baru 3 bulan da dpt parcel..ni jelesh nieh!!!heheheh.. :))

btol ckp k.Ain..strangers suke sgt panggil first name kite..fara pon byk kali da kene..
kt skola baru ni pon camtu..GPK 1 skola tu tak suda2 pangil fara cik wan..isshhh, tak glemer btol name...hahahahha..=p

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

HaninFarshid said...

ain...

tu ler pasal....happy je kyra biler dapat parcel...yups! me too love to see her eyes :)

.......................

farra

hehehe!! panggil 1st name takpe dik oii...tapi yg marahnya...ada ke kyra dier panggil kura...tapi lawak gak..hahahah!

tak tauler camna kyra masuk skolah nanti..apaler kawan2 and cikgu2 kyra panggil dier nanti..