Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

Semalam yang special :)

Ahhhhh!! Just came back from Cyberjaya...teman my lil sis gi MMU...dier nak jumpa her lecturer...before that,settle few bills...and bayar my hubby's car....my car dah bayar 12hb hari tu :) lega.....that's one of  my hubby's this year resolution :) kalau ada rezeki lebih...tak mau bayar hutang lambat....mesti bayar on time :) tak nak kena late charges...nak nama elok kat bank :) so, my hubby dah pesan awal-awal to me....tak payah tunggu gaji kuar....every 12th bayar my car....then,22nd bayar his car.....kalau dah dapat surat...settle bills yang lain....alhamdulillah....honey dah settle semua on time :) B balik nie boleh senyum-senyum.....boleh relax-relax :)Semalam,masa time chat...dier dah pesan..bayar apa semua...today pun dier call...ingatkan lagi.....ok sayang...jangan risau....honey dah buat apa yang B suruh...you must be proud of me....hehhehe!
MySpace
tak lama lagikan B nak balik?uh! cant wait.....sooooo excited :) me and kyra rindu b sangat-sangat.....semalam me and him chat for few hours.....my hubby told me...he already read my blog about the Garrett popcorn...dier geram sangat tengok his lil girl.....rasa nak cium je his cheeky lil girl.....and dier tanya about the popcorn...ada lagi tak? hehehe...sorry,sayang...semalam dah abis...hahaha! semalam ramai sangat kat rumah....sekejap je dah abis...they love the popcorn...takpe...nanti B boleh beli kat Dubai...kalau tak sempat...kita kan nak gi Singapore? nanti kiter beli,k :) kiter beli banyak-banyak...heheheh! 


And then,my hubby jeles.....me and my family had special dinner yesterday......my bro in law masak dinner semalam.....biasalah chef....mesti masak sedap ;) dier cuti yesterday....sebab penat balik from singapore....tu yang dier rajin nak masak :p yesterday we had spaghetti seafood Olio....garlic bread...mushroom soup and for dessert..we had tiramisu cake....Yummy!! memang sedap.....*Thanks fly...for the great food *....yang bestnya...ramai my family berkumpul *except you,sayang :(* pakcik's family....Pak Uda's daughters,Uswah and Uzma...me,kyra,adik,wani,tok mama and ayah....semua ada..makan special dinner yang Fly masak....we had sooooo much fun yesterday....kyra lah yang paling happy....sebab ada ramai yang nak layan dier :)

after semua dah balik....hanin buat facial massage on my sisters....heheh! hanin memang suka bab-bab buat facial....or urut muka nie....best....my hubby ada...selalu gak hanin buat kat dier....dier pun suka :) tapi sekejap je hanin boleh buat facial massage on my sisters...sebab ada date with my hubby.....my hubby ajak chat...heheh! tu lagi penting.....

oppss...got to go....my hubby call lak ;) and then,nak layan my lil kyra...nanti merajuk lak dier....heheh! do enjoy the pics....daa...

muah to all....... 


muah to you,B...


me and kyra love you soooooo much,B :)
...........................................................................

the Dinner..


 sedap......Yummy!

 my lil kyra yang teramat manja and emo yesterday...
asik nak peluk je....

  me and lil kyra...
after few snaps....baru nak tengok camera :)

spaghetti olio
 mushroom soup...

 the chef and the sponsor :)

the tiramisu :)

after dinner...buat facial massage :)



me tengah facial massage my sis...
kyra baik je teman mommy...
asik nak melekat je ngan mommy...

P/S: thanks for calling me,B....love you sooooooo much....and thank you for everything...you know what i mean ;) esok...honey bawa kyra gi kizsport,k....muah....love you...

P/P/S: yay! B balik nie nak bawa me and kyra shopping...yippeeee!
 

8 comments:

. i n n z c h u b b y . said...

kak nin terer wat facial kat muka org lain ehhh?

kalo camtu, inn pun nak jugak laa... hehe!

HaninFarshid said...

inn...

hahaha!! k.nin takde lah terror sangat...k.nin belajar semua from you tube,yahoo and google :)

inn pun boleh buatnya ;)seronok tau buat facial and urut2 muka nie :) insyaAllah one day,k.nin buat inn....kalau dah betul2 terror and ada my own spa...amboi...berangannya k.nin..heheh!

liza said...

happy for u dear..bestnya hubby nak balik..nanti boleh shopping n jejalan pepuas dgn yg tersayang kan

CuppyCakeMommy said...

nak try juga facial hanin ni

farah said...

sedapnye!
best klu dpt masak macam che...hari2 makan sedap..hihi..

p/s: k.nin...abg farshid pakai broadband ape? cam senang je nk online...suke la! =) nk belikan utk don..die cam xpena online je..=/

HaninFarshid said...

liza,

thanks dear...memang best hubby nak balik...boleh manja puas2 :)

...................

siti,

try....jangan tak try :)

HaninFarshid said...

farah,

memang sedap and best dapat adik ipar chef...heheheh! tapi makin chubbylah jawabnya :p

err...fara....abg farshid dah tukar new shipping company...dier kerja with international company...kapal dier memang ada sattelite internet..so 24/7 boleh online...and then kapal dier jual sattelite sim card...so,boleh message and call always even though tengah belayar....sorry dear...

zeta said...

boleh bukak salun facial la hanin lps ni..sbb dah ramai customer menunggu tu..hahaha..
mknan tu best2..especially spag olio tu..yummy!!