Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 11, 2010

10.10.10

Happy 2nd Birthday,Aerrisya dearie :)

Yesterday...10/10/10.....yups! tarikh yang cantik....Hanin,Farshid and kyra pegi birthday party my small cousin at Coriander Garden Restaurant,Holiday Villa,Subang Jaya....it was a great birthday party....the food was superb...kitorang makan banyaklah...memang best...and our lil kyralah paling enjoy....mestilah enjoy...sebab ada clown...ada magic show semua :) kyra asik senyum-senyum and ketawa-ketawa je sepanjang party aerrisya :) 

oh! my lil kyra masuk contest tau..."chicken dance" contest...kalau menari-menari nie...memang kyra suka..and dierlah peserta yang paling kecik dan tak tau malu :P hahahah! and of course....she won the 1st prize ;) dapat-dapat je hadiah tu terus bagi mommy dier pegang :) and terus sambung her dance biler dengar music...sampai hanin terpaksa tarik dier turun stage...hahahah! hanin ngan farshid pun masuk tau contest for husband and wife...tapi kalahlah :P 

our lil kyra is also the centre of attraction..semua geram dengan our kyra yang cheeky...semua nak dukung kyra and nak kiss kyra ;) sukalah our lil girl..semua bagi attention kat dier...Kat party tu kyra active sangat-sangat...lari sana...lari sini....menari sana-menari sini...takpe kyra....daddy ada layan kyra ;) just enjoy yourself,k....manja+buli daddy puas-puas time daddy ada nie...memang kyra happy sangat-sangat daddy dier ada....tapi..biler Kyra dah penat main..menari semua..of course dier cari mommy dier gak...hihi ;) terus tido dalam pelukkan mommy dier yang best....jangan jeles daddy ;) lemak-lemak badan mommy gak yang best sampai kyra suka sleep dalam pelukkan mommy yang hangat ;)

Pakcik & Pi Nong....congrats!! it was a great & Awesome party....we had sooo much fun..aerrisya pun nampak happy sangat-sangat :) terharu dier tau...mama ngan daddy dier buat birthday party yang best untuk dier....sampai jeles kakak dier,fisya...hihi! sampai dier kata...dier pun nak birthday party macam tu...eh! fisha....birthday party fisha dulu pun best apa...celebrate kat Phuket lagi...huhu! takpe,next year...mesti daddy buat best-best untuk fisha lak ;) kiter plan dari sekarang apa fisha nak buat,k ;) knowing pakcik..hanin tau...he will give the best to his family...*B pun sama macam perangai pakcik....always try to give the best to us....thanks sayang...we love you soooooo much*

Oklah....do enjoy our piccas at Aerisya's 2nd birthday party.....dalam banyak-banyak pics....hanin suka pics kyra and her daddy kat taman at Holiday Villa....sweet sangat-sangat...nie pics dari camera kitorang.....tak sabar tunggu pics from the birthday photographer,din ;) oh! cant wait for our family photoshoot...yay! my hubby dah cakap...dier nak amik pics banyak-banyak dengan kyra...dier jeles..dulu hanin amik banyak-banyak pics ngan kyra...hihi!



 me and him :)

 me and my lil princess

 daddy loves you soooooo much....

daddy and kyra
 mommy and kyra...
Help mommy...kyra kena buli...
we had sooooo much fun :)

the happy us...

Kyra tengah Chicken dance...
 tak habis-habis menari anak mommy sorang nie...

 family pakcik yang happy :)

 Happy Birthday Aerrisya...

 mommy..im sleepy...

Her adorable Big eyes :) 

Kyra suka sleep atas mommy :)
:)


Oh! mommy and daddy dah plan for kyra's 2nd birthday ;) hik!hik! lambat lagi..tapi saja je suka-suka ;)

9 comments:

Mummy Zara Sofea said...

auntie suke tgk bju kyra, sume cntik2..

WaN♩ said...

wow! mcm happening ja:)

nanie said...

syomelnye kyra.....sgt sweet dpt 1st prize chic dance.adorable taw leh klhkn sume yg kt pentas tu...hee

Ely Hasrul said...

wahh dpt 1st prize!! sure comel! ade video?

HaninFarshid said...

aunty sheeda

thanks aunty :) hihi! baju yang kyra pakai kat birthday tu daddy belikan for me...pandaikan daddy pilih? :)

baju zara pun cantik-cantik :)

...........

wani

yups...memang happening :)

HaninFarshid said...

nanie

hihi!chicken dance tu memang favourite dance dier...yang lain malu-malu nak menari...kyra belasah je...tu yang dier leh menang...hihi!

.............

ely

ala....diorang bagi can kat kyra menang...sebab dier paling kecik :P

ada video..tapi kat my uncle :)

hanny maness said...

kyra muncettt tapi comel sangat ! :)

CuppyCakeMommy said...

baj kyra cantik2..
hanin ,straight rambut ye..nampak gojes la..ke seri hubby baru balik ni..ekekekek

Mama Qiestina said...

kyra lalingss,

jom join bufday party qies sabtu ni pukul 3pm..

umah qies mummy kyra tau kann.yg mummy kyra g open house dolu tu jugak.
oke give me ur emel adress, yat send the invitation personally :)