Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 24, 2010

what we did last weekend ;)

wah! wah! wah! busynya mommy and daddy kyra nie....ada je plan...just our plan nak gi vacation tak jadi....daddy ada banyak course nak attend :) and banyak kerja nak buat...takpelah...gi Desaru and JB pun kira vacation gak ler....tapi...daddy dah janji....this year tetap gi family vacation yang daddy nak tu...and dah gi reliance...tengok tempat daddy nak bawa ;) gi mana? syyyyy!!! secretlah...nanti jadi...hanin cerita,k....

sekarang pun busy ngan party kyra this 29th may...heee...tak sabarnya......hope semua berjalan dengan lancar....aminnnn!! yang penting our lil' girl happy ;)

oh!! we had a great time last weekend...seronok sangat-sangat bila farshid ada.....ada je plan nak buat...and of courselah our lil' cili padi yang paling happy bila daddy dier ada....ada je dier buli daddy dier suruh shopping ;) amboi-amboi anak mommy sorang nie....semua dier dapat bila daddy ada...new clothes...new toys....new pampers...hihi! semua barulah... mommy pun dapat gak....thanks daddy ;) we love you sooooooooo much....

apa activity kami last weekend? just enjoy our family time...time nilah nak manja puas-puas with daddy kan? :) last saturday, we went to agos's rock band dinner and birthday party :) thanks aisha for the invitation....we had a blast time...especially our lil' kyra..sampai 2am dier tak tido...happy je dier...balik-balik pun still tak tido lagi.....takpelah...at least kyra leh teman daddy tengok bola ;) oh! aisha...best sangat-sangat bihun soup yang you buat...semua bestlah :)

and then,the next day lak....that is yesterday (sunday,23rd mac).....ada family photo shoot at Alamanda,Putrajaya...thanks to our great friend,aisha and agos for this great gift...kyra loves it sooooooo much...she enjoyed herself for the whole photo session...amik gambar sampai berpeluh anak mommy sorang nie....ketawa je dier *alhamdulillah mood kyra ok semalam*....lagipun our lil kyra memang suka bergambar :) oh! dah dapat the pictures skit-skit...suka sangat-sangat the pictures...thanks to the great photographer,din (aisha and agos's friend)....kyra nampak happy and cute sangat-sangat in the pictures...tak sabarnya nak tengok gambar kyra yang lain....

hihi! can't wait for tonite...lepas amik ayah kat KLIA...nak gi dating ngan farshid....dah lama tak tengok movie with farshid....kyra...bagi can eh...mommy and daddy kuar dating...we love you,sayang...hmmm....nak tengok movie apa eh? iron man 2? hahahah! yups! both of us ketinggalan...lama tak tengok movie together sejak balik nie...busy layan our lil cili padi....tengok DVD pun tak sempat...berebut ngan kyra nak tengok TV...yelah..dier nak tengok Hi-5 dier 24/7...and then nak mommy and daddy teman dier je :P malam nie nak dating puas-puas ngan farshid...yay!!!

k, got to go..my hubby dah panggil..... :)

hmmm...kyra ikut muka sapa eh? me or farshid? my mom kata macam my face masa time kecik-kecik...but my MIL kata macam my hubby kecik-kecik..hihi!! takpelah....dah kyra anak both of us...mesti ikut muka mommy and daddy dier kan? ;)



.........................................................................

enjoy the pics...

Saturday *Agos's birthday party at his house*


sibuk je dier..




orang main dier pun sibuk nak main :)




daddy...kyra pun nak sing...




me and my princess



the birthday boy...eh! boy ke?



our princess...



................................................

Sunday

photo shoot at Alamanda Putrajaya...




happynya dier....





smile....show your gigi...





peek-a-boo





mommy....read for me....





Jom main!!





:)







23 comments:

hanny maness said...

gmbr y last cantik SANGAT ! :)))

HaninFarshid said...

thanks hanny :)

.ArianiAizat. said...

suke tgk gamba photoshoot sume2 kat bawah tuh!!
:)


happy family!!^__^

i n n z c h u b b y said...

x sabar nak gi bday party kyra nnt...

insya-allah,inn dtg nnt...

HaninFarshid said...

nani

thanks dear...

................

inn

datang...jgn tak datang tau :)

Marsha~ said...

suppose birthday party qila buat 29may tp family desak buat cuti sekolah pulak... teringin nak dtg jumpa kyra tp susahle nak pegi kalau hubby takde.. jauh :( takpelah, janji kyra happy....

w|cKa` said...

wahhh gigi dah byk.. 1st time senyum nampak gigi nih.. comey!!

aqiladie said...

hye kak nin..kite selalu bace blog akak..mase pegnen sampai mimpi anak kuo muke mcm kyra..hehe..suke sgt tgk muke die..photoshoot tu sangat cantik..best tgk..kyra ikot muke akak rasenyer..

Azizah Abd Jamal said...

Hanin,

The last picture sgt cantik ;))
She grow beautifully..cant wait to see her.

love,
Jiejah

Mama Qiestina said...

alaaaaaaaaaaa kyra p alamanda ke ahad tu? kalo tak bole golekkan photoshoot ngan qies kat sana..insya allah if takde pape qies dtg bufday kyra yeeh :)

HaninFarshid said...

marsha,

kalau leh datang,dtg k...insyaAllah birthday qila hanin try dtg...hope farshid tak naik kapal lagi or takde plan apa2...

...............

izan...

geram kan tengok gigi dier? dah banyak...kalau gigit...sakit...ouch!

HaninFarshid said...

aqila

thanks :) memang ramai ckp ikut muka k.nin...tapi abg farshid tetap nak ckp kyra ikut muka dier...hihi!!

...................

GG

thanks dear...cant wait to c u 2..hope malam nie takde pape plan ;)

HaninFarshid said...

yat

yups....tulah..kalau terserempak ngan yat...leh kyra gedik2 amik gambar ngan qies....dtg eh? kalau tak leh amik gambar kat alamanda..leh amik gambar kat kizsports ;)

Ena Mazly said...

Seronoknya tgk gambar photoshhot tu... happy giler ek...

Sorry kyra sayang, kakak bethrisya n abang rayyan tak leh join birthday kyra... Mummy kene work.. Ada Majlis Anugerah Cemerlang kat sekolah... :(

p/s : Nin, jgn lupa sms kan alamat umah hanin kat akak ye...

HaninFarshid said...

kak ena..

takpe kak...hanin faham :) k, nanti hanin sms kat akak alamat hanin...

yups...kyra memang happy sangat2 masa time photoshoot tu :) dier memang suka bergambar...bila dier nampak happy..tu yg happy je semua gambar2 tu...

kiss rayyan and betrisha for me...

Elin said...

wawawa...best nyer photoshoot....

so sweet kyra time show her teeth...comey sgt..

yups, cam muka hanin.. :)

farah ariff said...

hee cute la photoshoot tu.agree dengan org2 di atas gamba last plg comelsss :p

bab muka cam farshid kot tp tang expression cam hanin kot :D

daliAsrul said...

cantik nye pics....

LeLy said...

hi..im ur silent reader...
njoy bace entry n tgk gmba2 kat sni..
if u dont mind...bleh x tau model camera yg u pakai tuk shoot those pics.....
plz....

Marsha~ said...

bestnya ada fotoshoot.... nak buat jugak tp entahleee bile..

HaninFarshid said...

lin

yups...best sgt photoshoot...kyra enjoy sgt2...asik ketawa je tunjuk gigi :p nanti lin pun buatler ;) hanin pun ingat nak buat lagi sekali nanti ;)


hihi!! ye ke ikut muka hanin? thanks...


..............

farra

thanks farra :)hanin pun suka gambar tu....pandaikan photographer tu amik gambar?

hahahah!! muka farshid eh? and my expression? lawaklah u farra :P

HaninFarshid said...

dalia

thanks dear :)

................

lely...

thanks

huhu! tak tau ler photographer tu pakai camera apa...

..............

marsha

memang best....takpe...bila free buatler...hanin tgk qila pun suka take pics..

MEDIHA OMAR said...

she's so adorable!