Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 26, 2010

Happy 1st birthday!

Happy 1st Birthday Alif !!!

Happy 1st Birthday Wina!!

Last Sunday....memang busy...we had 2 birthday parties to attend....and my sis pun ada pre-wedding photoshoot on the same day....memang kelam kabutlah lari sini lari sana...heheheh!! takpe...yang penting...me,my hubby and our lil kyra had soooooooo much fun...and of course we enjoyed ourself....

*sorry for the late update..memang busy sangat-sangat dating with my love ones ;)*
 
sebelum gi birthday Wina....we went to Alif's birthday at Ampang....Alif is my bff,aisha's nephew....thanks Aisha...thanks kak aida for inviting us....food memang marvelous...walaupun hanin sempat makan skit *sebab layan our lil kyra yang active...asik nak lari ke pond kat rumah parent's aisha*....farshid yang cakap food dier sedap....especially the burger...nyum!nyum! sorry sangat-sangat hanin dapat lepak sekejap je...tapi yang penting..kyra seronok dapat kawan ngan ainura and alif :) Alif dearie....happy 1st birthday....hope alif suka hadiah yang aunty,kyra and uncle belikan untuk alif.....we will always pray the best to you...semoga alif membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat...

lepas tu....we all terus shoot gi birthday Wina kat mcdonald,bangi...wah!! wina adorable sangat-sangat pakai gown putih....macam princess :) yups! she looked soooo happy that day...jalan sana...jalan sini....enjoying herself :) food kat mcdonald memang best....memang favourite three of us ;) and yang bestnya dapat jumpa kawan-kawan blog....mama marissa and mama qies semua...kyra pun dapat jumpa kawan-kawan dier yang cute-cute...tak puas jumpa the mommy bloggers....hanin dapat tegur diorang sekejap je...then terus layan my lil'kyra yang tak boleh duduk diam....hope next time dapat jumpa lagi...btw,nice to meet y'all...of course kyra enjoy sangat-sangat at wina's party.....dier dengar lagu je...terus dance...hihi! kalau ada lagu chicken dance lagi rancaklah our lil girl menari ;) oh! my hubby pun happy dapat jumpa his batch mate at UK,hatta (leen's hubby)...biasalah kalau jumpa kawan lama memang berboraklah..oh! yesssss...we had soooo much fun and it was a great and happening party....to wina....we hope you love your birthday present that we gave you :) wina,dearie....doa aunty sentiasa yang terbaik untuk wina....besar nanti jadi clever girl,good girl dan berbakti kepada mama dan papa wina...and always make your parents proud of you...i know they will ;)

oklah...do enjoy the pics at aliff's and wina's birthday :) sorry pics skit sangat..busy layan our lil kyra...oh!! last saturday....tak jadi buat family photoshoot...hujan... :( takpelah...next time...hope farshid ada..tak naik kapal lagi...


.......................................................


 the birthday boy and his beloved sis :)

me and aisha with kyra and alif :)

 daddy...dont disturb kyra nak makan...

 mommy...nak air....

 daddy and uncle hatta...

 happynyaaaa...kyra...
muahx!! sayang anak mommy...

mommy+kyra and aunty lin+wina...
wina: kyra..jangan kacau wina punya headband...
 
 us with aunty yat+qies yang cute...
*pics from yat*

mama marissa..
*pics from yat*
the adorable birthday princess..
*pics from yat*

 balik-balik rumah je...terus cari fruits nak makan...
seksinya kyra makan plum...

sedap tau mommy...
she loves fruits soooo much...
..........................................................................

oh!! nie pics my sister's pre-wedding phootoshoot....cantikkan?? huhu! B......jom amik pics macam nie nak masa time our wedding anniversary? ;) sigh! time hanin kawin dulu..takdenya hanin terfikir nak amik pics macam nie...time hanin dulu...pre-wedding and post wedding photoshoot tak famous sangat kot...kalau tak..memang hanin and farshid pun pose macam nie...hahahah!! jangan harap farshid nak pose macam nie...


  
oh! my sis and fly amik pics nie ditemani my parents and his parents...so,semua pose nie dibenarkan dan telah ditapis...hahahah!

5 comments:

nanie said...

hai...bestnye dpt jmpe hanin n kyra yg super duper cute tuh.hmm...sgn nk join korang mase party wina ari tu.neway hanin mmg frenly.sonok tgk kyra sgt2 adorable ari tu.dgr music je.,trus goyang2.hee

HaninFarshid said...

nanie

thanks nanie..hanin pun seronok dpt berkenalan ngan nanie :)sorry tak dpt borak lama2...taulah kyra active camna :p hope next time kiter jumpa..leh borak lama2...hihi!kyra memang tak leh dengar music....asik nak goyang je :p

Marsha~ said...

bila lah dpt jumpa kyra ni hek?? ntah2 bila dia dah ade 3 4 org adik kot.. hehehe.. bestnye outdoor tu.. dulu sy sempat buat kejap je tp tak puas.. pre wedding takde pun amik.. :(

CuppyCakeMommy said...

hanin..ur sis sangat cantik...heheh..just like u

Elin said...

Aunty Hanin, Uncle farshid and kyra...tq so much dpt dtg b'day party wina hari tu... Dpt borak kejap2 jer kan...Sorry..sbb ramai org kan.

Aunty leen geram tau dgn kyra..coz die sgt cheeky..pastu siap dance2 bl dgr lagu, mcm wina (tak boleh dgr music, sure nk dance...tp tak leh lawan kyra...lg active..hihi)...comel sgt. Hatta pun seronok sembang2 dgn farshid...bukan selalu dpt camtu kan..

Hope we can meet again soon. Nnt da dpt gmbr from photographer i'll email to u k.

Muah2 to Kyra...