Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 6, 2011

Jom kiter gi beraya....dan mengeratkan silaturrahim :)

Last Sunday,4th September 2011....

Mak cah,ayah's sis....ajak datang beraya rumah dier kat Puchong.....

Mak cah masak laksa yang best+marvelous......and then,ada rendang ayam makan dengan nasi impit...nyum!nyum! sedap.....thanks mak cah for the invitation :)

My hubby pelik....because...before this...hanin tak suka sangat makan laksa....tapi now,hanin suka sangat-sangat.....hanin start suka....masa time bulan puasa hari tu....hanin gi berbuka at my parents in law's house....mama masak laksa.....hmmm....sedap....then, dalam bulan puasa gak....tok mama ajak datang makan kat rumah...dier masak laksa.....hanin suka sangat-sangat :) makan memang bertambah-tambah....hihi.....

of course....lil kyra yang paling happy bila gi beraya......sebab dier ada kawan.....kat rumah mak cah,kyra berkawan dengan pakcik haikal.....siap main tembak-tembak lagi dengan pakcik haikal....lari sana...lari sini....huhu! hanin memang tak larat nak kejar lah....nasib baik ada bibik yang tolong tengok-tengokkan dan tolong kejar kyra :) 

And then,lepas gi rumah mak cah....gi beraya umah parents fly kat Ampang lak....parents fly ada buat makan-makan....ada steamboat and nasi dagang.....sedap tau.....hanin makan siap 3-4 kali tambah.....makin chubbylah hanin.....hihi.....kyra lak memang happy gi sana....sebab ada ramai kawan :) anak buah fly memang ramai.....tu yang kyra tak duduk diam :) main-main ngan diorang.....Alhamdulillah.....my hubby,bibik and my sisters....tolong hanin jaga dan tengok-tengokkan kyra :) thanks korang....sayangggggg korang sangat-sangat :)


Lepas dah beraya umah fly...terus balik rumah.....time tu pun dah malam :) we're tired+happy+kenyang.....hihi....malam tu jugak....around midnite....ayah and mama balik JB....huhu! ayah memang suka drive.....tak pernah rasa penat...still kuat lagi untuk drive malam-malam and jauh-jauh...actually...my family pun baru balik from Hat Yai,Thailand last Saturday...around 4am...me,hubby and lil kyra tak ikut...sebab gi beraya umah my parents in law.....diorang rest kejap....bangun....and then,terus ayah and fly masak for the open house last Saturday...kuatkan ayah? :) sooooo proud of him.....


uh oklah....do enjoy my happy family pics at Mak cah's house :)


Have a great day y'all....take care....


muah! hugs and kisses from me and lil kyra....
.......................................................................
Beraya at Mak cah's house @ Puchong :)

 me and lil kyra.....

 me and him....
honey sayanggggg B sangat-sangat.....

 the happy and chubby us :)

 me and my beloved sisters....

Gambar me and him lagi....hihi....
saja je amik banyak-banyak pics with him.....
buat kenangan dan lepas rindu bila dier sign on kapal nanti....
;)

 my happy family :)

 me,my sisters with mak cah+pakcik....

 my beloved mama and ayah....
Love them soooooo much!

 my precious lil kyra :)

my adorable+cheeky lil kyra....
amboi...ganasnya anak mommy...
main tembak-tembak :p

P/S: hmmmm..teringin nak makan assam laksa.....nak ajak my hubby gi makan kat Ah Cheng kat Summit USJ lah...hmm....sedappppp....

2 comments:

ummi nia said...

sakan akak makan..xper,akak mkn utk 2 org kn??mesti baby yg nk sgt mkn tue..

Mrs. Hilmy said...

nice outfit hanin..
SELAMAT HARI RAYA.MAAF ZAHIR BATIN..

btw congrats.i read ur post lst week rsenye ..takecare.