Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, February 14, 2011

vanillacuppylicious.....hmmm...sedapnyaaaaa!

Mmmmm....sedap tau....best sangat-sangat.....

 mmm...sedap tau....

 nak skit?

 hmmm....nyum!nyum!
sedap sehingga menjilat jari...
mommy...can i have some more,pleaseeee?
 
 arghhh! makan dier......hehehe!

 comotnya kyra....
amboi...makan...tak pandang kiri kanan :)

 aiks! dah habis?

mommy dah abis.....
betul....dah abis....
nak lagi leh?

Sekarang mama adik suka sangat buat cupcakes...Walaupun mama adik baru belajar buat and decorate cupcakes...bukan kyra and mommy nak puji..tapi memang sedap sangat-sangat....decoration pun cantik and cute :) kyra loves it sooooooo much.....mommy pun sama....kalau mama adik buat je cupcakes...memang habis...semua makan....hihi! 


Now,mama adik tengah buat business kecil-kecilan jual cupcakes....so, sesiapa berminat nak order cupcakes..bolehlah tengok website mama adik : vanillacuppylicious.blogspot.com
or at facebook cupcakes mama adik..this is her e-mail : vanilla.cuppylicious@gmail.com

 ni favourite kyra...
nyum!nyum! sedap tau...

 ni plak favourite mommy....ehem...ehem ;)
oh! now,mama wani belajar make up...dier belajar make up with make up artist,Amy Janz....personal make up artist rozita che wan and yang make up elyana for her wedding....etc...and also yang make up mama adik masa time wedding mama adik...nanti mama wani dah betul-betul expert....kyra promote mama wani plak,k :) skang nie...mama wani tengah practice her make up skills kat mama tok,mama adik,mommy and keluarga terdekat je...hihi!

Daddy....rajinkan mama adik and mama wani? mommy pun teringin sangat-sangat nak buat business kecil-kecilan....hmm...apa eh...mommy suka buat? mommy suka shopping.....haaaa...apa kata....mommy jual baju-baju baby/toddlers....uh! bestnyaaaaaa....kyra jadi model...mesti cutekan,daddy? heheh! tu hanya cadangan :p kalau daddy suh mommy just duduk diam-diam...mommy just duduk diam-diam jaga kyra kat rumahlah....heheheh ;) 

ok....have a great day.....kalau rajin,singgah-singgahlah kat FB or blog cupcakes mama adik eh? muahhhhh! ^____^

P/S: Alhamdulillah...mama adik dah dapat few orders :)

2 comments:

hanny maness said...

amboi kyra, smpai pipi pun makan sekali ye syg. hehe . comel je :)

ni adik kak nin yg buat ke? bole order ? :)))

*kiss for kyra* :)

HaninFarshid said...

hi hanny

kalau sedap...memang kyra makan macam tu..sampai comot-comot...heheh...

yups...ni adik k.nin yang buat :) nak order? boleh je....add her kat her facebook :) sana banyak lagi choices...tengok blog cupcake dier pun boleh....and u can ctc her :)

kiss to you from kyra ;)