Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, September 26, 2011

Survey macam-macam....Malay Post Natal treatment package and hotel dekat Pavillion ;)

Ahhh...bestnyaaaaaa....suka sangat hujan.....sejuk...rasa tenang+relax :)

Baru ada mood skit nak tulis blog...hihi....my hubby pun dah bising-bising...kenapa tak update blog? dierkan peminat no.1 hanin ;)

Just now my hubby call.....borak macam-macam.....best....seronok dapat manja with him ;)

Everyday,he will call me few times....thanks B.....bila pregnant nie....bertambah-tambah ler dier akan call or text or e-mail me....risau+rindu ;) suka sangat-sangat......hanin suka perasaan nie....perasaan rindu ;) *mood jiwang jap :p*


Oh! tadi borak-borak ngan hubby hanin pasal "RAWATAN BERSALIN DAN PENJAGAAN DALAM PANTANG"....dulu,masa time beranakkan kyra...hanin tak kisah sangat pasal benda-benda nie....and hanin tak pantang betul sangat....yang jaga hanin pantang....my hubby,Farshid....hahaha! memanglah tak berpantang hanin :p family hanin pun moden...so,tak tau macam mana nak pantang dengan betul...just buat simple-simple thing...jangan makan tu...jangan makan nie....pakai socks...yang lain...lantaklah...huhu...so,now...after hanin dah tanya few friends hanin yang dah biasa berpantang dengan betul dan expert bab-bab nie.....Hanin tanya pendapat diorang pasal package berpantang yang best....diorang kata....cuba try...Shadira Malay Post Natal treatment....or Pakej Penjagaan dari mengandung sehingga selepas bersalin dengan minyak 1001 malam....and hanin dah survey dua-dua package tu....dah call...tanya price semua...hanin buat kira-kira...Shadira and Minyak 1001 malam tu...lebih kurang je package price dier...dalam rm**** for 28 days...and hanin dah tanya pendapat hubby hanin....mintak kebenaran nak buat nie...and yayyyyy!! dier bagi kebenaran...dier kata ok...ikut hanin mana package hanin nak :) thank you soooooooo much,B...you're the best....hmm....hanin ingat nak start urut from now lah....dari pregnant...Hanin dah call.....insyaAllah....tengoklah...maybe...next week hanin nak start urut...buang angin....hope hilanglah semua pening+loya+lenguh+sakit sendi hanin :)

Selain tu,hanin pun ada discuss ngan hubby hanin...pasal apa nak buat  bila dier balik end of november nanti ;) dalam bulan December...kitorang nak gi singapore....ada sale....nak shopping baju kyra and lil baby...woot..woot :) And then,hanin ingat nak ajak dier tido kat mana-mana hotel dekat Pavillion KL...nie kiranya nak celebrate our 4th year anniversary (17th November 2011)...Yesterday,hanin melawat mama+ayah kat Westin hotel KL....mama ada meeting kat sana...macam best je...duduk kat hotel depan Pavillion :) boleh jalan-jalan and shopping....hihi...i have few great hotels in mind....Ritz Carlton,JW Marriott KL,Westin,and Grand Millenium ;) My hubby kata ok...dier tak kisah..tapi tengok keadaan hanin macam mana...kalau still tak sihat...susah gak...kesian kyra...huhu...hope semua ok nanti...dapatlah ber'babymoon' and celebrate our anniversary ;)

Lagi satu..yang buat hanin happy dan senyum-senyum....bila my hubby text me..."i miss you soooo much,sayang...61 days to go...B nak balik nak hug and kiss you+kyra and 200++ days for our lil  baby....Love you+kyra+lil baby soooo much..."


heee....comelkan? setiap kali my hubby text me....mesti dier counting days bila dier nak balik...and bila hanin nak deliver our lil baby :) me too counting days,sayang......tak sabar B nak balik...i will always pray for you to come back safely to us....semoga Allah sentiasa melindungi B kat mana saja B berada....Amin...mommy+kyra+lil baby LOVE you sooooo much,daddy....

uh! oklah...got to go....my hubby call :) dier macam tau-tau je...hanin tengah teringat+rindu kat dier ;) take care all....


Muah! hugs and kisses from me and kyra....


Btw,B....do enjoy the happy pics of our adorable+cheeky kyra....honey tau...hilang semua penat B kerja bila tengok pics kyra ;) sigh! B...bila tengok pics kyra....tak sangka....dah besar dah anak dara kiter sorang nie....dah nak jadi kakak....no matter what,kyra sayang....you will always be our lil kyra...mommy and daddy love you+lil baby soooo much....


 Hi daddy......

 yoohoooo daddy....
daddy rindu kyra tak? ;)

 yay!!!
 i will always be daddy's lil girl.....
and im gonna be a big sister...a cool one....

 
she's gonna be a big sis...InsyaAllah....
mommy tau...you gonna make a great sis.... 


Our precious bundle of joy....
cheeky+adorable lil kyra :)

P/S: Dream cars dah dapat....now nak fikir about our dream "home sweet home" lak....insyaAllah ;) Terima Kasih Ya Allah....atas rezeki kurniaanMu....

4 comments:

cik hanny^^ said...

hye kak nin :)
lama tak drop komen kat sini. semoga kak nin & kyra sihat2 selalu ye :)


kyra makin besar makin comel & cantik. geram. mesti bijak kan dia. nanti kak nin free2, kak nin upload la video kyra. teringin nak tengok keletah kyra. mesti cute sgt! :)


btw, kak nin take care ye. kirim peluk cium utk kyra =)

ummi nia said...

betul tue..uploadla video kyra..nk tgk keletah kyra yg comel tue

zeta said...

u guys mmg sweet and romantic.. :)

nurul megat shukri said...

sis, congratss!!dah lame xbukak blog..aiyoo..bz.kyra pn dh besar.nak jadik kakak...hehe..=) selamat ber'babymoon', selamat bersalin & selamat berpantang..hehehe..=))