Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, October 8, 2010

Tengah spend time betul-betul with daddy :)

memang happy biler my hubby balik :)

seronok sangat gi mana-mana bertiga *dulu selalu me and kyra berdua je...now ada my hubby..memang besttt!!*.....and then...seronok sangat biler kena manja...semua nak... dapat...hehehehe ;) yelah...jarang jumpa....now is the time nak manja puas-puas :) 

of course yang paling happy....our lil kyra....seronok kyra...daddy dier bawa dier gi shopping...gi kizsports...gi toys'r'us/toycity...gi jalan-jalan....layan dier main car....makan pun nak daddy kena ada sebelah...semualah kyra buat dengan daddy dier....tak boleh berpisah langsung dengan daddy...tido pun dengan daddy :)

 amboi..daddy and kyra nie....
tengok beyonce :P

 tak boleh berpisah dengan daddy langsung :)
 mommy..jangan jeles eh..daddy hug kyra...

 skit-skit ngan daddy dier...
manja dengan daddy..

 muahx! sayang princess daddy sorang nie...


oh! ya...Hanin dah jadi grandma....farshid lak dah jadi grandpa...hahahah!! kyra baru je jadi mommy semalam :P kyra dapat baby girl...kyra panggil her baby girl "baby"....semalam,me and my hubby bawa our lil kyra gi Kizsport,Great Eastern....we had lunch at cozy house restaurant...asik..asik makan western je...teringin gak nak makan mee curry ;) memang sedap sangat makan sana...nyum!nyum!....mommy and daddy makan mee curry...kyra makan chinese fried rice....abis satu pinggan dier makan :) bagus anak mommy sorang nie....sejak daddy balik..makin berselera dier makan :) seronok sangat kot...daddy ada...after lunch,bawa kyra main-main kat kizsports....seronok our lil girl....abis dier buli daddy dier gi sana..gi sini....ajak daddy main tu...main nie...mommy duduk jaga bag je...hik!hik! bagi can...kyra manja puas-puas dengan daddy :) oh! kat Great Eastern Mall memang ramai foreigners....tau..tau jelah kawasan tu...kat kizsports,kyra kena ngorat ngan Spanish boy...around kyra's age...hehehe! amboi anak mommy sorang nie....mana kyra gi....dier ikut je kyra....that spanish boy panggil kyra "chicka"...heheheh...sampai takut kyra...budak tu follow je mana dier gi....kyra lari kat mommy and daddy...hihi! and then, lepas puas-puas main kat kizsports...we went to Toys'r'us...daddy kyra nak beli toys for kyra...ish! memang happylah kyra biler masuk toys'r'us...semua dier nak...sampai tak tau pilih.....last-last me and my hubby belikan kyra 'Baby Alive'....hehehe!! asik belikan kyra balls,books,cars,barang-barang playskool/fisher price or lego je...now..belikan kyra doll plak...memang kyra suka....especially that doll boleh cakap-cakap,makan-makan,minum-minum and poo poo ;)...lepas bayar her baby doll...terus kyra nak main...memang cute biler tengok kyra berlakon jadi mommy....sekejap-sekejap kiss and hug the dolls....sekejap-sekejap bagi doll makan and minum...hihi! comel sangat biler kyra gelarkan diri dier "mommy.." and the doll "baby".....hihi! bagus gak doll nie.....dier ajar my lil kyra jadi bertanggugjawab skit ;)


 daddy...where are you??

 our precious lil princess...

 sukanya kyra....

daddy...come and play with me...
 
yang comelnya..car kyra konon-kononnya jadi keta pasar..nak beli susu for baby....hahahah!! takpelah...farshid kata at least kyra happy and nak main gak ngan car dier ;) sejak ada baby nie..kyra tak boleh berenggang ngan baby dier....makan,tido,kuar semua mesti ada baby :) baguslah...bolehlah kyra practice jadi kakak mommy :P 


kyra sleeping with her "baby"...
 
 ni lah...cucu me and farshid...hihi!

kyra bagi baby minum....
ciri-ciri kakak mommy yang baik :P

 eh! sapa yang mamam nie?
kyra or baby?hehehe..

bangun tido je nak hug and kiss baby :)


oklah...got to go....nak kuar dating with my hubby and lil kyra ;) nak shopping and nak cari baju for my lil cousin's birthday party  this sunday...and then,kyra pun nak shopping baju and pampers for her baby :p daaa....

memang best....dating bertiga nie ;) skang memang busy sangat-sangat...ada banyak plan with my hubby...hik! my hubby cuti nie...nak spend time betul-betul with him...mommy love daddy and kyra sooooo much :) 

6 comments:

Mummy Zara Sofea said...

baby alive...best2..cuteje kyra main ngn doll tue...

Elin said...

ala...cute ah die...siap tdo ngan doll tu...wina pun ada doll camtu..tp tak alive..tak leh ckp2..hihihihi...

HaninFarshid said...

sheeda

hihi! memang best doll tu...at least kyra belajar tanggugjawab skit...bagi doll tu makan..minum semua :)

.....................

leen,

kyra skang memang tak boleh berpisah ngan doll tu...hihi! hanin beli doll tu cakap-cakap...at least kyra belajar skit nak belajar words yang senang from the doll..hahah! macam "im hunggry,mommy"..."it's yummy mommy..." or "thank you"

Marsha~ said...

bestnyeeeeeeeeee baby alive...qila pulak jakun.. dia takut sgt patung2 berbentuk manusia ni.. hahahahaha.. ape da dia tu..

farah said...

bestnye doll tu~!
pasni kyra busy layan baby die la..
hehehe...
p/s: bayak kali kak nin tersasul kyra jadi kakak ni..=p cepat2 eh k.nin..kyra xsaba nak dpt adek da tu..=)))

AEXO said...

Kyra is practicing ....! Good time for her to have a 'new play-mate'!