Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 29, 2011

Daddy kena beli lagi satu nie... :p

Daddyyyyyyyyyyyy!!! *sebutan+jeritan manja macam kyra :)*

mommy nak report nie.......

Tengok kyra,daddy.........abis semua dier nak conquer.....dua-dua dier nak main.....

her Ipad...and my Ipad2.....huhu! 

lepas nie..daddy kena belanja beli lagi satu Ipad2 lah....hmmmmm.....

so,takdelah mommy and kyra berebut-rebut lagi dah....hihi..*alasan :p*

Dulu,kyra suka main games....now,dier suka belajar guna her Ipad/Ipad2....tengok flashcards.....learning her ABC,123,animals....words.....etc...etc....oh! dier pun dah terror bukak Youtube....dengar lagu smurfs...dengar lagu favourite dier....tengok funny videos...tengok animals....madagascar....etc...etc....

Thats why she needs two Ipads....hahaha! satu untuk belajar....satu lagi untuk dengar lagu from Youtube....

Daddy tak percaya? cuba daddy tengok nie.....dua-dua kyra nak main...*satu main Youtube...satu lagi main animal flashcards+sounds...* main ngan serious lak tu...mommy tak leh kacau kyra :p nanti  dier marah.....macamlah daddy tak kenal anak kesayangan daddy ;)





Ish! Ish!  budak-budak zaman skarang nie....terror IT sungguh....tapi tak leh gak cakap....Tok mama cakap....dulu,masa mommy besar kyra....suka main ngan PC....hahah! time tu kan zaman guna computer besar gabak tu....kiranya...kyra pun macam mommy macam zaman kecik-kecik....apa nak je...mesti dapat....so,semua benda mommy dah merasa dulu.....eleh! daddy pun samakan? ;) so,daddy mesti faham....wah!  kyra....ada back up besar nampak......nampak gayanya...daddy kenalah beli lagi satu for kyra....hahahaha!! tak payahlah beli for kyra macam mommy....beli 32gb je for kyra...yang wireless je.....mana boleh sama ngan mommy :p kan daddy...kan...kan? ;) *daddy belikan for me 64gb....3G+wireless....hihi...thanks daddy.....mommy sayang daddy sangat-sangat....daddy tau..mommy suka simpan banyak-banyak pics dalam tu ;) and then,daddy kata....mommy kena lagi rajin update blog...sebab daddy belikan sekali ngan 3G....mana-mana je...leh update....insyaAllah daddy....kalau mommy ada mood+rajin....hihi....*

ok...kyra....mommy dah pujuk daddy belikan Ipad2 for you :p so,lepas nie...takdelah kiter berebut lagi....hahahah!

Nanti daddy call...mommy sambung pujuk-pujuk daddy eh? and then,mommy nak story something kat daddy ;)

We love you soooooooo much,daddy........

muah! hugs and kisses from us....

take care,daddy....kerja baik-baik,k......

P/S:  Semalam,mommy buat satu decision yang paling besar dalam hidup mommy.....thank you sooooo much,daddy for your support.....I just want the best for our kyra......and i know...this is the right time for her ;) kyra....mommy and daddy love you soooooo much.....

1 comment:

Tina Othman said...

wah, kiri kanan kyra main ipad =D