Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 17, 2010

we're busy spending our precious time with him :)

Im Happy....Happy...Happy....

Im busy...busy...busy..

and yes......penat tapi best layan our lil kyra yang makin noti+cheeky+adorable+active :)

banyak sangat activity me and kyra sejak my hubby balik....hihi!!

Jalan-jalan...


Shopping-shopping...

gi toys'r'us..toy city...


gi kizsports...(nie wajib....)

makan-makan :)

gi kenduri..


gi birthday party


memang banyaklah our plan...
 

uh! now..tengah plan with him nak gi small family vacation :) tapi tak boleh jauh-jauh...just dekat je ngan KL....sebab my mom nak buat operation next two weeks...hope berjalan dengan lancar semuanya...InsyaAllah...

wah! sejak my hubby balik nie....ada je makan free.....best...memang best....ramai sangat nak belanja us.....rezeki jangan ditolakkan? ;) thank you pakcik....thank you ayah...thank you semua :) apa yang my hubby and me teringin makan...mesti dapat...hihi! love you guys soooooo much....*tadi me and hubby makan kat KGNS...sedap.....thanks tok mama sebab belanja us :)*


kalau my hubby balik....memang jarang update blog....because im happy spending time with him :) hihi! tengah manja puas-puas with him...


yahoooooo! tak sabar tunggu next week....ada family photoshoot :) kena shopping baju for us and our lil kyra :) my hubby dah pesan...make sure our lil kyra nampak adorable on that day....Of course sayanggggggg!!


mommy and kyra yang happy+busy biler daddy balik :)

 daddy suka kyra pakai big flower headband nie...
tapi kyra rimas...hihi!

 mommy skang busy layan kyra 
yang makin active and cheeky.....

mommy and daddy
nak gi kenduri kesyukuran kat rumah Pak Uda... 
 
Oh! I love these pictures sooooooo much....Din dah e-mail me some of the pictures masa time aerrisha's birthday party....tak sabar nak dapat CD pics...Din, you did a great job....semua suka sangat-sangat pics yang din amik ;) yang penting pakcik and kak nong loves your pics...


 Kak Nong and Fisha masuk 'mummies game'.........
 
 the magic show :)

kyra with tok cik and tok nong...
 
 My big happy family :)

4 comments:

Ummi said...

hanin bertudung adalah sangat comel..tetiba teringat muka sorang pelakon tu..jue aziz ke namenye..tp ni versi chubby sketla..maklumla tgh senang hati..hehehe

Marsha~ said...

amboi amboi... sakan eh.. manis nye hanin bertudung... :)

wansuefiz said...

kak nin!!

Chupp! just nk ckp..CHOMELLNYE akak bertudung..serius schweet sgt...eh lawa-lah! :)


Ur silent reader-----> LOYAL reader :)

Azizah Abd Jamal said...

hanin,

soooo sweet pakai tudung

wa~~ me miss kyra a lot -___-""
hug and kiss for me erk
Take care dear and have fun at the photo shoot

jiejah