Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 6, 2011

'My Iman Pen Pintar membaca'...sapa nak beli? jom...jom....beli....

Hi all.....

Wah! Ramai betul yang berminat dengan My Iman Pen Pintar Membaca....ada yang text me...bagi comments at my blog...and ada yang call me :)

Who doesnt?? it is a very good talking pen ;)

Pen ini akan menolong anak anda belajar membaca buku-buku dan Al-Quran dengan sebutan dan intonasi yang betul....

Trust me...your kid will love it....yeah! my kyra suka sangat-sangat...everyday dier nak baca buku dengan My Iman Pen Pintar Membaca.....

Ok...now,hanin akan explain more about Pen My Iman...

Pen My Iman...mampu membaca sehingga 150 buah buku....brilliant kan? ;) sesuai digunakan untuk kanak-kanak seawal 2 tahun hingga dewasa.....bagus untuk mereka yang baru hendak belajar bercakap dan membaca ;)




Pen My Iman dijual dengan pakej buku yang lengkap...Pakej  itu mengandungi:
  • Pintar Membaca buku 1-4.
  •  Read with me-Phonic Approach (1&2), Read with me-The 45 key words (1&2),Read with me- Sounds of the Alphabet. 
  • Daily Du'as-Pillars of Islam and Pillars of Iman.
  • Asas Bahasa Arab. 
  • Al-Quran Al Karim

Kesemua pakej  ini (Asas+Al-Quran) berharga RM380.....tidak termasuk postage....


Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang My Iman Pen Pintar Membaca....untuk tempahan,anda boleh e-mail saya : honeyn82@yahoo.com atau contact/message saya terus di talian : 012-6986177....

Tawaran menarik...3 orang pertama yang menempah dan membeli My Iman daripada saya....akan dapat membeli dengan harga serendah rm360 termasuk postage ;) so....cepat...cepat...grab this great opportunity sebelum kehabisan stock....we have few stocks left....


Jika mahu mengetahui dengan lebih lanjut tentang My Iman ini.....sila click sini atau gambar tersebut....



Psst...actually its a video how to use the My Iman pen pintar membaca....hanin dah try upload the video banyak-banyak kali...tapi tak boleh :( so,click to the link,eh? and enjoy the video :)

take care....

muah! hugs and kisses from me and kyra.....

4 comments:

dieha said...

price boley tahan jugak..tapi sgt interesting..this mth diha xleh nak beli hanin..if next mth still avaiable??can put deposit first..just ask..

HaninFarshid said...

dieha,

price kira ok...sebab pen tu byk kegunaan...boleh membaca...boleh buat mp3 player...dan boleh record :) and dieha dapat few good books to read with...

nie hanin tolong business family hanin :) dieha nak order...next month order je....kalau ada stock...will let u know :)

dieha said...

hanin : ok dear..next mth klu ada lagi..let me know ya..mmg minat..

betul..baik utk diri kita n anak2..byk benefit..sebab jarang jumpa macam ni..learn everything.

ida khairani said...

Hanis, ada harga promosi lagi tak? Haha!! Nak beli ni. Ida di setia alam.